Arama sonuçları: *

1. harcanipgittik

13.000 TL civarı laptop önerisi

Dostlar merhaba 15000 TL civarı (altı da olabilir). Film dizi ve FM 24 (özellikle bunun için) bir laptop arıyorum. Önerileriniz var mıdır? Teşekkürler..
  2. harcanipgittik

Rtx 3080 ti mı yoksa rtx 4060 mı?

Dostlar merhaba bu iki ekran kartı arasında kaldım 3080ti 2. Elde 13 bin civarı bir fiyata buldum. 4060 tan daha iyi bir kart olduğunu düşünüyorum. Ama aklıma takılan bir şey var. İlandaki arkadaş 3080 ti kartının 16 GB olduğunu söyledi ama benim bildiğim 12 GB vrame sahip. 16gb versiyonu var mı...
  3. harcanipgittik

KOORUİ MONİTÖR İNDİRİMİ

Dostlar merhaba bu monitör şu an en düşük fiyatına düştü sizce alınır mı? 2k 144hz. Şimdiden teşekkür ederim Koorui 27" 27E6QC 27" 144Hz 1ms Va Qhd (Hdmı, Displayport) Curved Monitör https://app.hb.biz/IbnxZKXM07r2
  4. harcanipgittik

LENOVO V14 G4 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba sizce bu laptop alınır mı? Ders ufak tefek çizim programları ve arada bir can sıkıntısı için fm valo cs tarzı oyunları oynatır mı? Yada oynatabileceği en iyi oyun hangisi olur ona göre kafamda canlandırayım. Şimdiden teşekkürler.. Lenovo V14 G4 Amn Amd Gold 7220U 8gb 256GB...
  5. harcanipgittik

1080P VE 2K ARASINDAKİ FARK

Dostlar merhaba. Şu an 1080p monitör kullanıyorum ama 2k monitöre geçmek gibi bir düşüncem var. Almaya değer mi? 1080 ve 2k arasındaki farkı bir örnek ile kıyaslayabilecek olsaydınız bu örnek ne olurdu? Şimdiden teşekkürler.
  6. harcanipgittik

KÜÇÜK KARDEŞİMİZİ MUTLU EDİYORUZ

Arkadaşlar merhaba. Bugün instagramda gezinirken bir hesaba denk geldim. Büyük ihtimal 16-17 yaşlarında bir kardeşimiz babasının bakkalında çalışarak (daha doğrusu yardım ederek) günlük 10-15 lira harçlıkla para biriktirip bilgisayar almak için uğraşıyordu. Acaba aramızda para toplayıp...
  7. harcanipgittik

3090 mı 4060ti 16gb mı

Dostlar merhaba. Şu an elimde 4060ti 16gb modeli var ve genel olarak memnunum. Ama saf güç bakımından ve ileride gelecek oyunların isteyeceği vram bakımından ikinci el bir 3090 almak istiyorum. Dlls 3.0 bile açıkken 3090 saf güç olarak 10-20 fps fark ediyor. 4060ti şu an güncel oyunlarda yetiyor...
  8. harcanipgittik

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 ALINIR MI?

Dostlar iyi akşamlar. Bi dostumdan sıfır olarak alacağım 2200 TL'ye bırakacak bana (akakçede en ucuzu 3000-3500 bandında) sizce alınır mı kronik bir sıkıntısı var mı? Ryzen 5 7500f uyumu var mı am5 soket ile? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..
  9. harcanipgittik

AYNI SİSTEMLER FARKLI PERFORMANSLAR?

Dostlar merhaba. Kendime 4060ti ve r5 7500f li bir sistem topladım ama kafama takılan bir şey var. Sanki bu sistem gereken performansı vermiyor gibi ya da ben bir şeyleri yanlış yapıyorum. Çünkü sistemi toplamadan önce aynı sistem parçalarıyla gaming test yapan sistem performansını test eden bir...
  10. harcanipgittik

Kasa fanı yavaş dönüyor

Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce tx marka (özelliklerini fotoğraf olarak ekleyeceğim) 2 adet kasa fanı siparişi verdim ve bugün elime ulaştı. Üst fan olarak kullanmayı düşünüyordum çünkü kasamın önü cam olduğu için hava akışı olmuyordu ve kule tipi soğutucudan dolayı kasanın içi hamam gibi...
  11. harcanipgittik

Ryzen 5 3600 rx6600xt darboğaz

Dostlar merhaba konu başlığında da belirtmiş olduğum gibi sistemimde rx6600xt ekran kartı ryzen5 3600 işlemci var ve darboğaz yapıyor. Ekran kartımı besleyebilecek bir işlemci önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  12. harcanipgittik

4060ti 16gb vs 3090 24gb

Dostlar merhaba. Şu an elimde 4060ti 16gb modeli var ve genel olarak memnunum. Ama saf güç bakımından ve ileride gelecek oyunların isteyeceği vram bakımından ikinci el bir 3090 almak istiyorum. Dlls 3.0 bile açıkken 3090 saf güç olarak 10-20 fps fark ediyor. Sizce mantıklı bir değişim olur mu...
  13. harcanipgittik

1660s MANTIKLI OLUR MU?

Arkadaşlar merhaba. Küçük Kardeşim için 15 bin tl civarında bir sistem toplamak istiyoruz. Ekran kartı olarak 1660 süper düşünüyoruz sizce mantıklı bir tercih olur mu uzun vadede veya şu anki dönem için tercih edilmeli mi? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar..
  14. harcanipgittik

1080ti vs günümüz kartları inceleme

@Abdullah Hacıgül Abi lütfen şu kartın performansını günümüz kartları ve günümüz oyunlarıyla test eder misin çıkacak sonuçları gerçekten çok merak ediyorum ve senin yorumlarını düşüncelerini duymak istiyorum. Eğer olumlu şeyler söylersen almayı düşünüyorum çünkü zamanında herkesin olduğu gibi...
  15. harcanipgittik

KASA SICAKLIĞIM KAFAMI KARIŞTIRDI

Arkadaşlar merhaba. Sistemini dün topladım hazır hale getirdim ve doğal olarak bi kaç oyun yükleyip performans testi yaptım. Sıcaklık değerlerine baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu. İşlemci 60 derece ekran kartı ise 56-57 bandındaydı. Ama sistemi kapattıktan sonra kasaya dokunduğumda...
  16. harcanipgittik

İŞLEMCİ SEÇİMİ 7500f vs 7800x3d

Arkadaşlar merhaba 4060ti 16gb lı sisteme ryzen 5 7500f işlemci almayı düşünüyordum ama youtube’da gezinirken karşıma ryzen 7 7800x3d diye bir işlemci videosu çıktı ve işlemci çok güçlü gözüküyordu. Sizce biraz daha para biriktirip bu işlemciyi mi almalıyım? 7500f ile pek bir farkı yoksa 6k...
  17. harcanipgittik

STARFİELD SİSTEM GEREKSİNİMİ

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Şu an halihazırda kullandığım iki adet bilgisayarım var ve bunlardan hangisinde starfield’da en iyi performansı alırım acaba? Masaüstü Ryzen 3 3100 Gtx 1070 8gb 16 gb ddr4 3200 mhz ram Ssd Laptop Acer nitro 5 İ5 12500h Rtx 3050ti 4 gb 16 gb ram Ssd Şimdiden...
  18. harcanipgittik

Yeni̇ Aldiğim Acer Ni̇tro 5 Marka Bi̇lgi̇sayar Isinma Sorunu

Arkadaşlar iyi forumlar. Yaklaşık 1 ay önce almış olduğum acer nitro 5 marka, i-5 12500h rtx 3500ti 16 gb ram özellikleri bulunan laptopumla gta5, cms21, fm23 gibi oyunlar otnarken gpu sıcaklığının 60-75 derece bandında gezerken cpu sıcaklığının 90 lara kadar çıkrığını gözlemledim. Daha önce...
Geri