Arama sonuçları: *

• Users: xACa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xACa

80-90K PC AMD Sistem

Merhaba, rust için pc topluyorum. PC aklıma yattı 240mm bu işlemci için az gibi geldi. Sizin önerebileceğiniz hazır sistem var mı?
  2. xACa

Main hesaptaki CS2 configini aktarma

Selam CS2'de kasa farmlamak için yan hesap oluşturdum. Main hesabımdaki ayarların tamamını, yeni hesabıma geçirmek istiyorum. İnternetten araştırdım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz?
  3. xACa

Nothing Phone 1 ve Samsung Galaxy A26 5G

Merhaba max 14k olucak şekilde telefon almayı düşünüyorum. Normalde Nothing 8 128 almayı düşünüyordum fakat bugün A26 8 256 gördüm. İki telefon arasında kararsız kaldım. Nothing güzel bir telefon okuduğım kadarıyla. Ancak güncelleme almayı bıraktı, aynı zamanda Türkiye'de parça ve teknik servis...
  4. xACa

7800x3d mx4 termal macun

Merhaba, bugün 7800x3d takarken soğutucu içerisinden çıkan thermalright termal macunu farketmedim. MX4 sürdükten sonra macunu farkettim, temizlemeye üşendim. bir sorun yaratır mı ?
  5. xACa

500K ilk araç Citroen C-Elysée

Merhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
  6. xACa

7800X3D B650M-R Anakart

Merhaba elimde B650M-R anakart var. 9070xt ekran kartı ile 7800x3d işlemci takmak istiyorum. Herhangi bir performans sorunu vs. yaşar mıyım?
  7. xACa

Monitör çerçevesindeki açıklık

Merhaba, Vatan mağazasından ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A satın almıştım. Monitörü alırken ayaküstü pixel testi yapıp paketlediler. Bugün farkettim ki monitörün çerçevesinde açıklık var. Kutunun üzerinde ise kargo etiketi mevcut. Sanırım iade olmuş ayıplı monitörü bana ayaküstü sattılar. İade...
  8. xACa

MSI MAG 256F Parlaklık yetersiz

Merhaba MSI MAG 256F satın aldım, bugün elime ulaştı. Gerekli testleri yaptım ölü pixel ghosting vs. sorun yok. Gelelim parlaklık olayına, bundan önceki monitörüm gigabyte g24f 2 300 nits parlaklığa sahipti. Bu monitör ise 250 nits, arada bu kadar fark olacağını düşünmemiştim. Ne ayar yaptıysam...
  9. xACa

Çözüldü✓ Dell G2422HS vs MSI MAG 256F vs ASUS TUF GAMING VG249Q3A

Selam üç monitör arasında kaldım, yardımcı olur musunuz? Ayak problemim yok kol kullanıyorum. ASUS TUF GAMING VG249Q3A Dell G2422HS MSI MAG 256F
  10. xACa

G24F2 yerine 5K bütçeli yeni monitör

Selam G24F2 iade oldu onun yerine monitör almak istiyorum. İlgimi çeken monitörler aşağıdakiler, MSI monitör almak istemiyorum çok sorun yaşayan var. VG249Q3R ile VG249Q3A arasında sadece ayak farkı var sanırım. Kol ile kullanacağım için farketmiyor bana. Dell'i herkes önermiş ancak düzgün bi...
  11. xACa

Gigabyte G24F-2 değişim kararı GameBooster GB-2518FF

Merhaba, İtopyadan aldığım G24F-2 monitörüm iade oldu, yerine GameBooster GB-2518FF ya da ücret iadesi teklif ediliyor. GameBooster GB-2518FF kullanan var mı, yerine bunu almak mantıklı olur mu. Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. xACa

Monitörümdeki boydan boya kırmızı çizgi

Selamlar, monitörümde fotoğraftaki gibi boydan boya çizgi oluştu. Monitörü kapatıp açtım, dp kablosunu çıkarıp taktım düzelmedi. Garanti kapsamına girer mi göndermeli miyim ?
  13. xACa

40K civarı hazır sistem

Selam, 40k civarı hazır sistem önerir misiniz
  14. xACa

2K Civarı Ofis Koltuğu Önerisi

Selamlar 2K civarı ofis koltuğu önerir misiniz. Bilgisayar başında uzun süre kalıyorum, bütçem bu kadar.
  15. xACa

İntel Stok Fan Sökme

Merhaba sistemimi alalı yaklaşık 9 ay oldu, işlemcinin termal macununu değiştirmek istiyorum. Termal macun olarak mx-4 satın aldım. Stok İntel fanı nasıl sökülür?, yaparken nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. xACa

North Bayou F160 hangi siteden alayım.

Selamlar F160'ı en ucuz olarak n11 (sepette 2300) ve trendyol (sepette 2250) satıyor. Trendyol satıcının ürün üzerinde 4 yorum var, n11 de ise 35 küsür var. Değerlendirmeleri az olduğu için içime pek sinmediler, sizce hangi siteden almalıyım ?
  17. xACa

North Bayou Nb F160 Amortisörlü Monitör Standı

Selamlar, monitör kolu almayı planlıyorum. Küçük bir araştırma yaptım resimdeki monitör kolu mantıklı geldi. Sizin önerebileceğiniz başka bir ürün var mıdır ...
  18. xACa

Çözüldü✓ GameBooster 23.8" GB-2475FF 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör

GameBooster 23.8" GB-2475FF kullanan var mı? Ayağı ile birlikte toplam boyunu öğrenmem gerekiyor, internette bulamadım.
  19. xACa

İtopya Garanti Sorgulama

Selamlar, İtopya'dan aldığım ürünlerin garantisini nasıl kontrol edebilirim? Kutu içerisinden fatura çıkmadı.
  20. xACa

GIGABYTE G24F-2 Monitör ışığı

Selamlar G24F-2 kullanıyorum. Bilgisayar kapalıyken monitör ışığı yanıp sönmeye devam ediyor. Monitörün arkadasındaki kontrol joystickine 2 3 sn basılı tutunca kapanıyor. Buna bir ayar yaparak bilgisayar kapandığında, monitör ışığını da kapanmasını sağlayabilir miyim?
Geri