Arama sonuçları: *

• Users: emirslmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

2,5K Bütçe Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba. 2, 5K gibi bir bütçem var, Bluetooth'lu kulak içi bir kulaklık istiyorum. Kulağımdan düşmemesini istiyorum. Ses kalitesi vb. güzel olsun, mikrofonu da ayrıca önemli benim için, uzun kullanımda ağrı yapmaması için pedli olsun da istiyorum. Kendim Anker Soundcore Liberty 4 NC'yi düşündüm...
  2. E

Lexar 32 GB (2x16 GB) Thor 3600MHz RAM alınır mı?

Merhaba, şu anlık sistemimde 2x8 olarak 16 GB 3200 MHz RAM'ler bulunuyor. Video edit ve render işleriyle uğraşıyorum ve RAM'e ihtiyacım oluyor. Bu markanın RAM'leri nasıldır? Anakartım MSI PRO H610M-E uyumluluk konusunda bir sıkıntı çıkartır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bahsettiğim RAM bu...
  3. E

Epic Games Kart Reddedildi

Merhabalar,Epic Games üzerinden Dying Light 2 Black Friday Edition almaya çalışıyorum fakat.''Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods'' diye bir hata alıyorum.Kısacası kartım reddediliyor...
  4. E

windows 11 pro key

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/get-started/kms-client-activation-keys microsoftun bu sitesindeki kms keyler güvenilir midir kms key nedir açıklayacak varmı?
  5. E

telefon önerisi 5-6k bütçe

arkadaşlar merhaba 5-6k bütçem var hangi telefonu almalıyım yenilenmiş iphone 7 sizce alınır mı ?
  6. E

yeni pcye windows kurma

arkadaşlar merhaba itopya üzerinden yeni bir pc aldım rufus ile flashıma windows 10 kurmak istiyorum bu işlerden pek anlamıyorum bu kısımda disk bölüm düzeni,dosya sistemi vb. bölümler var bunları nasıl seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz lütfen
Geri