Arama sonuçları: *

• Users: zdoquu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zdoquu

sıvı soğutucu önerisi

Merhaba iyi günler sıvı soğutucu alıcam ama karar veremiyorum işlemcim ryzen 5 5600 ve stok fanla kullanıyorum resmen oyun oynayamıyorum 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemciye şöyle bi nefes aldıracak sıvı soğutucu lazım aklımda bütçe olarak 3000 tl var ama çok az da olsa taviz verebilirim diye...
  2. zdoquu

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS Alınır Mı ?

yeni monitör alıcam asuslar arasında gidip geldim ve ardından zorlayabileceğim bir bütçeye sagip olan samsung odyssey g4 ü buldum. film , hikayeli oyunlar , fps oyunları falan herşeyi yapıcam ve bidahada almıyacağım uzun vadede ve sorunsuz götürürmü bu monitör ghosting falan yaşamam herhalde ıps...
  3. zdoquu

Sizce Hangi Monitörü Almalıyım ?

YARDIM LAZIM Sizce bu aşşağıdaki iki monitörden hangisini almalıyım ikiside çok güzel ikiside kafama yattı ama panelleri veya ms leri aralarında gidip geliyorum tn panellerin rengi sarımsı sağdan soldan bakınca sarı oluyor ve görüntü kalitesi düşüyor ama ghosting sorunu falan olmuyor nadir , va...
  4. zdoquu

Nvidia Ekran Kartım Var Free sync Monitör Alırsam kullanabilirmiyim

İyi Geceler öncelikle sistemimde rtx 3060 ti 8 gb ekran kartım ve ryzen 5 5600 işlemcim var , bu sisteme çok güzel bir monitör buldum herşeyi uyuyor bana ama tek sıkıntısı free sync olması almışken uzun süre kullanacağım için tam sorunsuz full performanslı bir şey almak istiyorum ve baktığım...
  5. zdoquu

3060 ti arka tarafı çok ısınıyor problem olurmu

merhabalar günaydın 3060 ti ekran kartım var 3 fanlı MSI ventus model arka taraf fan olmayan yani soğutma blogu denen yer sanırım çok ısınıyor elledigimde ama görev yöneticisinden baktığımda 60 geçmiyor sıcaklığı . yani kartın arka taraf soğutma blogu olan yer çok ısınıyor problem olmaz dimi bir...
  6. zdoquu

AMD ekran karti alicam hata olurmu

hazır sistem alicam 3060 ti 8 gb 3xfan 3060 eagle 12 gb rx 6750 XT oc 12 gb sizce ne almalıyım bilen kişiler yazarsa sevinirim bu akşam alicam AMD dusunuyorum ama yazılımsal hatalarından ve wattman sorunundan korkuyorum oyun oynayacağım ve uzun ömürlü olsun istiyorum bidaha zor alırım alırsam...
  7. zdoquu

amd ekran kartı alınır mı?

hazır sistem alıcam ama bi tarafta 3060 ti 8 gb , 3060 12 gb diğer tarafta asus rx 6750xt oc 12 gb amd olan çok güçlü ve vrami çok iyi biliyorum ama wattman hatası yersem ve iade kabul etmezler diye veya başka bir sorun yaşarsam diye kuşkuda kaldım 8 gündür pc alıcam artık almam lazım fiyatlar...
  8. zdoquu

rx 6750 XT oc 12 gb mi rtx 3060 ti 8 GB 3 fan mı

arkadaşlar pcmin uzun ömürlü ve güzel performanslı olmasını istiyorum 3 sistem arasında kaldım sadece ekran kartları degişik 1. rtx 3060 ti MSI ventus 3x fan 8 gb 2. rtx 3060 ti gigabyte gaming 3x fan 8 gb 3. RX 6750 XT oc 2x fan 12 gb işlemci r5 5600 hepsinin aynı
  9. zdoquu

Gencer Gaming indirim kodu Geçersiz

gencer gamingda donanım arşivinin hazır sistemini alıcam fakat indirim kodunu girmeme rağmen indirim kodu geçersiz vs. diyor ne yapmam lazım
Geri