Arama sonuçları: *

• Users: erenwk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erenwk

İstegime göre hangi tür kulaklığı almalıyım

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda doğum günüm için kulaklık almayı planlıyorum ama hangi tür almam gerektiği hakkında sıkıntı yaşıyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum arkadaşlar ilede CS giriyorum böyle bi durumda normalde oyuncu kulaklığı alırdım ama sıkıntı bu kulaklığı hem PC de hemde...
  2. erenwk

Çözüldü✓ Anakart girişleri yok

Arkadaşlar b550m HDV anakart aldım kasa xpg valor Air 750w Gold montaj yaptık anakart kasaya montajlı ama CPU fanı bagladık 1 adet ön fanı bağladık ama geriye 2 tane fan kaldı onların girişi yok ve atxv12 kablosu yok CPU ekstra güç girişi yok ne yapmalıyım
  3. erenwk

Amazon primeda ödeme sorunu

Arkadaşlar ben amazon prime kullanıyorum gayet memnunum sadece bu ay ben parayı yatırmadım parayı çekmeye çalışmış ama görmedim üstünden 6 gün geçmiş yeni fark ettim gittim hesabıma para yatırdım ödemek istedim ama fark ettim ki ödemediğim halde bana ödemişim gibi davranıp para çekmiyip bana...
  4. erenwk

Çözüldü✓ Ucuz budurdan laptop alınır mı

Arkadaşlar merhaba benim sınırlı bir bütçem var şuan laptop Alicaktım normalde bu sabah Hepsiburada üzerinden sipariş vericektim laptopta rtx 3060 ryzen 5 5600h var 24000tl idi sabah kalktığımda laptopun fiyatını 39000tl ye yükseltmiş bende vazgeçtim ondan sonra diğer sitelere baktım amazonda...
  5. erenwk

Çözüldü✓ HP Victus 16 68P42EA

Ben hp victus 16 laptop almayı düşünüyorum model numarası 68P42EA bu iyi mi? birde hepsiburada üzerinden 24000tl iken pttavm de 22910 tl teşhir ürünü imiş bi takım sorular sordum örnek göçük çizik veya eksik bişi varmı garanti varmı gibi bana ürün eksiksiz 2 yıl distribütör garantisi oluduğunu...
  6. erenwk

Çözüldü✓ 12400f 3060 Sisteme 27k İyi Mi

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/H4PYKGRD Arkadaşlar böyle bir sistem var kafamda sistem iyi mi? birde bu sistem için monitor olarak asus VP249QGR klavye olarak gamenote kb886l mouse gamenote ms1002 kulaklık olarak gamenote h2029u düşünüyorum kule tipi soğutma olarak deepcool ak400...
  7. erenwk

Çözüldü✓ Gamegaraj 4060 sistem

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060/ bu sistemi almayı düşünüyorum ve bütçeme en uygun olan bu gibi sistem özellikleri Amd ryzen 5 5600 Palit rtx 4060 dual oc deil Asus prime b550m k Xpg gammix d30 2x16 3600mhz ram Kingston kc3000 1tb + samsung 970 evo plus 500gb ayrı olarak...
Geri