Arama sonuçları: *

• Users: furkist
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

şuan ps5 pro alabiliyorum ama monitoru alamıyorum o yuzden beklemek istiyorum ama malum turkiyede fiyatlar cok cabuk degisiyo sizce almalı mıyım zamlanır mı?
  2. F

hıq fıstık ezmesi yag akıtarak gelmıs

2 adet fıstık ezmesıi aldım hıq den bır tanesi cıkolatalı normal geldi digeri cookie li o yaglı bır sekılde geldi bir sey olur mu ssizce 1728573315 yaglı derken hıc acılmamıs paket dısı full yag idi
  3. F

windows key virus kaptırır mı?

windows key almıstım 1 sene once pttden ayarlardan kodu girdim onceden etkinlestirilmis hatası verdi bundan dolayı virus kapılır mı ben sacma buldum
  4. F

windows bozuluyor uygulamalar acılmıyor

windowsu actıgımda siyah ekranda bootlu birseyler yazıyor tam hatırlamıyorum arada sırada oluyor bu bide yine arada sırada windowsun alttaki barı varya uygulamalara giremiyorum orda yukleme isareti cıkıyor surekli ora calısmıyor diger uygulamalar calısıyor virusle alakalı bisey var mıdır cunku 1...
  5. F

format atınca hesaplar silinir mi

eski pcmi satıcam format attım ama butun hesaplardan cıkıs yapmıs mıdır tam emin olamıyorum oturum acık kalma ya da kaydedilen sifrelerin kalma ihtimali var mıdır
  6. F

asus fan rgb calısmıyor

asusun rgb fanları ne asusun uygulamasında gozukuyor ne tusu var nasıl duzeltebilirim
  7. F

yeni bilgisayara windows yuklemek icin kmsli bilgisayardan yazdirmak

Kmsli bilgisayardan rufus ile windows yazdirsam yeni pcye taksam kms bulasir mi
  8. F

Kms usbye bulasir mi

kmsli bir bilgisayardan rufus ile windows yazdirsam yeni pcye o usbyle kurulum yapsam kms bulasir mi
  9. F

hdmıdan kms bulasır mı

eski kmsli pcmde kullandıgım hdmıyı yeni pcye taksam kms ile ilgili bir problem yasar mıyım
  10. F

yeni bilgisayara eski harddisk

yeni bilgisayar alıcam suanki bilgisayarımda kms var suan kullandıgım harddiski yeniye taksam kms ile ilgili bir sorun olur mu
  11. F

kms icin format attım gidip gitmedigini nasıl anlarım

cmdden kms etkinlestirmistim format attım ama actıgımda windows etkindi ve dijital lisanlı yazıyor kms ile bir ilgisi var mıdır
  12. F

bilgisayara yeni format attım ama windows lisanslı

cmdden kodla windows etkinlestirmistim usb ile foırmat attım ama hala windows dijital lisansla etkinlestirildi yazıyor bir de kod aldım lisansı degistir desem sorun cozulur mu
  13. F

temiz format atmama ragmen kms gitmedi

bugun format attım ama cmd den etkinlestirdigim kodla aktiflestirdigim windows hala aktif durumda cmdye slmgr -dlv yazdıgımda urun anahtarı kanalında retail yazıyor nasıl duzeltebilirim
  14. F

cmdden kmspico temiz kurulumla gider mi

1 yada 1.5 yıl once cmdden kodla windowsu etkinlestirmistim kmspico 1 yıla yakındır pcmde mevcut bu kadar sure gectigi icin temiz kurulum yapsam gider mi tekrarlar mı cevaplarsanız sevinirim
  15. F

yeni bir kasaya harddisk takamıyorum

harddiski bilgisayarıma takıcam kasam yeni videolara baktıgımda raylı bir sistem oluyo ama benim kasamıon herhangi biryerinde raylı sistem yok lasaya harddis takılmıyomu diye dusunuyorum ama mantıksız geliyor yardım ederseniz sevinirim
  16. F

bu videodaki gibi format atmak temiz kurulumla esdeger mıdir

bu vıdeodaki format yontemi temiz kurulum sayılır mı
  17. F

bilgisayara usbsiz format atma

bu video temiz kurulumla esdeger bir format yontemi mimidir
  18. F

CMD'den Windows etkinleştirdim zararı var mıdır?

cmdden kodla windows etkinlestirdim zararlı mı zararlıysa normal formatla gecer mi illa temiz format mı atmam lazım
Geri