Arama sonuçları: *

• Users: ghostinger
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Acer Nitro KG241Y P3 Gaming Monitör alınır mı?

[H3 id='acer+nitro+kg241y+p3+180hz+monitr+alnrm']acer nitro kg241y p3 180hz monitör alınır mı??[/H3] [H3...
  2. G

Mousemin dpi nını nasıl öğrenirim

selamlar hp marka eski bir pfis mousem var kablolu ben bunun dpi nı nasıl öğrenirim
  3. G

Barracuda x mi sense iem mi

Bende barracuda x var ikinci elde satip wraith sense iem pro almayı düşünüyorum sizce mantıklı mi satıp hem kulaklik hemde vxe r1 pro alabiliorum
  4. G

100-150 sayfa metin yazacak YAPAY ZEKA Önerisi

Selamlar sorum şu benim 100 sayfalık bir makale yazmam lazım ve bunun için yapay zeka arıyorum ücretli olabilir fark etmez ama kesin parasını verince bana 100-150 sayfa yazacak bir yapay zeka önrirmisiniz...
  5. G

Casper c370 kaça satılır?

https://www.casper.com.tr/laptop-bilgisayar/casper-nirvana-c370 laptop bu, yeni bir tablet almak için satacağım ram desteği olarak LPDDR4 olarak gözüküyor ama acaba serviste yükseltirler mi garantisi devam eiyor. sizce kaça satılmalı yada yükselirse yükselip kaça satılmalı bilgilendirirseni...
  6. G

Razer Opus x Bluetooth kulaklık Nasıl

Arkadaşlarlar razer Opus x almayı düşünüyorum fakat beyaz rengi stoklarda yok bir fikri olna varmı beyaz olmazsa yeşilini alcam ama yeşil rengi nasıldır teşekkürler.
  7. G

Gençer Gaming Sistem ne zaman gelir?

15.08.2023 tarihinde gençer gaming'den aldığım hazır sistemin bugün 7.iş günü hazırlanıyor yazıyor sizce ne zaman kargoya verilir...
  8. G

Çözüldü✓ Samsung odyssey g3 144Hz Alınır mi

Arkadaşlar sistemi yeni aldım kargoda sizce bu monitör iyi olurmu yafa 4000tl önerebilir misiniz bu fiyatta g3 iyi gibi geldi ana forumda çoğu kişi ghosting Sorunu var diyor emin olamadım birde Asus un var bu fiyata onun da ayak standı eski tip gibi önerileriniz bekliyorut
  9. G

F/P Monitör Önerisi 2023

Arkadaşlar yeni sistem aldım rx6600 kartlı bir sistem sizden ricam şöyle guzel tatmin edcek fp bir monitör bütçe Max 4k biliyorum çok az bu şartlarda ama size güveniyorum önerileriniz acil olarak bekliyorum.
  10. G

ARC A750 MODARC SİSTEM Alınır mı? ?

Arkadaşlar modarc sistemi i512400f + arc a750 ile almayı düşünüyorum ama birde gençer gamingdeki rky sistem var R5 5500 + rx6600 lü hangisi daha iyi olur premier pro, blender, 3dmax tarzı programlarda ve apex, valorant,witcher gibi oyunlar oynıycam hangisi daha mantıklı f/p açısından ise arc pc...
  11. G

Ryzen 5 5500 ve rtx 2060 super Nasıl?

Arkadaşlar iyi günler sizden bir tavsiye istiyorum sizce rtx 2060super + r5 5500 + gigabyte a520mk + 16gb 3600mhz ram pc alınır mı fiyatı 12.750tl yada 13500 önerebileceğiniz sistemler varmı oynadığım oyunlar witcher 3, dynlıght 1, metro serisi, apex, overwatch2, fortnite ama genel mantığı ben...
  12. G

Ryzen 5 5600 ve RX 5500 XT sistem nasıl ?

Arkadaşlar hayırlı günler kafama takıldı ve size sormak istedim yukardaki sistem parçaları nasıldır kullanım amacı apex ve witcher 3 gibi de hikaye oyunları oynuyorum ve çoğunlukla yazılım yapıyorum sizce bu sistem dedğim oyunlarda iymidir elverişimidir kaç yıl götürür ve öneriniz var ise max...
  13. G

RX 5500XT EKRAN KARTI 2023 YILINDA HALA ALINIR MI

Arkadaşlar bir bilgisayar alcam ve bütçem çokda fazla değil sistemin içinde i5-12400f ve rx5500xt var fiyatı 15.499 tl gibi bir şey sizce alınır mı
  14. G

Çözüldü✓ ryzen 5 5600 rx 6600 ile darboğaz yapar mı?

arkadaşlar yakın zamanda yeni bir sistem alcam ve bu sistemde Ryzen 5 5600 ve ekran kartı olarak ise rx 6600 var darboğaz yaparmı internette hesaplayıcılar %6,2 darboğaz yapar dedi sizce yapar mı?
  15. G

Game Garaj hero 5a modelini almayı düşünüyorum aşağıdaki şekilde nasıldır?

sistem bu --> https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ ekran kartını power cooler fighter rx 6600 yaparsam m2 ssd' yi 1tb ve rami 2*16 şeklinde 32gb yapabiliyorum yada ekran kartını rx 6650 xt yaparsam sadece ssd 1 tb oluyor son olarak işlemciyi ryzen 5 5600 yapıp rx 6600 ekran kartlı biş şekilde...
Geri