Arama sonuçları: *

• Users: caglar11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

R5 5600 işlemci yükseltme

r5 5600 16 ram 6700xt b450m k peerless assassin 120 sisteme sahibim ekran kartım hala tatmin ediyor. öncelik olarak işlemci yükseltmek istiyorum ama bi öneriniz varsa açığım bütçe tavsiyelerinize göre şekillenebilir
  2. C

Öneri 1200tl büyük mousepad önerisi

Bütçe: 800-1200 civarı İtopya, gaming gen, wraith gibi markalar üzerinden olursa daha iyi olur. iyzico geçerli markalar olması işime gelir kuponumla almak istiyorum. mousepadler hakkında pek bilgim yok. yoğunlukla fps oyunları oynuyorum 312 edpi büyük ve uzun ömürlü bir mousepad bakıyorum
  3. C

Netspeedten dolayı internet değiştirmek

Selamlar son bir buçuk haftadır yaşanan problemlerden ötürü iss değiştirmeyi düşünmeye başladım. Bugüne kadar vdsl altyapı kullanıyordum fakat bugün kontrol ettiğimde fiber altyapı geldiğini gördüm. Turknet'e geçmeyi düşünüyorum ama müşteri temsilcisi olmaması kaynaklı emin de olamıyorum. Fibere...
  4. C

Çözüldü✓ 5600 için soğutucu öneri

Selamlar. daha önce id cooling 214 xt önerilmişti fakat alamamıştım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla genel olarak gelbura sitesi üzerinden önerilmiş. Fakat şuan gelbura üzerinde 1400 1500 tl gibi fiyatlar görünüyor. Daha ucuza olan satıcıları bilmediğim için bir konu açmak istedim. Fiyatların...
  5. C

650w+ tercihen gold psu önerisi

r5 5600 ve rx 6700xtli bir sisteme sahibim. sistemimde deepcool cc560 kasanın 650w psusu vardı fakat dün bi problem oldu ve arıza verdi. birkaç kişi yeni psu almamı tavsiye etti. bana önerebileceğiniz bir psu var mıdır? işlemcimi yükseltmeyi düşünüyordum aynı özelliklerde bir psu mu almalıyım...
  6. C

Oyundayken bilgisayar kendi kendine alt tab atıyor

Baldurs gate3 , cs2 gibi oyunlarda yaşadım şu ana kadar. Bilgisayarım kendiliğinden oyunu alta atıyor. Ekran kartı driverım son sürüm değil ama bi önceki whql sürümünü kullanıyorum sıfırdan kurdum. Son sürümle ilgili sıkıntılarım olduğu için güncellemiyorum. rx6700xt ve r5 5600 mevcut. Yardımcı...
  7. C

6700xt son driverdan sonra çökme

6700xt bir ekran kartım var ve son driver güncellemesinden sonra çökmeler yaşamaya başladım. monitörlerimden görüntü komple gidiyor, reset attığımda da ekran kartı görünmüyor. tekrar driver yüklemem gerekiyor. amd cleanup ile birlikte temiz kurulum yaptım, aynı şeyi yaşadım. daha sonrasında whql...
  8. C

Çözüldü✓ ddu secure boot uyarısı veriyor

Selamlar, ilk defa ddu ile işlem yapacağım. Bilgisayarımı csm kapatıp güvenli modda çalıştırıyorum ama yine de ddu'dan güvenli modda çalıştırmadınız uyarısı alıyorum. Bilgisayarımda güvenli modun açık olup olmadığından nasıl emin olabilirim? Ddu'nun verdiği uyarıyı görmezden gelip işlemi yapmalı...
  9. C

rainbow six amd 5:4 sorunu

Selamlar, valo cs gibi oyunlarda 5:4 gibi çözünürlüklerde rahatlıkla oynayabilirken rainbow sixte aspect ratio ayarı yapsam da çözünürlük değiştirsem de black bardan kurtulamadım. Amd ayarlarını da kurcalamama rağmen çözemedim. Ayarlarım gördüğünüz gibi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  10. C

kasanın hasar gördüğü durumda ne yapmalı

Selamlar. Çalıştığım esnada evde temizlik yapılırken defalarca uyarmama rağmen, bir aksilik yaşanmış ve kasa yan devrilmiş. Tamperli cam paramparça bir durumda ama kasanın içinde bir zarar var gibi görünmüyor. Nelere dikkat etmeliyim? Sağlıklı durumda çalışıyor mu, hasar görmüş bir parça var mı...
  11. C

valo ve lolde fps drop ve düşük fps

selamlar. r5 5600 16 ram 6700xtli bi sisteme sahibim. aaa oyunlarda dahi akıcı şekilde full ayarlarda rahatlıkla oynuyorum. fakat lol ve valoda oyun başlarında sabitlediğim değerde fps alsam da, işler kızıştığı zaman fps droplar yemeye ve 100 fpsleri görmeye başlıyorum. bu oyunların işlemci...
  12. C

Yardım rx 6700xt hata kodu 22

Daha önce de bu sorunu yaşayıp konu açmıştım. Şimdi aynı sorunla tekrar karşılaşınca daha detaylı inceleme fırsatım oldu. Ekran kartım bir anda takılı değilmiş gibi oluyor, bağlı olan monitörler kapanıyor. dxdiagda ekran kısmına girdiğimde de ekran kartı görünmüyor aşağıda ise 'grafik cihaz...
  13. C

huawei hg658 v2 modem snr değeri ayarlayabilir miyim

Şuan internet hızım dalgalı ve kopmalar olmakta. Noise margin dğeri 8 civarı ve araştırdığım kadarıyla bundan sebep olduğunu öğrendim. Modem arayüzünü biraz kurcaladım fakat bulamadım. Bu modemde snr ayarlarını yapabiliyor muyum? Yapamıyor isem sağlayıcımdan istersem bu değerleri benim için...
  14. C

Çözüldü✓ rx6700xt kartı bilgisayarım görmüyor

yaklaşık 3 aydır stabil bir şekilde kullandığım sistemimde az önce oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı (mavi ekran değil), geri açtığımda da ekran kartı görünmüyor kablolamada vesaire bir sorun olduğunu düşünmüyorum her şey olduğu gibi duruyor, driver günceldi. ne yapmalıyım yardımcı...
  15. C

Yardım vdsl internet önerisi

Selamlar. Yaklaşık 2 ay boyunca yeni taşındığım bölgede taahhüt sona erene kadar superonline kullandım. ondan öncesinde de turknet kullanıyordum ama altyapımın desteklediği hıza göre fiyat fazla geldiği için değiştirmiştim. Tekrar türknete geçmeyi düşünüyordum yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum...
  16. C

Yardım gigabyte b450m k r5 5600 oc ve undervolt

Merhabalar, r5 5600 işlemci gigabyte b450m k anakart rx 6700xt ekran kartlı bir bilgisayara sahibim. bugün Control oynarken işlemci sıcaklığımın 83 84 derecelere ulaştığını gördüm. Daha önce araştırmış olsam bile hem elime yüzüme bulaştırmamak için hem de pek bilmediğim için fazla...
Geri