Arama sonuçları: *

• Users: SkySea
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SkySea

Yeni sistem ekran kartı çalışmıyor

Selamlar, Tebilon’dan bir sistem aldım, henüz geleli 1 hafta bile olmadı. Bugün sistemi açtığımda görüntü gelmedi. Anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor ve ekran kartının LED’i yanmıyor. Ekran kartını söküp tekrar taktım, PCI-E güç kablosunu boşta duran başka bir kabloyla değiştirdim. RAM’leri...
  2. SkySea

RX 6700 XT Furmark değerleri normalmi?

8x MSAA uzay montaj 73 derece 60 70 fps arası değerler iyi midir?? uzay montaja göre sıcaklık bi tık yüksek değilmi?
  3. SkySea

10K bütçe kalemli tablet önerisi

Max 10k bütçem var film,dizi izlemek ve ders çalışmak için kalemli tablet önerebilir misiniz? yada bütçeyi aşmadan kalemi ayrı olarak alabilirim şuan matepad 11.5 ve kalemi 9.600 falandı sanırım daha iyi önerileriniz varmı?
  4. SkySea

Yardım Kargoya Verilmeden Ürün İptali Yapılamaz mı?

Bir siteden eşofman, sweet falan aldım, 8 gündür kargoya verilmedi, iptal etmek için mesaj attım barkodu basılan ürünlerde iptal olmuyor dediler. siparişi aynı gün yaptığım bir başka ürünü ertesi gün gönderdiler olmadı diye iade ettim 639 TL+99TL kargo, toplamda 738 TL ödemiştim şimdi iade...
  5. SkySea

Aliexpress indirim ile 27 euro aşmadan ürün alınır mı??

Selamlar aliexpress'den tek bir ürün alacağım vergisiz kargosuz fiyatı 650 küsür vergi ve kargoyla 1200 küsür TL bende jeton var baya onu kullanınca yaklaşık 1030 lira falan yapıyor 27 euro şuan 1067tl ben bu ürünü alsam gümrükte falan sorun yaşarmıyım jetondan dolayı faturaya normal fiyatından...
  6. SkySea

R5 5500 Overclock sonuçları

Selamlar, Gigabyte B450M-K anakart kullanıyorum. R5 5500 işlemciye BIOS üzerinden bazı ayarlar yaptım. CPU Core Ratio ayarını 44 olarak ayarladım, voltajını ise +100 şeklinde düzenledim. Şu an 4.4 GHz olarak, 1.3-1.35V değerinde çalışıyor. Rust oynarken maksimum 75 dereceye ulaşıyor. İşlemci...
  7. SkySea

Rust Düşük FPS sorunu

Selamlar Rust'da ayarları ne yaparsam yapiyim hep 70 80 90 fps alıyorum bu yüzden oyun akıcı değil sistem rtx 3070 16gb ram r5 5500 ekran kartı diğer oyunlara göre hiç ısınmıyor normalde kasanın camına dokunsam sıcaklık belli oluyorda rust oynarken ısınmıyor niyeyse ondanmı kaynaklı bilmiyorum...
  8. SkySea

Toplama PC parça önerisi

Selamlar 20-24k arası pc toplamak istiyorum parçaları sıfır alıp kendim toplicam hangi bileşenleri önerirsiniz ekran kartı olarak şuanlık rx 6750xt veya 7600xt arasında düşünüyorum önerilere açığım
  9. SkySea

Windowsda Gözükmeyen hdd

Selamlar Bilgisayara HDD taktım. İçinde önemli bilgiler olduğu için format atamıyorum. HDD, BIOS ve disk yönetiminde gözüküyor, ancak disklerin olduğu yerde sadece SSD gözüküyor. Disk yönetiminde, HDD sağlam birincil bölüm olarak gözüküyor ve sağ tıklayınca sadece Birim Sil seçeneği aktif...
  10. SkySea

PS5 mi Meta Quest 2 mi?

Selamlar PS5 veya Meta quest 2 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım kimi VR'ı 2-3 ay sonra bırakırsın diyor kimi bilgisayarın varsa PS5 niye alıyorsun diyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
  11. SkySea

Meta quest 2 alınır mı??

Selamlar VR almayı düşünüyorum sürekli karşıma çıkıyor oynayanlar baya keyifli gözüküyor meta quest 2 almayı düşünüyorum 3 le arasında 7-8k fark var o yüzden 2 almayı düşünüyorum sizce bu zamanda 2 alınır mı? değermi sizce? 15k vermeye
  12. SkySea

Upgrade mi Hazır Sistem mi?

Selamlar 30k bütçem var şuanki sistemim pny xlr8 3070, Xpg gammix 3600mhz 16gb ram 8x2, anakart gigabyte b450mk, işlemci ryzen 5 5500, psu deepcool pf650 şimdi ben bu bütçeyle ya işlemci ram anakart ekran kartı değiştiricem bi AM5 sistem yapıcam yada kasayı komple satıp hazır sistem alıcam...
  13. SkySea

iStock Hesabımdan Haberim olmadan para çekildi

Merhaba bir ara lazım olduğu için deneme abonelik alıp almıştım İstock için sitede fotoğraf falan indiriyorsunuz. site 15 dolar ücret aldı benden 500tl ben bu parayı iade etmek istiyorum ama site bilgilerinde şöyle yazıyor '' Yıllık bir aboneliğe kaydolduysanız, yerel yasalar size iptal etme ve...
  14. SkySea

240HZ Monitör Önerisi

Selamlar laptop için monitör alacağım genelde cs falan oynuyorum o yüzden 240hz olursa çok iyi olur ekran kartım 1650ti. 2k monitöre gerek yok bütçem 7-8k arası
  15. SkySea

Sağlık ve Kilo Vermek için Spora yazılmak

Selamlar 17 yaşındayım boyum 1.70, kilom 90 Fazla Kilomdan dolayı şikayetçiydim zaten kilo vermek için spora yazılmak istiyordum bunun dışına bu yaşımda sürekli bel ağrısı çekiyorum bugün doktora gittim omurilik ve kalça kısmında biraz yamukluk var, doktor acilen yüzme yada fitness'a başlamamı...
  16. SkySea

2400TL Ye Xbox 9.nesil gamepad alınır mı??

Selamlar PC'den hikayeli oyunlar oynuyorum gamepad alacağım amazonda buldum 2560 tl prime ile 2430tl oluyor sizce değermi almaya ikinci el fiyatlarına baktım temiz kolların fiyatları 2000tl param güvende ile alınca 200tl ücret koyuyor 2200tl onu alacağıma amazondan sıfır alırım daha iyi sonuçda
  17. SkySea

Yardım Phanteks P360a Fan ve Rgb bağlantıları nasıl olmalı?

Merhaba Phanteks p360a kasa aldım kurulumunu yapacağım fakat fanların ve rgblerinin bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum şuan 1 adet sata kablosu 1 adet D-RGB Fan yazan 3 dişli kablo var 1 adet M/B D-RGB 3pin yazan kablo var, PWM kabloları var ve isim yazmayan bir kablo var görsellerini...
  18. SkySea

Öneri PHANTEKS P360A VS Zoko Amiral DK431

Merhaba kasa Alacağım yakın zamanda şuanda herkesin önerdiği iki kasa var Phanteks P360A ve Zoko Amiral DK431 Sizce hangisini almalıyım?
  19. SkySea

Öneri MAX 2k bütçe Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba max 2k bütçem var fps oyunları oynuyorum film izliyorum müzik dinliyorum bunlara göre güzel bir kulaklık önerebilir misiniz??
  20. SkySea

Ses ve Mikrofon birleştirici takınca kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Merhaba Soundcore life Q10İ kulaklığımın tek bir kablo girişi var oda mikrofon girişi ses için bluetooth ile bağlanıyorum. Ses ve mikrofon birleştirici Y kulaklık kablosu aldım Ugreen markası fakat mikrofon ve kulaklık girişini kasanın hem arka tarafına hem ön tarafına takıyorum ama kulaklığın...
Geri