Arama sonuçları: *

• Users: blightmpeg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

15-20K Monitör Önerisi

Selamlar, Şu an genel kullanımım müzik prodüksiyonu üzerine. Mac Mini M4 ve Acer Nitro laptopum var. Bunların yanında bazen hikayeli oyunlar oynuyorum, FPS oyunları vs ile hiç işim yok. Araştırmalarım sonucunda Dell S2725QC monitörünü buldum ama yine 15-20K bandında, 4K, yüksek PPI değerine...
  2. B

Yardım VIEWSONIC VA2715-H 27" Nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2715-h-27-1ms-100hz-1920x1080-fhd-3-kenar-cercevesiz-monitor-p-HBCV000027UHV7?magaza=Hepsiburada merhaba arkadaşlar, Müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum genel olarak oyun oynamıyorum. Ek olarak 2. monitör almak istiyorum ve monitör standı/ayaklığı ile...
  3. B

Öneri İş amaçlı 2. monitör önerileri

merhaba, Müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum genel olarak oyun oynamıyorum. Ek olarak 2. monitör almak istiyorum ve monitör standı/ayaklığı ile kullanmayı planlıyorum. Ekran büyük olabilir ise benim için güzel olur(27 inch gibi) onun dışında genel görüntüsü renk kalitesi güzel yerinde olsun...
  4. B

Acer Nitroya bu ssd uygun mudur

Merhaba. herkese iyi forumlar. Kendi bilgisayarıma ek olarak 1tb ssd eklemek istiyorum. Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN515-58 AN515-58-75Z3 (https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QFJEY.003) Acaba bu ssd bilgisayarıma uygun mudur ve bu ssd iyi midir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum
  5. B

Acer Nitro AN515-58 hdd eklemek

Merhaba Acer Nitro AN515-58 laptopuma hdd eklemek istiyorum. genel olarak müzikle uğraştığım için depolama alanı gerekiyor. Hdd'yi neye göre seçebilirim ve laptopuma uygun olup olmadığını nasıl anlarım? bunun dışında 512 gb ssdye sahibim acaba hdd takmamın bana bir eksisi olur mu? bilgili...
  6. B

15-20k bütçe ile laptop

arkadaşlar selam 15-20k arası bütçem var ve laptopu genel olarak video çekme, video edit, photoshop,after effects ve müzik amaçlı işlemci tüketen programlar için kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri