Arama sonuçları: *

• Users: sewaluzan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Sd kart yazılamıyor hatası

Sd kart yazılamıyor uyarısı veriyor telefoncu icindeki bilgiler gider yeni hafıza kartı al demiş içindeki bilgiler gercekten gider mi telefoncu para kazanmak icin mi öyle söyledi bu uyarının duzelme khtimali var mı
  2. S

Sd kartına aktardığım fotoğrafların tarihleri kendi tarihini göstermiyor

Sd kartina fotoğraf aktarıyorum fakat aktardığım tarihi gosteriyo ama fotoğrafın kendi tarihi daha eski bunu nasil düzeltebilirim kuzenimin hafiza kartindaki fotoğraflar gerçek tarihlerini gosteriyo o bir kac yil önce telefoncuya aktarma yaptırmış ama hangi telefoncuya yaptırdığını ve...
  3. S

Tenda V12 vs Zte Zxhn H168A hangisi daha iyidir

modem degistirme kararı aldık babam zte'nin modemini almış bende tendayı almak istiyordum baktigimda nerdeyse tum ozellikleri aynı ama tenda'da anten oldugundan kablosuz gucu daha iyi olur diye dusunuyorum. forumuda sormak istedim
  4. S

Telefonum açılmıyor acil yardım

Telefonum Xiaomi redmi note 9 pro video izlerken kendiliğinden kapandi ardindan main menu diye bi ekran cikti repair modea basip tekrar actim fakat 1 dakika gecmeden yine kapandi ve tekrar main menu ekrani cikti her seyi denememe ragmen telefon surekli kapanip main menu ekrani açılıyor ne yapmam...
  5. S

pc razer blackshark v2 x'in 7.1'ni görmüyo

pc önceden 7.1 i görüyordu ve sağlıklıda çalışıyordu sonradan nvidia experience sesi bozdugundan ses sürücülerini silip geri yükledim ve en son experienceyi geri yükleyince ses sorunum düzeldi ama bu seferde pc 7.1i görmüyor. 7.1 programını sildim olmadı aygıt yöneticisinden eski aygıt ekle...
  6. S

35kya linkteki laptopdan daha iyi ve aynı fiyata gelen laptop önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1deapad5-pro-16-ryzen9-5900hx-32gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx-3050-wqxga-120hz-win-11-laptop-gri-1222421.html bu linteki laptobu arkadasımın ailesi sipariş etmiş. piyasada 4060lı ve aynı fiyata gelen laptoplar oldugunu söyledim, kargoya cıktıgından şuan...
  7. S

internet saglayıcısı olark netspped, gibibirnet, comnet hangisi daha iyi

nigde'de yaşıyorum altyapım vdsl ve altyapı sorguda 65-75 arası cıkıyor gibibirnette tahmini santrale uzakladıgım 187 metre diyor konu başladıgında dedigim gibi bu üç saglayıcıdan hangisi daha iyidir.
  8. S

Hafıza kartı 256 yerine 268gb cikti sahte midir

Hafıza kartını 256gb xiomi olarak aldim fakat 268gb gosteriyo arkadaşım sahte ürün olabilir dedi ve endişelendim ayrica fotoğraf ve videoların tarihlerinin yarısı hafiza kartina aktardığım tarihte gözüküyo orjinal tarihini göstermiyor çoğu nedenini anlamadim
Geri