Arama sonuçları: *

1. ............d

Android Yurtdışı Xiaomi telefonumu nasıl hyperos'a geçirebilirim

redmi note 12 pro 5g aldım 4 ay önce uzun süredir neden güncelleme gelmiyor diye araştırırken yurtdışı olduğundan geçirilmediğini öğrendim ancak hyperos'a geçiş yapmak istiyorum ve bunu nasıl yapabilirim.
  2. ............d

kilo almak için günde en az ne kadar kalori almalıyım

şuan 65 kilo bir zarganayım ve kaburga kemiklerim sayılabiliyot hızlı bir metobolizmam var en az ne kadar kalori almalıyım ve şeker tüketimi nasıl olmalı
  3. ............d

Yardım rx 570'im 85 dereceleri görüyor

merhaba arkadaşlar genellikle rdr2, forza 4, valorant felan oynuyorum ve hepsindede 80-85 derecelerde geziyor termal macunlarını düzenli olarak yapıyorum ama hep sizce ne yapmalıyım (MSİ ARMOR RX 570 8GB) msi aferburner ayarlarım : power limit -30, temp limit 60, diğerleri stok ayarlarda
  4. ............d

Bozuk Görüntü sorunu nasıl çözülür

Son 1 gündür aynı hatayı alıyorum steam'a felan hiçbir şekilde giremiyorum başlat tuşunda kapat yeniden başlat seçeneği bile çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim. Ek olarak yakınlarda ekran kartımı rx 570 ile değiştirdim ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba.
  5. ............d

Steamdaki oyunlarimi xboxta oynayabilir miyim

Xbox one s almayı düşünüyorum ve Xbox için yeni oyun almak istemiyorum steamdaki oyunları xbox'a geçirebilme şansım varmı
  6. ............d

telefon kılıfı tasarlayarak para kazanmak mümkün mü

selamlar baslıkta da görmus oldugunuz gibi PARAMATİX adlı siteden telfon kılıfı tasarlayarak para kazanılır mı yada daha baska guvenilir siteler var mı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
  7. ............d

burnumda, büyük kırmızı sivilce var pazartesiye kadar nasıl geçer

beyler acil taktik verin burnum zaten büyük bu sivilceyle extra büyük görünüyor pazartesiye kadar nasıl geçiririm bide kız beni böyle görürse ayrılır ne yapmam lazım
  8. ............d

Ai̇lem Sevgi̇li̇m Olduğunu Öğreni̇rse Ne Yapmaliyim

Öncelikle boş konu veya ergen felan diyecek olanlar çeksin gitsin 16 yaşındayım hayatımda ilk defa sevgilim oldu ama tek korkum ailem ve özellikle babam. öncelikle babamdan bahsedeyim kendisinden nefret ediyorum aynı şekilde kendiside bende nefret ediyor hayatımdaki her şeyime karışır iyiliğimi...
  9. ............d

.

ÖNCELİKLE MERHABA BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ AİLEMLE BAYA Bİ PROBLEMİM VAR ÖZELLİKLE BABAMLA HER ŞEYİME KARIŞIR DERS OLSUN KENDİ HAYATIM OLSUN HERŞEYİ KENDİ BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR BUNLARI KENDİSİYLE KONUŞUYORUM ANLAMIYOR ANNEMLE KONUŞUYORUM ANLAMIYOR DERS YÜZÜNDEN ÇOĞU ŞEY YASAKLADILAR 275...
  10. ............d

Yardım EKRAN KARTIMI GÜNCELLEDİM ISINMAYA BAŞLADI

EKRAN KARTIM SAPPHİRE RX 6600 AMD'NİN KENDİ SİTESİNDEN DRİWER GÜNCELLEMESİ YAPTIM GÜNCELLEMEYİ YAPMADAN ÖNCE FORZA HORİZON 4'DE MAX 66 DERECE ISINIYORDU ŞİMDİ 72 LERDE GEZİNİYOR NE YAPMALIYIM (OVERCLOCK DEĞERLERİ AYNI)
  11. ............d

Çözüldü✓ BU SIVI SOĞUTMADA HANGİ ÇIKIŞLAR VAR LÜTFEN YARDIM

https://www.pazarama.com/gamebooster-titan-240-rainbow-240mm-beyaz-sivi-sogutucu-p-8682016342934?magaza=dey-elektronik&srsltid=AfmBOorpKpI9-Y79osO5E9QklL-f0k_YC_n_CIuW28oRdhjjWIDl8ezVtRc hocalar bu sıvı soğutmayı alcam hangi çıkışları var anakartım a520mk v2 bunun için fan çoklayıcı veya rgb...
  12. ............d

youtubeye ø yazınca neden değişik videolar çıkıyor

youtubeye ø hafini yazınca neden psikoloji bozucu değişik videolar çıkıyor sebebini merak ettim normalde berim bildiğim ø harfi matematikle alakalı bişey bilen biri lütfen yazsın
  13. ............d

Yardım SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM NE YAPMAM LAZIM

ALACAĞIM SIVI SOĞUTMA : https://www.pazarama.com/gamebooster-titan-240-rainbow-240mm-sivi-sogutma-sistemi-p-8682016342422?magaza=dey-elektronik&srsltid=AfmBOopWgehlaUR_9ObwfhjigBEQhgSc_fLRVo1Wzde4poBrpZABFjlGGeU ANAKARTIM : GİGABYTE A520MK V2 (KASAMDA RGB KONTROLCÜSÜ VEYA FAN ÇOKLAYICI YOK)...
  14. ............d

rdr2 de hikayeyi %100 bitirdim ama oyun hala bitmedi (spoiler)

hikayeyi %100 bitirdim toplam ilerleme %77 de onları nasıl bitiririm şu an haritada hiç sarı ve beyaz görev yok
  15. ............d

Rdr2 Malum Olaydan Sonra Ne Oluyor (Spoiler Olabilir)

Oyunu bitirmek üzereyim malum olaydan sonra ne oluyor
  16. ............d

Yardım ALİEXPRESSDEN SIVI SOĞUTMA ALINIR MI

https://campaign.aliexpress.com/wow/gcp/tesla-pc-new/index?UTABTest=aliabtest439901_609360&src=google&aff_fcid=4c54d91cb1994c7b832bed8d3d205d3f-1693563869760-09206-UneMJZVf&aff_fsk=UneMJZVf&aff_platform=aaf&sk=UneMJZVf&aff_trace_key=4c54d91cb1994c7b832bed8d3d205d3f-1693563869760-09206-UneMJZVf&te...
  17. ............d

SİZCE RYZEN 5 5600X3D KAÇ TL'ye ÇIKAR

sizce 5600x3d kaç tl fiyat bandına çıkar ryzen5 7500f yerine alınır mı
  18. ............d

A 520M K V2 ANAKARTA BU SOĞUTUCUYU TAKABİLİR MİYİM

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-titan-240-rainbow-240mm-sivi-sogutucu-p-HBCV00003S1OW9?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K kasam : GAMECASE TRANSFORM ÖN PANEL ATX OYUNCU KASASI KASAMDA RGB KONTOLCÜ YOK
  19. ............d

Yardım KASAMA KONTROLCÜ TAKSAM FANLARIN IŞIKLAR DEĞİŞİR Mİ

HOCALAR SELAMÜN ALEYKÜM BENDE GAMECASE TRANSFORM ÖN PANEL OYUNCU KASASI VAR NORMALDE 1 ADET FANLA GELİYOR BENDE O 1 FANI ÇIKARTIP GAMEOFRCENİN 4 LÜ FAN SETİNİ ALDIM KUMANDA FELAN YOK FANLARDA SADECE MOLEX VE 3 PİN ÇIKIŞI VAR KONTROLCÜ ALSAM IŞIKLARI DEĞİŞTİREBİLİR MİYİM
  20. ............d

Ne zaman Bronze Rütbe Olurum?

YÖNETİCİ ABİLER BENİM BRONZUMU VERİN
Geri