Arama sonuçları: *

1. M

KITAP pdf telegram grubu atabilcek var mı

KItaplar olmus en az 300 lira falan bunlarin pdfini paylaşan telegram gruplari oluyor onlardan bildiginiz var midir aradim bulamadil ben
  2. M

Beyler çok acil bu kitabin pdf nerden bulabilirim çok acil

Arkadaslar 1700 lira 1 kitap vermek istemiyorum kitabiniz varsa yada yoksa pdf bulmamda yardimci olur musunuz teşekkur ederim Kitap new close up b2 student book
  3. M

Cpu 99 derece yardim

Beyler termal macun degisimi yaptim stol fani zorda olda haraket etmicek şekilde koydum pc de oyun oynarken max 70 lerde takilan cpu 90dan aşagi inmez oldu acil yardim
  4. M

Acil bu sorun ne anlama gelir

hocam nolursunuz el atin ne anlama geliyor bu pc çok yavas aciliyor acil yardim lütfen
  5. M

İSLEMCI BIRAZ OYNUYOR SIKINTI OLUR MU ACIL

3 gündür stok fani koymaya calisiyorum evde sinir krizleri gecirdim çok ufak 1 oynama oluyor sikinti olur mi 1725711731
  6. M

Işlemci elimde kalicak çok acil yardim

Termal macun değişimi icin işlemci faninin cikardim yerinengeri oturmuyor yaklaşik 2 saattir araliksiz termal macun degisimi icin ugrasiyorum şuan gecenin 1 i nerdeyse lütfen yardim 1725572090 1725572137 Bide ekran kartininda işlemci kismina suruluyormu onuda çikardim ondada işlemci ters...
  7. M

Termal macun önerisi verebilecek var mı

https://ty.gl/j5di35ixvy ben bunu buldum. Thermal grizzy bana çok pahali geldi bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır yoksa bu idare eder mi
  8. M

Hocam hangi laptop daha f/p dir

https://www.n11.com/urun/msi-cyborg-15-a13vf-893xtr-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-8-gb-rtx4060-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-49584538?magaza=teknoryabilisim&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  9. M

Termal macun öneriniz var midir

Yaklaşık 2 senedir termal macun değişimi yapmadim bilgim yok bana termal macun önerebilir misiniz bazi yerlerde termal macun sıkmaı için şekil gibi şeyler vardi onlar almaya değer midir
  10. M

Midas portföy nerede yazıyor

Arkadaşlar midası 2 hafta önce falan yükledim kullaniyorum bundan önce ziraatten hisse aliyordum ama midasta portföy gibi bi sayfa bulamadim yardimci olur musunuz?
  11. M

DMC 5 Mi RE 2 ve 3 Remake Mi?

Steamde bu devil may cry bu fiyatta Resident evil 2 ve 3 bu fiyata farkli türde yapimlar ama hangisini önerirsiniz yada bu fiyatlara ikiside değer mi
  12. M

Depolamam normal midir

Depolama bu şekilde diğer kısmı 80gb bana çok geldi normal midir acaba
  13. M

100mbps fazlasi alamiyorum

Türknete yeni geçiş yapmış birisiyim ve altyapim gigafiberi destekliyor ama pc de bağlantı hızı 100mbps/100mbps gösteriyor ethernet kablom cat6 türünde ondan yana bır sıkıntı olduğunu sanmıyorum neyle alakadır nasil çözebilirim yardim edebilir misiniz
  14. M

Minecraft dungeons dlc bundle kurma

Merhaba ben windows 11 kullaniyorum ve minecraft dungeons dlc bundle - windows 10 aldım bunun kurulumu nasil oluyor ayri ayrı mi butun dlcler kuruluyor kuruluyorsa nasil kuruluyor
  15. M

Dmc 5 mi resident evil 2 mi

Ikiside 7.5 dolar gibi fiyata düşmüş sizin öneriniz hangisidir farklı tipte oyunlar ama ikisini oynadiysaniz hangisinden daha fazla keyif aldiniz önerirsiniz
  16. M

Bu sistem 45k eder mi?

https://www.incehesap.com/phantom-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46900/ 4060 ti 45k eder mi yoksa 4070 e falan mi yükseltim sizce
  17. M

Bu epic games sepeti alinir mi

Hocam böle 1 sepet yaptim gow alip almama konusunda çok kararsizim sizce alinir mi
  18. M

Rdr 2 skyrim ve outlast 1 alinir mi

Hocam epic gamesdeki indirimlerden faydalanmak istiyorumda böyle 1 sepet yaptim 300 tl eder mi sizce tavsiyeniz var midir?
  19. M

Rdr 2 skyrim ve outlast 1 alinir mi

Hocam epic gamesdeki indirimlerden faydalanmak istiyorumda böyle 1 sepet yaptim 300 tl eder mi sizce tavsiyeniz var midir?
  20. M

Rdr 2 skyrim ve outlast 1 300 tl Alınır mı?

Hocam epic gamesdeki indirimleri degerlendirmek istiyorumda bu pakete ne dersiniz
Geri