Arama sonuçları: *

• Users: Soneliver
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Riot Destek Cevap vermiyor

Wild rift oyununa girdiğimde ekranda hile şike maç satma feedleme vs den kalıcı ban yediğime dair bir ibare gördüm hemen desteğe ticket açtım biraz vakit geçti ticketin altında çözüldü yazıyordu ama hiçbi cevap yoktu bidaha ticket açtım gene ayni şey oldu hile kullanmadım feedlemedim oynadığım...
  2. S

ngrok sunucu açma yada mincraft sunucu kiralama

merhaba ben arkadaşlarımla oynamak için kendi pcden sunucu açtım bi sorun yoktu ngrokla girebiliyorduk bi anda çalışmamaya başladı bi sorun yok panel geliyor ipyi giriyorum bağlantı hatası veriyor ve sunucuya girmiyor can sıkmaya başladı bu durumun bi çözümü varmı yada ngrok hamachi alternatifi...
  3. S

EOS-ERR-1602 HATASI?

bütün gün uğraştım internettede adam akıllı çözüm yok epic games online servis indirmeye çalışırken eos err 1602 hatası veriyor yönetic olarak çalıştırdım silip baştan yükledim genede olmadı bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı sıyırıcağım
  4. S

Asus Rog Strix G16 Rtx 4070 Hakkında Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Mehaba ben Asusun Rog Strix G16 Rtx4070 ve İ7 13650HX işlemcili laptopbunu aldım ve bir süredir kullanıyorum almayı düşünen sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  5. S

Hp Omen mu Asus Rog mu

Arkadaşlar merhaba ben bir laptop almayı düşünüyorum ve beni uzun süre idare rtsin istiyorum aylardır araştırıyorum ve artık malum dolarda çok yükselmeye başladı bir an önce alıp kurtulmak istiyorum aslında ne alacağımı belirlemiştim ama birisi bana hp nin bir bilgisayarını önerdi açıkçası pek...
Geri