Arama sonuçları: *

• Users: hamzatr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Trendyol azerbaycan indirimi hakkında

Herkes biseyler almış bende aldım ve siparişim onaylandı. Kargo geri gidio falan demis bazıları ürün elime ulaşır mı ?
  2. H

Bilgisayara güc gidiyor ama klavye mouse ekran gelmiyor

Asus b550-f wifi model anakart var ve vga ışığı beyaz yanıyor. İnternetten baktim ve bir sorun olmadigi anlamina geldigi yazıyor ancak klavye, mouse, goruntu gelmiyor. Normalde hata oldugunda bip sesi gelir ama o da gelmedi. Denemek için bozuk ram taktım ve hata olduğundan bip sesi geldi ancak...
  3. H

Monitorüm bir anda bozuldu

Arkadaşlar bugun yeni eve taşındık pcyi taktım boyleydi ama hiçbir hasar, darbe izi vs. yok nasıl olmuş aklım almıyor tamir edebilir miyim bunu
  4. H

Harici ses kartına oyuncu kulaklığı takılır mı ?

Bir ses kartı alıp gitarı ve kulaklığı takmak istiyorum illa stüdyo kulaklığı mı almam lazım ? Takmak istediğim kulaklık 3.5mm jax girişli.
  5. H

HyperX Cloud 2 1999TL

Bu kulaklığın fiyatı ne kadar daha boyle kalır almak istiyorum ancak şuanda hazır param yok akakçede gelecek 15 güne bastigimda yarindan itibaren fiyatı artacagı yazio
  6. H

HyperX cloud core dts özelliğini açınca ses kötüleşiyor

HyperX Cloud Core aldım DTS özelliğini açınca oyunlarda ses aşırı kötü geliyor. Eski kulakligimda da Windows Sonic oneriliyordu yine onu actigimda da ses cok kotu geliyordu. Bu sorunu nasıl cozebilirim 2 yillik DTSX uyeligim var.
  7. H

Yardım İki kulaklık arasında kaldım

Uzun araştırmalar sonra bu iki kulaklık arasında kaldım. HyperX Core modelini ses kartı için tercih edecektim ama artık o versiyonu yokmuş dtsx versiyonu varmış. Diğer kulaklıkta hosuma gitti ama onda da 7.1 yok kararsız kaldım aydınlatır mısınız ? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
  8. H

Kulak üstü kulaklik önerisi

Bütçem max 2k tl Önceki kulakligim asus tuf h3'dü ve rahatlığı dışında hic memnun degildim. Mikrofonu aşırı kotuydu ve ses seviyesi azdı (ses karti ile yukselttim) ayrıca bazen sol kulak gidip geliyordu şimdi bebek kopardigi icin kullanilmaz halde. Kriterler: Mikrofonu iyi olacak ve mümkünse...
  9. H

Yardım Usb ile bilgisayara dosya aktarilmiyor

Abim telefona biraz film atıp getirmemi istedi ancak bir turlu aktaramadim. Telefonu takinca otomatik şarj oluyor telefon bağlantı yontemini dosya aktarimi yapmama ragmen ayni.
  10. H

Yardım Kulaklığı mı garanti kabul eder mi ?

Bebek kulakligi fotodaki gibi yirtmis sagdan ses gelmiyor cok pahali yenisini almam imkansiz garanti bunu kabul eder mi veya sorun bu kesik mi asus tuf gaming h3 kulaklık
  11. H

Spider man oyunları arasındaki fark

Arkadaslar bu ikin oyun arasindaki fark ne almak istiyorum da
  12. H

Steam yaz indirimlerinde arkadasla oynanacak oyunlar

Basliktaki yazdigi gibi arkadasla oynanacak oyunlar var mi
  13. H

Çözüldü✓ Fizz k617 mekanik klavye tuş sorunu

Klavyede soldaki shift tuşu videodaki gibi diger tuslara gore daha kotu ses veriyor ve hissiyati asiri kotu tuş yapisiyormus gibi hissettiriyor klavyeyi alali bi kac ay oldu baya alismistim bir anda farkettim bunu belki onceden de vardi. 1688062634 @MuratTheFounderOfGariban siz anliyorsunuz...
  14. H

Samsung galaxy s20 fe ısınma sorunu

S20fe telefonum oyun oynarken cok fazla isiniyor ve bundan kaynakli oyun ortalarinda vs cok fps dususu oluyor bunu nasil çözebilirim. 1687966733 Up up 1687966751 Up up
  15. H

XPG Gammix D10 3200mhz çekme

Sistemimde gtx 1060 3gb ve cv550 corsair psu var. Eskiden ryzen 5 2600 kullanıyordum ancak onda bir sıkıntı olmuyordu ryzen 5 5600'e geçtiğimden beri ramlari 3200mhz ye cekemiyorum bilgisayar aninda kapaniyor sorun nedir herseyi denedim.
Geri