Arama sonuçları: *

• Users: Venomortis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Venomortis

Gmail bağlarım gözükmüyor

Birton yere bağlı ama 0 olarak gözüküyor sebebini bilen varsa acil yanıt verebilir mi?
  2. Venomortis

Gmail bağlarım gözükmüyor

Birton yere bağlı ama 0 olarak gözüküyor sebebini bilen varsa acil yanıt verebilir mi?
  3. Venomortis

Gmail Bağlarım gözükmüyor

4. Venomortis

Glorious d model macroyu kapatamıyorum

Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım macroyu sol tıka atadım basılı tutarken kullan(ingilizcesi while holding gibi birseydi) seçeneğine aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
  5. Venomortis

Glorious d model macroyu kapatamıyorum

Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım önceden hiç denemedim basılı tutarken kullana aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
  6. Venomortis

OBS'de Assetto Corsa Düzgün Kayıt Alamıyorum

başlıkta yazdığı gibi obs de normal bi şekilde kayıt alıyorum istediğim gibi ama assettoya girince kayıttaki videonun fps i çok fazla düşüyor 5-10 fps gibi aşırı donmalar oluşuyo kayıtta , oyunda kasma filan yok ondan bahsetmiyorum , bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. Venomortis

discord'a giriş yapamıyorum

3 aydır komsunun int kullanıom hicbi sorun yok ama son birkac gundur dcye girmiyo, bizim evin wifisine gecince duzeliyor
  8. Venomortis

rdr2 ilk bölüme gelmek

geçenlerde pcyi sıfırladım steam hesabıma girdim tekrar rdr2 indirdim girdim ilk bölüme yani hikayenin en başına geldi , oyunda 17 saatim vardı, geri kaldığım yerden devam etme gibi bi şansım varmı?
  9. Venomortis

Çözüldü✓ 2 5 aylık pcde masaüstünde sürekli drop yemek

başlıkta yazdığı gibi masaüstünde sürekli droplar yiyorum ,oyunlarda olmuyor , bilgisayarım 2.5 aylık , dropların bazıları 20-30 sn bazıları 1-3 dk, mesela ytde bi video izliyorum tam ekran yapınca veya cıkınca drop yiyorum , pencere gecislerinde , uygulama acımında yani anliyacagınız her...
  10. Venomortis

2.5 aylık pcde masaüstündd sürekli drop yemek

başlıkta yazdığı gibi masaüstünde sürekli droplar yiyorum ,oyunlarda olmuyor , bilgisayarım 2.5 aylık , dropların bazıları 20-30 sn bazıları 1-3 dk, mesela ytde bi video izliyorum tam ekran yapınca veya cıkınca drop yiyorum , pencere gecislerinde , uygulama acımında yani anliyacagınız her...
  11. Venomortis

2.5 Aylık Pc'de Masaüstünde Sürekli Drop Yemek

12. Venomortis

2.5 Aylık PC'de Masaüstünde Sürekli Drop Yemek

13. Venomortis

Avast Free Antivirus silinmiyor

bi tane virus programı yukliyeyim demistim avast ı yukledim ve geri silinmiyor , "bu dosyada degisiklik yapabilmeniz icin administrators size izin vermelidir" diyo ve gorev yoneticisi>baslangıc uygulamaları ndanda devre dısı bırakamıyorum + ayrıntılardanda gorevi sonlandırmak istedigimdede...
  14. Venomortis

2.5 aylik pcde 0.5-2dk lik droplar yiyorum

Evet baslikta yazdigi gibi daha alali 3 ay olmayan masaüstü bilgisayarimda 30sn-2dk lik droplar yiyorum ve hicbisey yapamiyorum ve kullanilabilir ram in baya fazla oldugu halde , bilesenlerimin herhangi birinde bir sıkıntı olabilirmi yada yoksada nasil duzeltebilirim bunu cunku tam cildirmalik...
  15. Venomortis

csgo arka planda birisi konuşuyor

cs:go ya girince arkada planda bi tane lavuk ingilizce bişeyler konuşuyor cs yle ilgili filan bunun yüzünden maçta ses kasamıyom mk bitmiyoda nerden kapatılıo bu soktuğmn şeyi
  16. Venomortis

assetto corsaya girince youtube daki video duruyor

assettoyu durdurunca veya windows tuşuna basınca video yani şarkı devam ediyor ,internetle alakalı değil biri şunun çözümünü biliyorsa Allah rızası için yazsın mk
  17. Venomortis

60k bitrate videoyu capcutta 50kya çeksem videonun bitrate otomatk 50kyamı düşer

Capcutta max 50k bitrate video çıkarabiliyorsun ve OBS'de video kaydı bitini 60kya alıp capcutta edit bittikten sonra video bitrateini 50kya çeksem videonun bitrate otomatik olarak 50kya düşer değilmi bide birisinden duymuştum capcutta edit filan yaparken azda olsa videonun bitrate kendiliğinden...
  18. Venomortis

Vodafone yada Türk Telekom Wifi paketi önerisi

Vodafone yada türk Telekomun evde wifi download 25-50 upload 10-20 gibi bi paket onerebilirmisiniz uygun fiyata yada bu civarda bildiginiz herhangibi bir wifi paketi varmi şuan bizim evdeki wifi Tenda ve max 13 download 3 upload a çıkıyor 10-20 upload 1080p 60fps yayın yapmak için istiyorum
  19. Venomortis

12.70 download 3.03 upload ile 720p 45fps 3200 bitrate yayın idealmidir

bu wifinin çıktığı en üst seviye yani max 13e 3 e kadar çıkabiliyo sadece 1 kişi wifiye bağlı olunca ve bu değerlerle 720p 45 fps 3200 bitrate tiktokta yayın için idealmidir? zaten evde tek olunca yayın yapıyorum, eleştiri veya önerilerinizi bekliyorum
  20. Venomortis

windows 11 home boşta 6/16 ram kullanıyor, normalmi

az önce windows 10 home dan 11 home a geçiş yaptım ve pc boştayken 16 gb ram in 6sını kullanıyor bu normal bi değermi, önceden bi arkadaşımda 11in 10dan daha çok ram kullandığını söylemişti ama pek emin değilim
Geri