Arama sonuçları: *

• Users: EnterEmre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Gigabayte A520M-K Ses Kartı Nedir?

Herkese merhaba, anakartım Gigabayte A520M-K, ses kartı nedir? Kendi sitesinde böyle geçiyor ama bunla alakalı bilgiyi internette bulamadım. Razer Blackshark V2X alacağım ses kartım kulaklığı besleyebilir mi?
  2. E

Öneri 1500 TL Kulaklık Önerisi

Herkese merhaba, kulaklığa ihtiyacım var. Anakartım A520M-K ses kartı nasıl bilmiyorum, ona göre de kulaklık önerirseniz memnun olurum. 7.1 ve mikrofon kalitesi benim için ön planda.Sizce hangisini tercih etmeliyim? Farklı kulaklık önerileriniz için maksimum bütçem 1.500 TL...
  3. E

Kasa Garantisi Gider mi?

Herkese merhabalar. DA izleyenler bilir, Abdullah abi zamanında kasamodifiyem diye birini tanıtmıştı. Kasanın ön panellerini mesh yapan birisi. Kendisi ile konuştum kasam için, bana mesh ön panel yapıp göndereceğini onu da kendimdeki ön panelin camını yerinden çıkartıp mesh koymamı söyledi...
  4. E

ID-Cooling SE-224-XTS Mini

Arkadaşlar sizce bu soğutucu alınır mı? Kasam maksimum 150 mm destekliyor. Bu soğutucu ise 134 mm yüksekliğinde. İşlemcim God Of War'da 75 ile 83 arasını boştayken 60 dereceleri görüyor. Birde ramlara çarpma ihtimali var mı? İşlemci: R5 5500 Kasa: Thermaltake Versa T25 Ram: G.skill Ripjaws 8x2...
  5. E

Amd Ryzen Master Silersem Ne olur?

Soru başlıkta göründüğü üzere. Her Valorant'tan çıktığım zaman ikide bir amdautoupdate not belgesi karşıma çıkıyor, içeriği boş. Tüm driverlerim güncel. Sistemime OC yapmayacağım. İşe de yaramıyor uygulama,silersem bir şey olur mu?
Geri