Arama sonuçları: *

• Users: Vİctor777
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vİctor777

Vesa girisi olmayan monitöre nasıl kol bağlaya bilirim?

curved 32'' monitorum var ve gayet agir nasil kol baglaya bilirim ya da piyasadaki kistirmali olanlar ne kadar saglamdir
  2. Vİctor777

Epıc Games Kredi Kartı Hatası

epic gamesten oyun almaya calisiyorum banka hesabimda hersey acik internet alisverisleri, yurtici, yurtdisi alisverisleri acik ama boyle bi hata aliyorum
  3. Vİctor777

Yardım 5 gün sonra monitörü açtığımda böyle oldu çözümü var mı?

ayın 19 unda son kez pc yi kapatip memlekete gittim. Bugun geldim normal bi sekilde calistirdim pc yi ve monitor bu şekilde. Monitor kablolarini tak cikar yaptim
  4. Vİctor777

Yardım 32 inc Monitör onerisi yapar misiniz

suan kullandigim monitor bu : ViewSonic vx3268 bu monitorun yanina 2. bi monitor almak istiyorum 32inc ve curved olmali ve min 2k olmali. cok yuksek bi butcem yok en uygun olanlari atarsaaniz sevinirim
  5. Vİctor777

Mekanik klavye önerisi

Beyaz mekanik klavye onerilerinizi bekliyorum Kablolu/kablosuz turkce/ingilizce fark etmez
  6. Vİctor777

RAZER HUNTMAN mini vs ASUS ROG FALCHİON ACE

ASUS ROG Falchion Ace ve Razer Huntsman Mini Mercury ikisi hakkındada çok iyi yorumlar var hangisini almak daha mantıklı olur?
  7. Vİctor777

Öneri Beyaz Klavye Önerilerinizi bekliyorum

beyaz, mekanik, kablolu kablosuz fark etmez klavye önerilerinizi bekliyorum (3k civarı bütçem var)
  8. Vİctor777

Yardım Diz Üstü Bilgisayarı 2. Monitör olarak kullana bilir miyim ?

Başlıkta da yazdığım gibi eski laptopumu. Masaüstü bilgisayarıma 2. monitör olarak kullanabilir miyim
  9. Vİctor777

Youtube VALORANT montaj videom nasıl olmuş

(20sn lik bi video zaten) (bu da shorts hali) Video hakkındaki değerlendirmelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :blobdance: 1693121482 ilk editim bu arada
  10. Vİctor777

bu kablolar ne işe yarıyo

kasanın arkasında boşta duran bu kabloların ne işe yaradıını merak ettim
  11. Vİctor777

argb desteklemeyen anakarta ışıkları nasıl bağlayabilirim

2 tane sıvı soğutucu fanın ışığı, diğeride kasanın logo ışığı onaları nasıl yaka bilirim
  12. Vİctor777

Ara Sıra Monitör Kapanıyor

Çoğunlukla oyun oynarken (bazen masaüstünde de oluyo video izlerken falan) ekran 1-2 saniyeliğine kapanıp açılıyo (siyah oluyo), monitör uzun saatler açık kalıncada bazı yerlerde piksel sıkşması olduğunu da fark ettim. monitör ve kasa yeni ama HDMİ kablosu eski bu yüzden belki kablodandır diye...
  13. Vİctor777

Yardım ARK crystal isles oyundan atma problemi

ARK Crystal İsles Dragona yaklaşınca oyundan atıyor ve Fatal error diyo.
  14. Vİctor777

Çözüldü✓ Kasada baglanmamiş ışıkları nasil bağlaya bilirim

Hazır aldiğim sistemde kasanin(tuf logosu) ve sivi sogutucunun fanlarinin ısıklarini bağlamamışlar nasil baglaya bilirim
  15. Vİctor777

Bu kablo ne ise yarıyor

bu kablo ne ise yariyor ve nereye takmam gerekiyor
  16. Vİctor777

Monitöre görüntü gelmiyor

Yeni aldığım sistem sorunsuz calisiyo gözüküyor. Ama viewsonic marka hdmi la baglanti sağladığım monitor aciliyo no signal diyip geri kapaniyo. Önerilerinizi bekliyorum (kasada tek hdmi girisi var anakart uzerinden)
  17. Vİctor777

VALORANT klip uygulaması önerileri ??

Valorant oynarken anlık yüksek fps, yüksek kalite klip alabileceğim bi uygulama istiyorum önerilerinizi bekliyorum :) ekran kartım: RTX 4070 OC
  18. Vİctor777

Toplayıp satın aldığım sisteme gereksiz sıvı soğutucu koymuşum

Bu şekilde toplam 45.637, 57 ₺ bir sistem satın aldım(henüz kargoya verilmedi hazırlanıyor), sırf sistemle uyumlu olsun diye tercih ettiğim beyaz sıvı soğutucunun gereksiz (aşırı pahalı, kazık) olduğu yorumunu aldım. 3 yıldır PC toplamayı bekliyorum çok heyecanlıyım bir an önce bana ulaşmasını...
  19. Vİctor777

beyaz ASUS TUF GT502 kasayı bir süre fansız kullansam sorun olur mu?

Resimdeki sistemi topladım ancak gt502 kasanın içinde fan göndermediklerini bilmiyordum. Ve sistemi yeni topladığım için çokta bütcem kalmadı açıkcası. Yaklaşık 1-1,5 ay fansız kullansam sorun olur mu sıvı soğutucunun fanı yeter belki diye düşündüm. Bu konularda pek bi bilgim yok ilk defa sistem...
Geri