Arama sonuçları: *

• Users: Wacessa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Driver güncellemesi sonrası hata

oyunu oynarken 10dk gecmeden sürekli olarak bu hata cıkıyor ve oyun kapanıyor. Sürücüleri bugün güncelledim ve ondan sonra olmaya basladı daha sonra tekrar kurulum yaptım fakat düzelmedi yine olmaya devam etti cözümü icin ne yapabilirim?
  2. W

oyun acarken bilgisayar kilitleniyor

selam, yeni bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi fakat bazen oyunu acarken bi anda ekran gidiyor sadece mouse harkeet ettiriyorum fakat hicbir yer acılmyor tıklanmıyor ve bilgisayarı acma tusuna basınca da kapanmıyor kasanın güc tusundan kapatmam gerekiyor bu da pcye zarar veriyor sorun nedir...
  3. W

bu 144 hz monitör alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g24c4-e2-27-180hz-1ms-mprt-curved-a-sync-oyuncu-monitor.html
  4. W

James Donkey a3 alınır mı?

ileride cok sorun yasayabileceğim bir klavye midir bilgisi olan veya o fiyat bandına baska bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. W

Logitech g213 vs James Donkey a3 ?

beyler sorum net ikisinden birini düsünüyorum su an incehesapta da indiirmde g213 1200tl, a3 2100tl hangisi alınır?
  6. W

bunu alıyorum iyi midir

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-geforce-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  7. W

22-23K Bütce hazır sistem önerisi

Yakın sürecte almayı düsünüyorum cok fazla uzak kaldım pc islerine bu yüzden hazır sistem olursa daha iyi olur önerilere acığım tesekkürler
  8. W

Ekran kartı yerine işlemci grafik birimi kullanılıyor

Göründüğü üzere ekran kartım az kullanılıyor. Ekran fotoğrafını alırken Valorant oynuyordum. Bunun yanı sıra işlemcim de %100 oranında kullanılırken ekran kartımın %10 civarında kullanıldığını fark ettim. Bu sebeple Valorant ve diğer oyunlarda düşük FPS alıyorum. Ekran Kartım: GTX 1660 Ti with...
  9. W

MSI Afterburner'da Fan hızımı ayarlayamıyorum

oradaki auto butonuna basamıyorum ve sadece core clock ve memory clock ayarlanabiliyor. bu arada laptop kullanıyorum.
  10. W

Whatsapp'taki fotoğrafları başka telefona nasıl aktarabilirim?

Merhabalar. Android cihazımdaki whatsapp fotoğrafları başka bir ios telefona nasıl aktarabilirim? yardımcı olursanız sevinirim
  11. W

Steam'da hiçbir şey indiremiyorum,açamıyorum??

Steamde hiçbir oyunu indiremiyorum güncelleyemiyorum bunun nedeni ne olabilir? lütfen yardım edin.
  12. W

Hangi AirDots'u Almalıyım?

Merhabalar, AirDots alacağım fakat çok fazla modeli bulunuyor bu modeller arasından hangisini almam daha iyi olur bütçem 200 TL ama biraz daha ekleyebilirim.
  13. W

450 TL Kulak İçi Kablosuz Kulaklık

Bu fiyatta alınabilecek kulaklıklar nelerdir?
  14. W

Max 450 TL Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklık hangisidir?
  15. W

Ea Desktop Güncelleme Sorunu

Ea Desktop üzerinden Fifa 21i güncellemeyi bitirdikten sonra oyuna giremiyorum. Downloading kısmında kalıyor. Ea Desktopu silip yeniden yükledim ancak bir faydası olmadı. Çözümü nedir bu sorunun?
  16. W

Fifa 21 Pro Clubs'ta Oyuncu Hareket etmiyor.

Steamden Fifa 21 aldım ama Pro Clubs oynarken maçın içinde oyuncum hiçbir şekilde hareket etmiyor. Diğer modlarda hiçbir sıkıntı yok sadece pro clubs ta sıkıntı oluyor. bunun nedeni nedir şimdiden teşekkürler
  17. W

Çok Pahalı Olmayan MousePad Öneri

Merhabalar, fiyatı çok uçuk olmayan, kaliteli, bileğe yapışmayan fiyat performans bir mouse pad ihtiyacım var. orta boyutta olursa iyi olur. fiyatı max 60 tl olabilir. bu fiyata alınabilecek en iyşi mousepad hangisidir?
  18. W

Pc boştayken ram'in yarısı kullanılıyor?

Gördüğünüz gibi arkada çalışan işlemlerde sadece windowsun işlemleri var fakat 8gb ramimin yarısı kullanılıyor bunu ekran kartım mı yapıyor acaba tam bilemedim ve bunu nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum bu arada.
  19. W

Telefon ekranını bilgisayara yansıtma

Telefondaki ekranımı laptopuma yansıtmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum usb ile bağladım fakat hangi uygulamaları yüklememe gerek? şimdiden teşekkürler
  20. W

Oyun kaydı alabileceğim uygulamalar neler?

Win+G den kayıt alamıyorum nvidia nın uygulamasından da discordda olan sesleri de kaydediyor. Sadece oyun içi sesi alabileceğim ve yüksek kalitede çözünürükte kayıt alabileceğim uygulamalar neler?
Geri