Arama sonuçları: *

• Users: syren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

2025te İpad Air 5(m1) alınır mı

2. el temiz bir ilan gördüm kasası tertemiz fakat pili hakkında bilgim yok değişeni falanda yok ama 64gb benim için uzun ömürlü olması çok önemli bu durumda ipad a16 mı almalıyım yoksa ipad air5 m1 mi
  2. S

16bin Tl bütçeye hem oyun hem ders için tablet

büyük ekran çok hoşuma gidiyor hz çokda önemli değil s10fe+’ye baktım bi bütçemi aşıyor ben max 18e falan çıkabilirim huawei papermatte edition 11.5 2025 ipad a16 modelleri aklımda sizinde önereceğiniz model var mı ve de beni baya uzun götürmesi lazım
  3. S

IPhone 13 vs iPhone 12 pro

Getmobil'den iPhone almayı düşünüyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf için alacağım. Oyun çok oynamıyorum, genellikle bilgisayardayım. Sizce hangi model daha iyi? İkinci el alamam; kredi kartına taksit ile alacağım ama başka site de önerebilirsiniz.
  4. S

Hyperx Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 3

Merhaba direkt kulaklık sormayacağım öncelikle Arctis Nova 3 aldim aldıktan sonra 1 sene kullandım sorun çıkarttı garantiye gönderdim yenisi geldi bu da cızırtılı çıktı yine gönderdim bu sefer hediye çeki olarak ücretimi geri alip HyperX Cloud 3 almak istiyorum Arctis Nova 3'un sanirim ses kartı...
  5. S

Yardım Aoc gh300 vs razer kraken

990 TL'ye kadar kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım rampage ve gamepower markaları hariç yardımınız için şimdiden teşekkürler
Geri