Arama sonuçları: *

• Users: yilmazss0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yilmazss0

Hayatımda Gördüğüm En Kötü Oyun

Arkadaşlar başlıktanda anladığınız üzere milyon dolarlık belki de milyar dolarlık şirket olup oyunun optimizasyon problemini server problemlerini oyunun p2w olmasını hiçbir şekilde iplemeyen dümenden değişikliklerle aynı oyunu her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyan EA Sports (EA FC 24 ) oldukça...
  2. yilmazss0

Durduk yere mikrofon ses almamaya başladı

Arkadaşlar pcdeki ayarlar aynı fakat Kulaklık durduk yere mikrofonu kesti. Çıkarıp takılabilen mikrofon havit gamenote H2002D Var. Sorun sizce nedir? mikrofonda bir yamulma vs. yok iyi bakıldı
  3. yilmazss0

Darmoshark M3 4K 1600TL Alınır mı?

Arkadaşlar en fazla çıkacağım bütçe bu.
  4. yilmazss0

ATTACK SHARK X3 Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGCXP19X?ref_=cm_sw_r_apan_dp_5A8S1M0W15ZPCC37GMDH&language=tr-TR&th=1 1000TL Geçmeyecek bu fiyata mouse önerir misiniz veya bu nasi
  5. yilmazss0

1000TL Mouse önerisi

Razer essential elime tam oturuyor arkadaşlar onun boyutunda mouse önerir misiniz? Önceliğim beyaz ve razer olmaması. Son çare siyah ya da razer alabilirim.
  6. yilmazss0

800 900 TL Mouse önerisi

Arkadaşlar beyaz olursa sevinirim https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-beyaz?_pos=3&_psq=Dar&_ss=e&_v=1.0 BU NASIL?
  7. yilmazss0

2. el Ryzen 5 5600 3800TL alınır mı?

Arkadaşlar nedense bu işlemci 5 bin TL'ye kadar çıkıyor 2. el bulamıyorum Bütçem 3500tl güvenilir satıcı biliyorsanız link vs. atar mısınız?
  8. yilmazss0

600 TL mouse önerisi

Ağalar beyaz olursa çok sevinirim onun dışında beni üzmeyecek razer deathedder boyutunda mouse istiyorum
  9. yilmazss0

Atatürk filmini nereden izleyebilirim?

Arkadaşlar Atatürk filmini sinema ve fox tv harici nerede izleyebilrim internette bulamadım
  10. yilmazss0

Her sene aynı oyunu çıkartan FIFA

Arkadaşlar bu oyun neden böyle? Yıllardır aynı oyunu aynı oyun tarzını aynı grafikler aynı momentum aynı hatalar vs. Yok kartların tasarımlarını değiştirdik yok kadın futbolcuları getirdik cart curt. Oyun sonuna kadar paketlerden hiçbir şekilde iyi oyuncu atmayıp oyunun bitmesine 1 ay kala...
  11. yilmazss0

Her sene daha da kötü oyun çıkartan oyun

Ben fifa diyorum arkadaşlar var mı arttıran?
  12. yilmazss0

Paylastığım video kalitesi kötü

Arkadaşlar videoyu editliyorum 2k olarak kayıt ediyorum bilgisayarda kalite çok iyi ancak nedense youtube yüklediğim zaman kalite kötü oluyor. Video youtubeda 2k da çok iyi fakat 1080p izleyince sanki 480p gibi gözüküyor.
  13. yilmazss0

ETS 2 MP Gereksiz süreli ban (eleştiriye açık)

Arkadaşlar bu oyunda Türklere olan kin ve nefret var. Adam oyunu para hilesi yapmadan (yapmak zorunda degil) sadece görev yapcam diye en kalabalık bölgeye girip(duisburg-calais) çok düşük hızla gidip yol vermiyor. Sollayanları da banlatmaya çalışıyor. Aslında oyunun en toksik oyuncuları bunlar...
  14. yilmazss0

Çözüldü✓ Güzel ESC Tuşu önerisi

Arkadaşlar güzel görünmesi için şekilli şukullu esc tusları oluyor onları nasıl bulabilirim?
  15. yilmazss0

Aileniz ne iş yaptığınızı umursamaz

Belki başlığı anlamamış olabilirsiniz. Şöyle açıklıyayım. Aileniz genç yaşınızda mezun olduğunuz zaman sizin ne işe giriceğinize,iş yerinin nasıl işleyişine, işte size baskı var mı? Yok mu?, Maaşınız gününde yatıyor mu?, Yetkililer otururken siz tüm yükün altında mısınız vs. hiçbir şekilde...
  16. yilmazss0

ATM qr kod işlemleri

Arkadaşlar dün aksam garanti bankasından qr kod ile para yatırdım ve en son onaylıyorum a basıyorsunuz ve oradan ayrılıyorsunuz çünkü qr kod işlemle başka yapacağınız işlem yok ancak şöyle bir şey yaşadım qr kodla parayı yatırdım en son onaylıyorum veya onaylamıyorum bölümü cıkıyor alt kısımda...
  17. yilmazss0

Monitör 1.4 dp kablosunu görmüyor

Arkadaşlar benim önceki monitörüm rampage markaydı onda 1.4 dp kablosu çalısıyordu geçenlerde yeni monitör aldım elimde eski monitörde kullandıgım 1.4 paggue dp kablosu vardı çok kaliteli görüntüyü iyi veren kablodur ama yeni aldığım monitörde çalısmıyor görüntü gelmiyordu monitörün içinden dp...
  18. yilmazss0

Aoc 27 27G2SPU Ayarlar

Arkadaşlar yeni monitör aldım sizce monitör ayarları nasıl olmalı
  19. yilmazss0

CS GO Türk olduğum için takım ırkçılık yapıp oynundan attılar

Bunları nereye şikayet edebilirim? Her maç ya kürtler ya da ruslar ırkçılık yapıyor. Video kayıdım var
  20. yilmazss0

PUBG Kasma ve takılma sorunu

Ryzen 3 3100 1660Tİ Çift ram 16 3600mhz SSD Kurulu Arkadaşlar Oyunu ben 4 mayısta sildim. Fpsim 130 falandı çok ayar yaptım her şeyi denedim ama karşıma rakip çıktığında oyun çok donuyordu. Pingimde 50 60 arası ben anlamıyorum oyuna o kadar çok güncelleme getiriyorlar ki her güncellemede oyunda...
Geri