Arama sonuçları: *

1. M

25-45k laptop önerisi

Laptoptu genellikle iş amaçlı kullanıcam. 3D tasarım, kodlama vb. Bazen de oyun amaçlı kullanmak istiyorum. Oynadığım en performans isteyen oyun CS2. Yani ekran kartının fazla güçlü olmasına gerek yok. Ama ekran kartının yeni nesil olmasını da istiyorum. Bataryası güçlü olursa güzel olur. Bütçe
  2. M

Java 8 i bilgisayara kuramıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Tlauncher için java kurmak gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla tlauncher ı kurarken javayı da otomatik yüklüyordu fakat bende yüklemedi.Bende javayı kendim yüklemek istedim ama yapamadım. Java 8 i hemkendi sitesinden hemde başka benzer sitelerden indirdim ama setup bir türlü...
  3. M

Çözüldü✓ Çok düşük özellikli laptopa uygun işletim sistemi?

Arkadaşlar elime çok düşük sistemli bir laptop geçti.Özellilleri: 6 GB RAM AMD E1-2100 APU with Radeon(TM) HD Graphics (2 CPUs), 1.0 GHz Bu sistem şuan Windows10 da ve felaket kasıyor.Mouse hareket ettirdiğimde bile kasa kasa oynuyor.Bu laptopu kardeşime Arduino kodlamayı falan öğrensin diye...
  4. M

Spotify Premium İptalinde İndirilen Müzikler Siliniyormu?

Arkadaşlar ben 1 ay Spotify Premiumu mu yenilemiyecem.Sonraki ay gene alıcam.O arada indirdiğim müzikler siliniyor mu?
  5. M

Bluetoothlu faremin 5.0 ı çalışmıyor

Benim Ipad im var ve ona bluetoothlu klavye mouse seti aldım.Klavyede sorunyok ama mouse da eskiden buetooth 5.0 ve 3.0 diye seçenek sunuyordu bağlarken.Şuan da sadece 3.0 ı görüyor tablet.Bunun bir çözümü varmı?
  6. M

Ipad satıp bilgisayar alınır mı?

Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar...
  7. M

İpadde fareyle Minecraft oynama.

İpadime appstore dan Minecraft aldım.Klavye mouse setimide bağladım.Klavyede sorun yok ama farenin imleci oyuna girince kaybolmuyor.Böyle oluncada oyunda oynanmıyor.Çözümü nü bilen varsa sevinirim.
  8. M

IPad de MEB internetine nasıl bağlanılır?

Merhaba arkadaşlar.Ben yurtta kalıyorum ve yurdun interneti okullardaki MEB internetiyle aynı.Bendeki ipade MEB sertifikası kurdum fakat hala internet yok.Bunu nasıl çözebilirim?
  9. M

mikrofanum kulaklık gibi çalışıyor

Ayarlarda ses yerine gelip bir müzik açıyorum ve kulaklık ve mikrofonun aynı ses seviyesin gösterdiğini gördüm.Kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor.Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım.
  10. M

monster abra şarj sorunu

monster abra a7 v12.5 bende var.Oyun oynarken iyi performans almak için şarja takıyorum.Bilgisayarı kapatırken de şarjdan çıkarmıyorum.Yani bilgisayar her zaman şarjda.Bu bilgisayara zarar verirmi?.
  11. M

ETS2 ye girdiğim zaman oyun çöküyor

Ne zaman ets ye girsem ya oyun çöküyor yada bilgisayar . sürücümde güncel.İnternette baktım ama hiçbiri işe yaramadı.yardımcı olursanız sevinirim
  12. M

Rampage sn-r9 kulaklığıma driverını atabilirmisiniz.

Yeni aldığım kulaklığıma driver varsa atabilirmisiniz
  13. M

Minecraft mob farmım çalışmıyor.

Klasik mob farmı yapıyorum ama çalışmıyor.
  14. M

Steam Yaz İndiriminde 100 TL ye Alınabilecek Oyun önerir misiniz??

İndirim bitmek üzere.Yardımcı olursanız sevinirim
  15. M

Çözüldü✓ Orta kalite oyun kolu önerisi

En fazla 1500 tl bütçem var .Orta kalite bir kol arıyorum.
  16. M

Çözüldü✓ Sistemim için ekran kartı tavsiyesi.

sistemin; 16gb ram (ddr3) Intel i5 4. nesil gtx730 ti ekran kartı (ddr3) anakartın numarası (18E4) ekran kartı tavsiyeniz varsa iyi olur bütçem 6000
  17. M

Çözüldü✓ DDR3 anakarta DDR4,5 ekran kartı takılır mı?

sistemin; 16gb ram (ddr3) Intel i5 4. nesil gtx730 ti ekran kartı (ddr3) anakartın numarası (18E4) ekran kartı tavsiyeniz varsa iyi olur
Geri