Arama sonuçları: *

• Users: und12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar kulak içi kulaklık önerisi lazım aklımda bazı modeler var anker liberty 3 pro anker liberty 4 anker liberty 4 nc huawei freebuds 5i huawei freebuds 6i kafamda 3 pro almak var bunları kullanan arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim huawei freebuds 5i...
  2. U

35 k laptop önerisi?

selamın aleyküm arkadaşlar 35 k kadar gaming laptop ama söyle bir olay her hangi bir mağzdan fiziksel alınması gerekiyor teknosa vatan gibi ailem internet den alınmasına sıcak bakmıyor bir kaç model buldum bunlar nasıl...
  3. U

35k kadar gaming laptop önerisi

selamın aleyküm arkadaşlar 35 k kadar gaming laptop ama söyle bir olay her hangi bir mağzdan fiziksel alınması gerekiyor teknosa vatan gibi ailem internet den alınmasına sıcak bakmıyor bir kaç model buldum bunlar nasıl...
  4. U

1 aylık iphone 14 pil sağlığı %98'e düştü

Selamın Aleyküm 1 aylık iphone 14 çihazım şubat 19 o çivarlarda 99 düştü aynı hafta içinde 98 düştü nomral mi bu (mediamarkt üzerinden 0 olarak aldım )
  5. U

Yardım Bilgisayarın ekran kapandık dan sonra uyanınca ekran gelimyor

PC sadece ekran kapatmayı açıyorum. 5 dk sonra ekran kapanıyor geri klavyeye tıkladığım zaman ekran geliyor ama ışık oluyor ekran da görüntü olmuyor. klavyede ışık vs oluyor. PC uyku moduna sokup uyandırdığım zaman ekran geliyor. İnternetteki çözümlerin çoğunu denedim yabancı forumlara da baktım...
  6. U

Asus tuf gaming mi yoksa asus rog mu

arkdaşlar merhaba bütcem 29 k kadar yazılım ve oyun geliştirme vs yapacağim tuf gaming olarak https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-fx507zu4-lp050w-core-i7-12700h-i%C5%9Flemci-8gb-ram-512gbssd-rtx4050ekran-kart%C4%B1-15-6-w%C4%B1n11-laptop-gri-1228096.html asus rog...
  7. U

Laptop önerisi önerisi

Merhaba arkadaş laptop alacağım önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuf-fx507zu4-lp050w-core-i7-12700h-i%C5%9Flemci-8gb-ram-512gbssd-rtx4050ekran-kart%C4%B1-15-6-w%C4%B1n11-laptop-gri-1228096.html Bu modeli önerir misiniz? Bütçem 29 k kadar ...
Geri