Arama sonuçları: *

• Users: niohlover
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Razer blade 14 vs Acer Predator Helios Neo 16 vs acer nitro 16

https://www.n11.com/urun/acer-predator-helios-nhqlvey001-i9-13900hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx4070-16-free-dos-dizustu-bilgisayar-49466036?magaza=bozdanteknoloji&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  2. N

Acer Predator Helios alınır mı? ?

arkadaşlar geçen hp victus vs acer nitro ile ilgili bir konu almıştım konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ve konu sonunda acer nitro almaya karar verdim fakat 8 daha koyarak Acer Predator almalıyım i9 13th nesil ve yine rtx4070 var sizce değermi ? (önericekseniz daha önce açtığım konuya göz atarak...
  3. N

HP victus 16 mı yoksa acer nitro 16 mı

acer daha iyi soğutma ve panel olarak ama mux switch değil advanced optimus var hp de mux switch var genel olarak render odaklı işlemler yapacağım aralarında kaldım sizce hp mi yoksa acermi ? acer nitro 16 hp victus 16
  4. N

2 tane farklı Unity kursu almak fazladan bir şey katarmı ?

arkadaşlar unity i öğrenmek amaçlı mustafa akkuzun un Ünity kursunu aldım udemy üzerinden kurs bitti az çok bir şeyler öğrendim ama bazı bilmediğim şeyler hala var c# ı çok öğretmedi sadece belirli metotları ve kodları anlattı önerdiğiniz bir eğitim programı varmı
  5. N

ViewSonic vx2458-p-mhd vs Monster Aryond a24 v1.1

şuanki monitörüm viewsonic satıp üzerine biraz koyup monsterın yeni monitörünü almak mantıklımı dikey olma özelliği blenderda çok işime yarayabilir siz ne düşünüyorunuz dostlar
Geri