Arama sonuçları: *

• Users: Hyhnos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Bilgisayar Sistemi Yükseltme Önerileri

Merhaba sistemi biraz geliştirmek istiyorum ama çok fikrim yok. Parçalar: - Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 10nm - ASUS PRIME B660M-K - ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X 192 Bit - ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (1x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram - ASUS TUF...
  2. H

Şarjı Uzun Gidecek Laptop Önerisi

Okul için kullanacağım, şarj süresi uzun olması lazım. Macbooklar kadar gidemezler ama öyle bir şey bakıyorum. Windows daha rahat olduğu için mac istemedim.
  3. H

10 Bin TL Bütçe ile 27 İnç IPS Monitör Önerisi

10 bin tl bütçem var 24 inç monitörüm var onu 2. ekran olarak kullanacağım o yüzden 27 inç istiyorum. IPS panel ve pivot önerebilirseniz sevinirim.
  4. H

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Cloud 2 wireless düşündüm ama farklı bir fikri olan varsa önerilerinizi beklerim. Bütçe maks 4500.
  5. H

Arçelik Hava Soğutucu nasıldır?

https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-6030-hava-sogutucu Arkadaşlar ürün bu acaba vantilatör almak daha mı mantıklıdır çünkü bunun su buz koyma olayı olduğu için ne kadar süre gidiyordur bilmiyorum bulamadım. Bilgisi olan kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi?
  6. H

CS:GO Başlatma seçeneklerine yazılabilecek kodlar neler?

Arkadaşlar fps arttıracak kodları yazarsanız sevinirim.
  7. H

Kulaklığım arada cızırtı yapıyor?

Hyperx Cloud Alpha S kullanıyorum alalı birkaç sene oldu sorunsuz çalışıyordu 2 gün önce birden video izlerken cızırtı yapmaya başladı. Kendiliğinden gidiyor bazen de çıkar tak yapıyorum gidiyor ama bu net çözüm değil acaba ömrünümü doldurdu yoksa bi çözümü var mı?
  8. H

Ekran kartımı kontrol edebileceğim bir uygulama var mı?

ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB Kullandığım ekran kartı bu sıcaklığını merak ediyorum. Bide fan hızını ayarlayabilir miyim? Oyun sırasında bazen çok ısınıyor. Asusun belki kendi uygulaması falan vardır ama bulamadım.
  9. H

Buraya harddiski nasıl koyucam?

Harddisk yeri full kablo nasıl yapıcam kasa daha yeni geldi gamin gen trden aldım. Ya da hiç riske atmadan bilgisayarcıya mı götürsem.
  10. H

Gaming gen tr kasa hazır mı geliyor?

Arkadaşlar kasamı bugün teslim aldım ekran kartını ayrı verdiler onu takıp açıcam sistem tak çalıştırdır dimi başka bir şey yapmama gerek var mı bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim?
  11. H

Harddisk montajını nasıl yapıcam?

Yeni kasa aldım ama sadece ssd var harddisk zaten eski kasamda var diye almadım. Eskisinin içindekinin içini direkt sağ tıkla silsem çıkarıp taksam olur mu? Yoksa bir yerlerden ayarlarını yapmam gerekiyor mu? Montaj kolay diye düşünüyorum zaten videoları var.
  12. H

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

İndirimli fiyatı bile pahalı ama indirimsiz halini almaya değmez bence sizce almalı mıyım? Bu fiyata değer mi?
  13. H

Fps oyunlar için bu monitör sizce nasıldır?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html?OM.zn=Ürün%20Detay%20Real%20Time-w50&OM.zpc=VG258QR#urun-ozellikleri Çok yüksek hzlere ihtiyacım yok. Cs falan oynamak için istiyorum.
  14. H

Sizce Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar yeni bir kasa aldım daha elime ulaşmadı fakat FreeDOS sistem sizce Windows 11 mi kurmalıyım yoksa Windows 10'dan devam mı?
  15. H

Gaming.gen.tr Güvenilir Midir Ve Bu Sistem Sizce Nasıl Bir Sorun Yaşar Mıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/313157/nova-white4070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar sistem de bi sıkıntı yoksa lütfen ekstra çok uygun bi sistem yoksa elinizde önermeyin kafam çok karışıyor işin içinden çıkamıyorum...
  16. H

Toplanan bu sistem nasıl, parçalar uyumlu mu ?

Vatandan toplattım daha almadım araştırıyorum. Depolama eklettirmedim şu an kullandıklarımı kullanacağım. Sizce nasıl 3060 Ti yerine normal 3060 alsam çok bir şey fark eder mi? Daha ucuz kasa öneriniz varsa alırım. Genelde CS oynuyorum ama farklı oyunlar da oynamak istediğim için yeni kasa...
Geri