Arama sonuçları: *

1. K

Gigabyte a16 4050 alınır mı ?

aşırı oyun oynayan biri değilim daha çok günlük kullanım ve hafif oyunlar için alacağım fiyatı şu an 32 bin tl imiş sizce alınır mı ? alınmazsa ne alabilirim sizce ? yaklaşık bütcem 30-40 k ve açıkcası çok üstüne çıkmak istemiyorum
  2. K

Rampage V900-S Alınır mı?

ikinci elden 2.2-2.5 k civarına bulabiliyorum DFGT lerin bile 3.5 k civarda olduğunu düşünürsek sizce alınır mı ? simülasyon hastası bir oyuncu değilim 1 yılda ancak 50-60 saat oynuyorumdur. şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
  3. K

Üçdörtbeş tyt matematigin zorluğu hakkında

Normal testleri en fazla 1-2 yanlış yaparak bitiriyorum. Ancak orijinal ve ÖSYM tarzı testlerde bir soruya 5-6 dk vermeme rağmen ancak testin yarısını doğru yapabiliyorum. Bu bölümler mi fazla zor yoksa daha temel bir kaynaktan mi baslamaliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. K

Mehmet celal özyıldız Ayt tarih playlist izlenir mi ?

Malum mehmet hoca kpss videoları çekiyor. Bir arkadaş bu videolardan ayt playlist oluşturmuş ancak videolar kpss hazırlık amacıyla çekildiği için biraz çekindim. linki bırakıyorum sizce bu playlist ayt için izlenir mi ? link
  5. K

1100 TL DDR4 RAM önerisi

Max bu fiyatlara çıkabilirim 1×8,2×8,1×16 olabilir şimdiden tesekkur ederim
  6. K

GTA 6 ön siparis olarak ne kadar olur ?

Söylenene göre oyun 12 Aralık'ta PlayStation ve Xbox üzerinden ön siparişe açılacak. Bu durumda PlayStation özel fiyatlandırmasıyla mı çıkar yoksa orijinal 70 dolar üzerinden mi olur ?
  7. K

Poco X3'den A34'e geçilir mi ?

Oyun oynamıyorum. daha çok gündelik kullanımda performans istiyorum. Sizce geçmem mantıklı olur mu ? Bunun yerine başka hangi telefona geçebilirim ?
  8. K

Wireless mouse önerisi

Şarjlı ve kısmen kaliteli bir gaming mouse arıyorum. 1000-2000 TL arasına önerebileceğiniz mouse var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
  9. K

Cooler master monitör alınır mı ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bu gün internette gezinirken 5.5 k civarına QHD 100 Hz bir monitör gördüm internette ghosting testi gayet başarılı sizce bu monitör alınır mı ...
  10. K

Sayısal ve EA edebiyatı arasında fark var mı ?

Merhabalar. Ayt denemelerimde çok zamanım kaldığı için EA sınavını da çözmeyi düşünüyorum bu iki alandaki öğrenciler aynı müfredatı mı görüyor ? Şimdiden teşekkür ederim
  11. K

Qcy T18 vs FreeBuds SE

Sadece müzik için kullanacağım biraz daha kalite arıyorum. Sizce hangisini almalıyım ? Şimdiden teşekkür ederim
  12. K

550 TL kulaklık önerisi

İyi forumlar. Kulakiçi ve Bluetooth bir kulaklık arıyorum eğer güzelse 650 TL'ye kadar çıkabilirim. Bana bu bütçede hangi kulaklıkları önerirsiniz ?
  13. K

AYT Fen 25 net yapmak zor mu ?

İyi forumlar sayısal alandan sınava girmeyi düşünüyorum ancak netlerim pek iyi değil ve 11. Sınıf temelim yok. (TYT:70 net civarı yapıyorum.) Sorum burada başlıyor . Ayt fen zor mu ? Genel olarak yapılabilir sorular var mı ? Sınava kadar yetiştirmeyeceğim gibi bu yüzden en kolay derse...
  14. K

16 GB DDR4 ram önerisi

İyi forumlar 16 GB DDR4 ram arıyorum eğer RGB olursa 2 k ya çıkabilirim bana bu bütçede F/P ram önerirseniz sevinirim
  15. K

7700 ve 7800 bu gün satışa çıkacak mı ?

İyi forumlar. Bu konuda hala kimseden tık yok bu gün çıkacak mı ? Yoksa yarın mı satılmaya başlanacak
  16. K

Hangi kabloyu kullanmalıyım ?

Merhaba 2×8 pin girişli bir ekran kartım var ve PSU olarak nzxt c750 kullanıyorum kablo olarak bir tane çift mi kullanmalıyım ? yoksa bu kablodan iki tane mi lazım.
  17. K

Rx 7700 XT ve 7800 XT ön siparişe açılacak mı ?

Merhaba bildiğiniz gibi 6 eylülde bu kartlar çıkış yapacak. Peki AMD bu kartları önceden ön siparişe açacak mı ?
  18. K

TYT matematik kaynak önerisi

İyi forumlar. TYT alanında şu an sadece matematiğim kötü 8-10 net civarı yapiyorum bana sırasıyla kolaydan zora deneme önerirseniz sevinirim
  19. K

Yeni çıkan AMD ekran kartları olmuş mu ?

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi yakın zamanda yeni ekran kartları duyuruldu şu an bunun için erken fakat sizce bu modeller beklentileri karşıladı mı ?
  20. K

Rx 7700 ne zaman çıkacak ?

Merhaba arkadaşlar bu ekran kartını almak için bekliyorum fakat bir Türlü çıkmadı bu gün duyurulacak deniyordu ama yine ses yok bu ekran kartı ne zaman çıkacak bilen varsa sevinirim
Geri