Arama sonuçları: *

• Users: dnysh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Fallout New Vegas türkçe yama sorunu

data,my games ve oyun dizinine atılcakları attım yönetici olarak çalıştırdığımda bu hataları aldım ve .esm pluginleri eksikti zaten nerde hata yaptım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  2. D

Cyberpunk dlc problemi

Önceden de konu açmıştım dlc neden oyun içinde bir anda geldi falan diye de neyse sonra görevler baya çakışmaya başladı hikaye sapıttı kontrat sonuyla bitirdim dlc yalan oldu param da bi tık boşa gitti şimdi sadece dlcyi oynama seçeneği varmı onu merak ediyorum
  3. D

Cyberpunk direkt dlcye girdi

Şu alt cunningham ile görüştüğümüz bölümü bitirdim unkown call geldi birden başka göreve attı cd project sunar phantom liberty falan yazdı 1 saat falan oynadım ama anlamadım ana oyuna mı bağlamışlar dlcyi
  4. D

Alan Wake 2 20 fps dlss açılmıyor

Rtx 3060 12gb ekran kartı ve r5 5500 var 20 fps veriyor ve dlss açamıyorum hata veriyor dlss nasıl açabilirim
  5. D

Last of Us Part 1 mi Alan Wake 2 mi

epicte indirimli oyunlardan sepet yaptım ya last of us yada alan wake 2 alcam fiyatları yaklaşık aynı hangisi alınır oynama süresi ve deneyimi iyidir bilen yazabilir mi (türleri farklı biliyorum)
  6. D

2. el ps 3 veya ps4 kolu nerden bulabilirim

bilgisayarda kullanmak için alacağım(steam için) orjinal nerden bulunur bilen varmı hep yan sanayi piyasa
  7. D

fifa 23 yeşil oldu...

driverlar güncellendikten sonra oyundaki maviler fln yeşil oldu acaba renk körlüğü modu mu devreye girdi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  8. D

17000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Gpu: https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx6500xt-gaming-oc-amd-4gb-gddr6-ekran-karti-11314-01-20g-p-HBCV00001D512U?magaza=Hepsiburada Cpu...
  9. D

Skyrim mi Days gone mı

arkadaşlar başlığa aldanmayın iki oyunun da çok farklı türde olduğunu biliyorum. 115 tl var days gone yada skyrim alacağım days gone tarzı dyinlight 1 var ama skyrim tarzı oyunum pek yok ama o fiyata daha yeni bir oyun oynamak istiyorum isterseniz alternatif bir oyun önerebilirsiniz her türden...
  10. D

40K Laptop Önerisi..

40k bütçem var laptop önereblir misiniz 1688905776 https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQBLH Arkadaşa laptop bakıyoruz 40k bütçesi var benim aklımda bu var ama 4060 ile...
  11. D

Gta üçlemesi oynamdan trliogy alınır mı

Gta 3,vice city ve san andreas oynamadım. Trilogy alsam aynı atmosferi verir mi ve birebir aynı mı bölüm eksiği falan varmı?
  12. D

Epic Games 38 TL Altı Oyun

epicte 38 tl ödül gelmiş canım da sıkılıyor, bir oyun arıyorum indie olabilir farketmez herhangi bir oyun önerebilirseniz sevinirim türü önemli değil. Şimdiden teşşekür ederim.
  13. D

zotac rtx 3060 ekran kartı 85 derece çıkıyor

Witcher 3 oynarken farkettim ful ayarlarda dlss ultra performansta 85 dereceye kadar çıkıyor.Problem oluşuşturur mu bilemedim. Kasadan kaynaklı olabilir diye kasanın modelini bırakıyorum Ekran Kartı: Zotac RTX 3060 12 gb twin edge Kasa: Gameforce GF-8307 glass 4x120 mm rainbow
Geri