Arama sonuçları: *

1. S

Yükte ve oyunda PC kapanıyor

Merhaba, 2–3 gün önce elektrik çok sık gidip geldi. O zamandan beri her oyuna girdiğimde PC kapanıyor; ancak boşta kapanmıyor. PC kapandıktan sonra belli bir süre boyunca hiçbir parça çalışmıyor, tüm parçaları çıkarıp tekrar takmadan sistem açılmıyor
  2. S

Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bir veya 2 arkadaş daha gurubumuza alabiliriz.bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 yaş ve üstü arkadaş arıyoruz...
  3. S

high power bronze eco 700 psu 4070 super besler mi ?

sa arkadaşlar elimde high power bronze eco 700 waat psu var yeni sistem diziyorum bu psu 4070 supere uyarmı şu an kullandım ekran kartı gtx 1660 super 8 pin istiyor sorun olmuyor 4070 super kaç pin istiyor ekran kartının kutusundan dönüştürücü kablo çıkıyor diyorlar ben alıncada çıkarmı...
  4. S

Oyun arkadaşı arıyorum

Merhaba arkadaşlar yaşım 22 genel olarak FPS türü tarzı oyunlar oynuyorum farklı oyunlarada açığım yaş takıntım 18'den aşağısı olmasa güzel olur genel olarak her gün konuşabileceğim ve Discord'a gelebilecek sesli sohbete aktif bir arkadaş arıyorum ve yani aktif olanlar yazarsa daha iyi olur...
  5. S

2500 TL M2 SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar 2500tl bütçem var düzgün bir M2 SSD istiyorum tavsiyeniz varmı anakartim MSI h410m a pro
  6. S

gigabyte 4060 gaming oc corsair spec 05 kasaya sığarmı

Selam arkadaşlar, RTX 4060 ekran kartı alacağım ama alacağım ekran kartı 3 fanlı benim kasaya sığar mı acaba ben baktım bir şey anlamadım size sormak istedim. Kasam bu Corsair Carbide SPEC-05 CC-9011138-WW CV650 CC-9020130-EU 650W 80 Plus Bronze USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa -...
  7. S

500 tl oyun tavsiyesi

Stalker 2 ve evil West arasında kaldım. Bunlardan ikisinden biri ya da 500 TL'ye yakın güzel bir oyun var mıdır?
  8. S

Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz konu eskidiği için güncelliyorum rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 ve üstü arkadaşlar yazarsa sevinirim.ekleyip...
  9. S

Hepsiburada limitim ile ilk ay benden ne kadar TL çekecek

1000 TL hepsiburada limitim var arkadaşlar şimdi ben peşin 200 Tlmi ödücem ödersem klavye kargolanacakmi nasıl olcak sonraki 4 ay 260 TL mi vericem işin kısası ilk olarak bunu yaptımda kartımdan kaç TL çıkacak
  10. S

150 ltye mafia trilogy mi thymesia mi

150 TL var humble bundleda mafia trilogy 123 TL bende mafia 1 remake var diğer 2 oyunumu alım thymesiami alım bilemedim souls oyunlarınıda çok severim sizce hangisini alayım
  11. S

❌İndirim Bitti! Horizon Zero dawn 78 tl

Evet arkadaşlar play Storeda 78 tl az bişi komisyonla 82 TL oluyor almak isteyenler alabilir ben Miles Morales horizon bide predator aldım site güvenilir türk telekomun sitesidir
  12. S

Modeme fazla crc hatası geliyor

Son zamanlarda CRC hatalarım arşa çıktı. Modeme restart atmam gerekiyor. Durmadan hız düşürmeden bir çözümü var mıdır bu sorunun? Modemim bu AC1200 Wireless Dual band vdsl/ ADSL modem VC220gu genelde çok fazla oyun indirdim için hız düşürmek benim için çok kötü olur.
  13. S

Steam oyun arkadaşı Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Yaşım 21 Steam oyun arkadaşı arıyorum, genel olarak Rainbow Six: Siege oynuyorum ama farklı oyunlarda oynayabilirim o oyun bende varsa. Beni eklemek isteyenler için Steam hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561198844986202/ budur.
  14. S

High Power 700 watt 80+PSU eco Bronze lga 1200 pin intel işlemci ile çalışır mı?

high power 700 watt 80 plus eco bronze psu sipariş ettim lga 1200 pin desteği yok yazıyor i5 10400f işlemcim var sorun olurmu siparişi iptal edeyimmi sorun olur ise eğer arkadaşlar psu linki...
  15. S

Corsair spec 05 kasaya sigarmi

Fsp hyper pro 650 watt 80+ güç kaynağı Alicam kasama siğmama gibi bır sorunu olurmu arkadaşlar Kasam Corsair spec 05 mid ATX kasa
  16. S

650 watt psu önerisi

650 watt bildiniz psu varmı yarın alacağım aklımda şu var https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a650bn-650w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html indirimle 1857 tl bu alınır mı? kendi psumun bozuk oldunu düşündüm için değiştriceğim fsp hyper pro var bide oda güzelmidir bu ikisi arasından hangisi daha...
  17. S

oyuna girdimde 1 saat sonra pc kapanıyor

oyuna girdimde 1 saat içinde pc kapanıyor ve yeniden açılıyor denediklerim hızlı başlatmayı kapattım işe yaramadı ramleri memtest 86 ile kontrol ettim ramler sağlam çıktı occtde işlemci ve psuda 30 dakika test ettim bişi çıkmadı ekran kartını soktum teste 2 dakikada pc dondu sorun cidden ekran...
  18. S

Hangi 3060 modeli alinmali

Aklımda Asus dual 3060 12 gb Zotac 3060 12 gb Bide gainward var ucuz oldunu gördümden Asus duale 9k degermi gainwardmi alayım 8 kya işlemcim i5 1040f
  19. S

550 watt psu rtx 3060 a yetermi

arkadaşlar 3060 alacağım i5 10400f işlemcim var id cooling se 214 xt soğutucum var 2 tane ssdim var corsair cw 550 watt psum var team force tuf vulcan ram 8x2 ram gtx 1660 super ekran kartım bozulduda onun için alıcam arkadaşlar msi h410m a pro anakart
  20. S

Kernel power 41 63 hatası

Merhaba kernel power 41 63 hatası alıyorum sorunun kaynağı ne oldunu bilmiyorum ama ya oyundan cikarken PC donuyor restart atıyor yada oyunda donup öyle kalıyor maks 15 dakika içinde PC donuyor oyunda kasanın düğmesinden kapatmadan kapanmıyor psu oldunu düşünüyorum soğutucumun fanları hızlanıp...
Geri