Arama sonuçları: *

• Users: HAmZA004
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

240hz monitör DP 1.4 kablo ile 165hzde çalışıyor

Başlıkta belirttiğim gibi yeni aldığım R25f-30 240(+40 OC) monitörümü kurdum bilgisayarı açtığım gibi 165hze ayarlı olarak geldi hem kendi uygulamasında hem windows ayarlarda en yüksek 165hz gözüküyor. OC yaparak 280hz yapmayı denedim fakat OC açık gözükmesine rağmen ayarlarda hala 165 hz...
  2. H

165hz IPS vs 240hz VA hangisi tercih edilmeli

Başlıkta belirttiğim gibi lenovo legion R25F-30 (5000TL) ve R25ı-30(5500TL) arasında kaldım genelde youtubeda takılıp ara sıra film izliyorum, lol ve 1.6 oynuyorum bu oyunlarda fps sıkıntım yok 240hz olanı karşılar sistemim. en fazla 144hz deneyimledim şimdiye kadar. IPS ve VA farkını anlayacak...
  3. H

Sistem söküp takma sonrası ekran kartı görüntü vermiyor

Sistemimi başka bir kasaya geçirmek için anakartı yerinden söktüm. Sonrasında yeni cpu fanını takmak için işlemciyi çıkarırken eski termal macunlar soketlere kaçtı. bende tabi hemen temizlemeye başladım termal macun temizleyiciyle temizledim. 1-2 gün uğraştım en ufak macunu bile temizledim ama...
  4. H

Rx 570'li Sistem yükseltme için Anakart önerisi

Sistemimi para biriktirip bir anda yükseltecektim fakat birisinden hediye ekran kartı ve işlemci geldi .Ekran kartı anakarta uyumlu fakat işlemci am4 olduğu için uymuyor sanırsam mecburen anakartı değişmem gerek fakat işlemci ve ramlerin hızı ile uyumlu olması gerekiyormuş galiba. Tam olarak...
  5. H

Masaüstüme kendi kendine inen nxt uzantılı dosya

2 gündür masaüstümde rastgele 2 dosya belirdi. Belkide 1 aydır herhangi bir şey indirmedim. Fakat dün sabah kaspersky'ı sildim belkide onunla alakalıdır. Acaba bu dosyanın nereden indiğini veya hangi uygulamanın indirdiğini bulabilirmiyim?
  6. H

FX 6300 R9 290 sistem için yükseltme önerisi

PC son zamanlarda yavaşlamaya başladı sistem eskidiği için normal. Oyunların özellikle yükleme ekranı uzun sürüyor oyun içide anlık FPS droplar yiyorum benim düşüncem SSD yükseltmek ama bu işlerden çok anladığımı söyleyemem. Bir bilene danışmak istedim bu bilgisayar ile de çok işim yok şu anlık...
  7. H

Çözüldü✓ Ekran Kartı Temizliği Sonrası GPU Kullanımı %0

Ekran kartım 4-5 senedir temizlenmediği için içini açıp temizlemek istedim. Bu işleri pek bilmediğim için ekran kartınada termal macun sürüldüğünden haberim yoktu.İçindeki tozları alıp macun sürmeden kapattım. Bilgisayarı açtığımda baya bi kasmaya başladı .sistem boştayken gpu kullanımı %0 ve...
  8. H

Öneri Sistemim için ram önerisi

Kullandığım ramler arıza çıkartıyor arada pc açılmıyor ekran kartı verimli kullanılamıyor. Tüm olası hataları denedim hepsinin yolu ramlere çıkıyor. 1-1.5 k bütçem var. Ne önerirsiniz? Sapphire tri-X R9 290 MSI 970 Gaming (MS-7693) AMD FX(tm)-6300 six-Core Processor 3.50 GHz G.Skill jipjavsx...
  9. H

Çözüldü✓ Sapphire tri-X R9 290 PC ne kadar eder?

Sınav senesi olduğu için masaüstünü satıp laptop almayı planlıyorum. Bilgisayar çok temiz değil. Biraz eskidi haliyle. Birkaç sorunu da var onun için biraz düşük fiyata koymayı düşünüyorum. İlk kez sattığım için ne kadar tutacağını bilemedim. Sapphire tri-X R9 290 MSI 970 Gaming (MS-7693) AMD...
Geri