Arama sonuçları: *

1. Abdulkadir23

Çözüldü✓ ❌ Saatlerdir uğraşıyorum windows yükleyemedim

Yeni pc topladım ama bios ekranında kaldım saatlerdir uğraşıyorum olmuyor flash belleğe windows 10 iso dosyası kurdum pc ye taktım olmadı
  2. Abdulkadir23

Hazır Sistemim Geldi Fanlarıı Nasıl Çalıştırır, Windowsu Nasıl Etkinleştiririm

Vatan bilgisayardan aldığım hazır sistem geldi ekran kartını taktık öncelikle işlemci ve ekran kartının fanları çalışıyor kasanın 4 adet fanı var hiçbiri çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim 2. Sorum windows yüklü değil nasıl etkinleştirebilirim yani google falan nasıl girecem ben 😃 şimdden...
  3. Abdulkadir23

Çözüldü✓ 💶Vatan Bilgisayar kargo gecikti

Vatan bilgisayardan 9-10 gün önce Hazır sistem siparişi verdim kargo gönderimini hâlâ yapmadılar normal mi sizce
  4. Abdulkadir23

❓POWER BOOST VK-P15B Kasa nasıl hiç yorum bulamadım

POWER BOOST VK-P15B 600W 80 PLUS USB 3.0 MESH 4x120mm ARGB FAN ATX SİYAH KASA Hazır sistemde bu kasa seçiliydi sizce nasıl rx6700 ekran kartı ve amd ryzen 5600 işlemci
  5. Abdulkadir23

Rx 6700 ekran kartı nasıl?

Rx 6700 iyi mi Rx 6700 xt arasında fark var mı vatan hazır sistemini alacağım için soruyorum.
  6. Abdulkadir23

Bu sistem pahalımı ❓

Normalde 16 bin tl ama ssd ana kart işlemci ve rami yükselttim toplam fiyat 18600 tl oldu
  7. Abdulkadir23

Çözüldü✓ 💧Özelleştirdiğim Vatan bilgisayar Hazır sistemine bakın💧

İyi akşamlar sistem sizce nasıl olmuş
  8. Abdulkadir23

Çözüldü✓ 🎁 hazır sistem hangi site daha güvenilir ve fiyat konusunda avantajlı?

20 bin tl ye kadar bildiğiniz en iyi hazır sistemi söylerseniz bugün alacağım lütfen yardım ✨
  9. Abdulkadir23

Yardım (Monitör nasıl) MSI 27" OPTIX G271C CURVED 1000R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 165HZ 1MS

Bu monitör hakkında bilgi verirmisiniz fiyat performans olarak Bu fiyata değer mi 5200 ₺ ye satın aldım Amazon uygulaması ile.
  10. Abdulkadir23

Hazır sistem gelecek mi

Bilgisayar toplamak istiyorum ama pek bilgi sahibi değilim @Abdullah Hacıgül yeni sistem videosu yayınlarsa indirimli oluyor diye biliyorum oradan almak daha mı uyguna gelir yoksa herhangi bir siteden hazır sistem seçsem yinede uygun olur mu parçaları ayrı ayrı alınca sanırım pahalıya geliyor...
Geri