Selam CS2'de kasa farmlamak için yan hesap oluşturdum. Main hesabımdaki ayarların tamamını, yeni hesabıma geçirmek istiyorum. İnternetten araştırdım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba max 14k olucak şekilde telefon almayı düşünüyorum. Normalde Nothing 8 128 almayı düşünüyordum fakat bugün A26 8 256 gördüm. İki telefon arasında kararsız kaldım. Nothing güzel bir telefon okuduğım kadarıyla. Ancak güncelleme almayı bıraktı, aynı zamanda Türkiye'de parça ve teknik servis...
Merhaba, bugün 7800x3d takarken soğutucu içerisinden çıkan thermalright termal macunu farketmedim. MX4 sürdükten sonra macunu farkettim, temizlemeye üşendim. bir sorun yaratır mı ?
Merhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba, Vatan mağazasından ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A satın almıştım. Monitörü alırken ayaküstü pixel testi yapıp paketlediler. Bugün farkettim ki monitörün çerçevesinde açıklık var. Kutunun üzerinde ise kargo etiketi mevcut. Sanırım iade olmuş ayıplı monitörü bana ayaküstü sattılar. İade...
Merhaba MSI MAG 256F satın aldım, bugün elime ulaştı. Gerekli testleri yaptım ölü pixel ghosting vs. sorun yok. Gelelim parlaklık olayına, bundan önceki monitörüm gigabyte g24f 2 300 nits parlaklığa sahipti. Bu monitör ise 250 nits, arada bu kadar fark olacağını düşünmemiştim. Ne ayar yaptıysam...
Selam G24F2 iade oldu onun yerine monitör almak istiyorum. İlgimi çeken monitörler aşağıdakiler, MSI monitör almak istemiyorum çok sorun yaşayan var. VG249Q3R ile VG249Q3A arasında sadece ayak farkı var sanırım. Kol ile kullanacağım için farketmiyor bana. Dell'i herkes önermiş ancak düzgün bi...
Merhaba, İtopyadan aldığım G24F-2 monitörüm iade oldu, yerine GameBooster GB-2518FF ya da ücret iadesi teklif ediliyor. GameBooster GB-2518FF kullanan var mı, yerine bunu almak mantıklı olur mu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba sistemimi alalı yaklaşık 9 ay oldu, işlemcinin termal macununu değiştirmek istiyorum. Termal macun olarak mx-4 satın aldım. Stok İntel fanı nasıl sökülür?, yaparken nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar F160'ı en ucuz olarak n11 (sepette 2300) ve trendyol (sepette 2250) satıyor. Trendyol satıcının ürün üzerinde 4 yorum var, n11 de ise 35 küsür var. Değerlendirmeleri az olduğu için içime pek sinmediler, sizce hangi siteden almalıyım ?
Selamlar, monitör kolu almayı planlıyorum. Küçük bir araştırma yaptım resimdeki monitör kolu mantıklı geldi. Sizin önerebileceğiniz başka bir ürün var mıdır ...
Selamlar G24F-2 kullanıyorum. Bilgisayar kapalıyken monitör ışığı yanıp sönmeye devam ediyor.
Monitörün arkadasındaki kontrol joystickine 2 3 sn basılı tutunca kapanıyor.
Buna bir ayar yaparak bilgisayar kapandığında, monitör ışığını da kapanmasını sağlayabilir miyim?