Arama sonuçları: *

• Users: Mete01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Oyun sırasında ekranım siyah ekran

Merhaba, Oyunlarda bazen 30dk bazen de 1 saat sonra monitörler siyah ekran veriyor. Pcm arka planda çalışmaya devam ediyor kapanmıyor. Dc de sesim gidiyor karşı taraftan seste geliyor ama bir süre sonra o da gidiyor. Sebebi ne olabilir arkadaşlar sıcaklık yok. bios güncel. bir ton ıvır zıvır...
  2. M

Selamlar sizlerden gaming kulaklık önerisi isteyeceğim detaylar aşağıda

Selam herkese iyi forumlar, kablosuz ses kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum. mikrofon umurumda değil sadece ses kalitesine önem veriyorum. oyun ve müzik genel kullanım alanı olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
  3. M

Dp Kablo Karşılaştırma

Selam herkese 240hz monitörüm için kablo alacağım iki dp kablosu arasında kaldım bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim...
  4. M

Oyunlarda Crash Veriyor Ne Olur Anlayan Birisi Yardım Etsin

Merhaba dostlar, pc sistemini yeni aldım format attırıp windows + driverları kurdurtup aldım. İnternet indirme hızım 1mb var yok. 2 oyun indirebildim birisi Cyberpunk diğeri bannerlord ikisinde de oyun crash verdi. bannerlordun crashını ekledim. Yani neden crash veriyor ben bir türlü...
  5. M

“Hadi be, Cyberpunk 2077 Topu Dikti” hatası

Selam herkese bu konuyla alakalı sorular çok gelmiş ama bir çözüm göremedim. Acaba sorunu çözen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Driverlar güncel, dosya eksik değil, ama crash verip atıyor bir süre sonra?
  6. M

İnternet tarayıcısı önerisi

Herkese selamlar, arkadaşlar oyun oynarken arkada video veya müzik gibi şeyler açıkken pcyi en az yoracak internet tarayacısı nedir sizce? öneriniz var mı?
  7. M

Monitörümden aldığım görüntü net değil

Herkese merhaba, aldığım monitörde şekiller yazılar net değil biraz pikselli görünüyor, sebebini bir türlü anlayamadım her türlü ayarı yaptım ama piksellik gitmedi, nedeni ne olabilir? Kablodan kaynaklı olabilir mi? Dp kablosu takılı hdmı kablosu alıp denememde fayda var mı veya yeni bir dp...
  8. M

Hazır halde gelen kasa fanları değiştirilebilir mi?

Merhaba iyi günler, konu başlığında yazdığım gibi, Hazır sistem aldım ve sistemle gelen kasanın fanları pek hoşuma gitmedi. Bu fanları değiştirme şansım var mı? kendim takıp yeni fanla değiştirebilir miyim bilgisi olan var mı? Ve fanların Rpm değerlerinde farklılıklar olsa olumsuz bir durum...
  9. M

Çözüldü✓ Kasama 120mm Fan Önerisi

Selamlar herkese 2 sorum olacak sizlere, öncelikle anakartım MSI PRO B660M-G Intel B660 bu anakarta da uyumlu fan arıyorum. İlk sorum bu anakarta uyumlu bildiğiniz fan var mı? veya uyumlu olmasa da olur mu? İkinci sorum ise kasanın üst kısmına yerleştireceğim fanları ve üstte 3 fanlık yer var...
Geri