oyunu oynarken 10dk gecmeden sürekli olarak bu hata cıkıyor ve oyun kapanıyor. Sürücüleri bugün güncelledim ve ondan sonra olmaya basladı daha sonra tekrar kurulum yaptım fakat düzelmedi yine olmaya devam etti cözümü icin ne yapabilirim?
selam, yeni bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi fakat bazen oyunu acarken bi anda ekran gidiyor sadece mouse harkeet ettiriyorum fakat hicbir yer acılmyor tıklanmıyor ve bilgisayarı acma tusuna basınca da kapanmıyor kasanın güc tusundan kapatmam gerekiyor bu da pcye zarar veriyor sorun nedir...
Göründüğü üzere ekran kartım az kullanılıyor. Ekran fotoğrafını alırken Valorant oynuyordum. Bunun yanı sıra işlemcim de %100 oranında kullanılırken ekran kartımın %10 civarında kullanıldığını fark ettim. Bu sebeple Valorant ve diğer oyunlarda düşük FPS alıyorum.
Ekran Kartım: GTX 1660 Ti with...
Merhabalar, AirDots alacağım fakat çok fazla modeli bulunuyor bu modeller arasından hangisini almam daha iyi olur bütçem 200 TL ama biraz daha ekleyebilirim.
Ea Desktop üzerinden Fifa 21i güncellemeyi bitirdikten sonra oyuna giremiyorum. Downloading kısmında kalıyor. Ea Desktopu silip yeniden yükledim ancak bir faydası olmadı. Çözümü nedir bu sorunun?
Steamden Fifa 21 aldım ama Pro Clubs oynarken maçın içinde oyuncum hiçbir şekilde hareket etmiyor. Diğer modlarda hiçbir sıkıntı yok sadece pro clubs ta sıkıntı oluyor. bunun nedeni nedir şimdiden teşekkürler
Merhabalar, fiyatı çok uçuk olmayan, kaliteli, bileğe yapışmayan fiyat performans bir mouse pad ihtiyacım var. orta boyutta
olursa iyi olur. fiyatı max 60 tl olabilir. bu fiyata alınabilecek en iyşi mousepad hangisidir?
Gördüğünüz gibi arkada çalışan işlemlerde sadece windowsun işlemleri var fakat 8gb ramimin yarısı kullanılıyor bunu ekran kartım mı yapıyor acaba tam bilemedim ve bunu nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum bu arada.
Telefondaki ekranımı laptopuma yansıtmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum usb ile bağladım fakat hangi uygulamaları yüklememe gerek? şimdiden teşekkürler
Win+G den kayıt alamıyorum nvidia nın uygulamasından da discordda olan sesleri de kaydediyor. Sadece oyun içi sesi alabileceğim ve yüksek kalitede çözünürükte kayıt alabileceğim uygulamalar neler?