Arama sonuçları: *

• Users: HansLanda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

2. M2 Nvme Ssd Takmak

Merhaba. Şu anda sistemimde bir tane wd green 500 gb m2 ssd var. Bir tanıdıktan bugün Kioxia Exceria G2 Plus M2 ssd aldım 0 . Anakarta taktım ancak ssd görünmedi. biosa girdiğimde görünüyor ama windowsun içinde görünmüyor. Anakartım ASUS-PRIME B760M K D4. Ne yapmam lazım. Ssd lerin yerlerini...
  2. H

İtopya Sipariş Kargo Süresi

Herkese merhaba. 30 Haziranda verdiğim sistem siparişi hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. İtopyadan daha önce alışveriş tecrübesi olan var mı acaba. Kaç gün içinde kargoya verilir. Instagram ve mail yolu ile de yazdım ancak henüz dönmediler.
  3. H

Uyanın Beyler Babalara Geldik

Sabah uyandığımda verdiğim siparişe ne olmuş, hazırlanmış mı falan derken bir de fiyatlara bakayım dedim. Ve evet sonuç: Babalara geldik Soldaki sistemi biraz daha allayıp pullayıp 19.400 bandına getirip sipariş vermiştim. Sağdaki de keza 17.000 falandı. Verilmiş sadakam varmış resmen :D
  4. H

15-21K Arası Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar. başlıkta da belirttiğim gibi 15-21k arasında hazır sistem arıyorum. Biraz araştırdım ancak tam karar veremedim açıkçası. İşlemcide AMD Ryzen 5 5600 veya Intel i5 12400F arasında kaldım.(Daha iyi bir seçenek olursa bütçeyi aşmayacak şekilde olur.) Ekran kartı konusunda ise...
Geri