Kısaca anlatacağım sizinde vaktinizi almayayım
Ben şu özelliklere sahip bir sistem istiyorum ama hangi parca birbirile tam uyumlu çalışır bilmediğim için sizden yardım isteyeceğim bana bu özellikler dahilinde sistem toplayabilirseniz çok sevirim
İşlemci: ryzen 7 9800x3d
ekran kartı: rtx 4090 24...
kısaca açıklayacağım ben bir pc toplasam ana kart 2 ekran kartı girişi var bende ona 2 tane ekran kartı taksam atıyorum 2x4060 taksam oyun ve yayında aynı anda bir fps sorunları fln olurmu (anladıysanız ne mutlu bana)
Merhaba, ben MCreator kullanarak bir mod yapıyordum ama texture kullanırken aşağıda vermiş olduğum texture hatasını alıyorum. Neden? 2 dosya, 512X512.
Bunlar oyun içi SS. Aşağısında da normal textureları var.
Normal Texturelar ↓
merhaba bende 2 tane klavye var 2 sininde kendi proglamı yok ama ben 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum ama birimde normal klavye diyerinede stremdeck gibi başka işlevler eklemek istiyorum yani ikinci klavyemi makro klavyesi yapmak istiyorum ana klavyemde oyun 2 inci klavyemde makrolar...
merhaba arkadaşlar hemen soleyecem hiç uzat mayacam normalde benim oyunum akıcı obs fps oranıda yüksek ama normalde yağ gibi kayan ekranım var ama obs açınca sanki 60 hz ye düşmüş gibi neden kendi motitörümün hz sini ve sistemimi yadım obs ayarlarını ufaktanda yazdım
sistemim
rtx 4050
intel i5...
merhaba arkadaşlar özetle konuşucak olursam ben yeni bir profil yani 2 inci bir hesab açıçam windows'da ama 2 inci hesabımdada 1 inci yani ana hesabımdaki bütün oyunlardır dosyalardır şifredir vb vb olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Merhaba Direk Soracam Ben bir bot istiyorum bot da tek bu özellik olsun yeter özellik şu olması gerek tepki rol gibi ama bir rol verdikten sonra diyer rolleri otomatikmen alacak mesela üye rolünü verdi üye 2 üye 3 rollerinide o adamdan silecek bunu yapabilen bir bot varsa bildiğiniz ingilizcede...
merhaba kısa kesecem direk konuya geçeçem ben kodlama yapmadan discord bot yapmak istiyorum kod girmeden benim yerime kodu yapacak ve 7 / 24 olacak birde bedava olacak yani premium vb şeyleri olmayacak bilen varsa yazarsa sevinirim şu 2 siteyi denedim onlar dışında solerseniz sevinirim
botghost...
Merhaba arkadaşlar ben bir Minecraft dünyam var ve o hesapdaki "kişi" kaydını yeni bir hesapdan girersem ona da geçer mi?
Örnek.
Örnekisim1 = 10 seviye oldu ve envanterinde 1 tane elmas var ve birkaç tane de başarımı var.
Bunu yeni hesapla girerse ona da geçer mi
Örnekisim1 = 10 seviye oldu ve...
merhaba arkadaşlar ben bu lensi almak istiyorum (cosplay vb için) görüşümde bir kısıtlama olurmu yani görmemi engellermi
lensi douma seçili olacak şekilde bakıp solerseniz sevinirim
fotorafta koydum gibi douma kısmı seçili olacak şekilde bakıp solermisiniz rica etsem ...
Merhaba ben obs den video kaydı almak istiyorum video & clip için obs kullanmak isttemekteyim ama ne yaparsam yapim düşük sistemim oldu için kasıyor sizden 2 şey isteyecem benim sistemim bu
İşlemci: İntel İ5 6200U
Ekran Kartı Dahili (paylaşımlı): intel hd grafic 520
ram: 16
bu sistemle hem...
merhaba arkadaşlar ben bunu hiç bir zaman anlamadım bu ne işe yarıyor bilgisi olan yardım edebilirimi
1693385392
o 3 ü ne işe yaradını tam anlamadım sadece cekirdekler kısmını anladım ama siz yinede 3 ünüde anlatırsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar hemen konuya geçeçem bu fiyat gerçek olabilirmi
https://www.fruugo.com.tr/siyah-telefon-cep-m12-pro-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-67-inc-16gb-ram-512gb-rom-android-cep-telefonu-5g/p-79532643-164668551?language=tr&ac=google&utm_source=organic_shopping&utm_medium=organic
merhaba arkadaşlar fotoraftaki gibi 3 tane disckim var ben E diskimi kullanmak istemekteyim ama steam sadece C ve D yi görüyor E yi görmüyor fotorafta daha detaylı inçeleye bilirsiniz yanıtlarınızı bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/crk-teknoloji-n1-xbox-one-pc-ps3-kablosuz-gamepad-xb1-joystick-oyun-kolu-wireless-controller-p-HBCV000035A3B9?magaza=CRKTECH
bu controllerı almayı düşünüyom fps oyunu oynayacam fps oyununa göre bu controller iyi olurmu ve şarjı (pili) ne kadar gider
yanıtınızı bekliyorum
Merhaba ben kendi pc emden minecraft server açtım ama giriş için kendi ip mi vermem gerek bunu istemedim için nasıl bir domain uada hosting ekleyebilirim .com uzantılı bir domainim var bunu nasıl kendi pc emde oluşturdum minecarft sunucusuna ekleye bilirim? Mesajlarınızı bekliyom