Arama sonuçları: *

1. C

vampire survivors benzeri oyunlar

vampire survivors benzeri kafa dağıtmalık o cinsten oyun var mı böyle stres atmalık zevk almalık
  2. C

amazon prime indirim kodu var mı

arkadaşlar jbl kulaklık alacağım prime var indirim kodu var mıdır prime fırsatlarında???
  3. C

hangi monitör daha iyi

şu 3 monitör arasında kaldım hangisi iyi https://www.amazon.com.tr/LG-UltraGear-24GQ50F-B-Monit%C3%B6r-FreeSync/dp/B0C4PVTWB3?ref_=Oct_DLandingS_D_b37ec11e_11...
  4. C

lol hangi custom skin güvenilir

arkadaşlar lolde engelli yasuo veya transformers morde falan böyle değişik skin olan hangi custom skin güvenli
  5. C

cs go devrim kasası ne kadar zarar ettirir

arkadaşlar cs go devrim kasası ne kadar zarar ettirir satayımmı yoksa açmalı mıyım
  6. C

türk hava yolları hisse alsam kara geçer miyim

türk hava yollarından hisse alsam ne kadar sürede adam akıllı kara geçerim.
  7. C

CS GO seçkin alınır mı

cs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
  8. C

büyük taaruz 100.yılı 1 tl

bu 1 tl ne kadar ediyor
  9. C

lol komik nick önerisi

beyler lolde komik bir nick var mı karakterlerle ilgili olur , yaratıcı olur sıkıntı olmaz :D
  10. C

yeni düzenlemeden sonra pc fiyatları ne olur

yeni kdv düzenlemesi ve çoğu zamdan sonra pc fiyatları ne olur artarsa ne kadar artar ciddi bir artışmı olur.
  11. C

max 15k kasa önerisi zam gelmeden

15k ya kadar kasa önerisi zam gelmeden önce alalım bari,her oyunu açabilecek bir kasa lazım.Site farketmez marka farketmez
  12. C

yapay zekayla birinin sesinin kullanarak nasıl şarkı yapılır

yapay zekayla birinin sesinin kullanarak nasıl şarkı yapılır
  13. C

max 700 tl sessiz oyuncu klavye rgb li daha ucuzada olur

max 700 tl sessiz oyuncu klavye rgb li daha ucuzada olur hiç sıkıntı olmaz ucuz olursa ama bilindik markalar yada kullanıpta tavsiye ettikleriniz olsun
  14. C

arkadaşlar sahi,binden param güvendede bu ekran varmı

1688655328 bu ekrana mı atıyo satıcı onayı olduğunda
  15. C

mouse öneri 500-600 tl bütçe

arkadaşlar oyun oynarken mouseden çok fazla ses geliyor bide ben tak tak diye vurduğum için daha çok ses çıkıyor ve evdekiler adeta mouse sesinden başka ses duymuyor sessiz ve marka güzel bir mouse öneriniz var mıdır?
  16. C

15k ya kadar hazır sistem önerisi

arkadaşlar şuanki bilgisayarım her şey için çok yetersiz zaten bilgisayar parçalarındanda çok anlamam ztn.Zamanında bir tane arkadaşım yüzünden bilgisayara mining virüsümüdür nedir ondan bulaştı o yüzden lolden başka oyun oynayamıyorum loldede max 60 fps alabiliyorum pederde arkadaşlarımla...
  17. C

2.el kasa önerisi 9.500 bütçe

2.el pc önerileriniz var mıdır istanbul içi ben bakıyorum fakat fiyatlar biraz fazla geldi bütçe 9.500 belki 10.500-11.000 rtx 2060 bakıyorum veya dengi bir pc bakıyorum.
  18. C

Çözüldü✓ 10.000-8.000 tl arası sistem önerisi

başlıkta bahsettiğim gibi bu fiyat aralığında bir sistem alacağım bütçe bir ihtimal 11.000 tl ye kadar artabilir monitörü 2.el alacağım bu bütçeye dahil
Geri