steamde payday bazı hesaplara ücretsiz oldu ve hesaba ekle deyince (bu ürünü hesabınıza yüklerken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin) diyo bu sorunu nasıl çözebilirim
PC yi yeni sıfır aldım depolama 512 GB GTA5 104 gb daha 78 GB indi fakat depolamada 357 GB kullanıldı 118 GB boş diyor hiçbirşey yüklemeddiğime rağmen bunun sıkıntısı ne acaba?
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım kurdum açtım internete bağlanmam gerekiyor ağ ve İnternet ayarlarında wifi gözükmüyor 1 gündür araştırıyorum bulamıyorum! Nasıl cozebilirim?
Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum şuan epic games te 275 TL indirimde yalnız "Talebin işlenirken bir sorun oluştu müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum 275 TL indirimde yalnız " Talebin işlenirken bir sorun oluştu lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
Arkadaşlar ilk defa yeni hazır sistem aldım çalıştırdım her şey çalıştı fakat monitör açılmadı güç kablosunu ve displayport kablosuunu taktım başka bir kablo takmam gerekiyormu?
Buarada ilk defa aldığım için çok anlamıyorum
Alıntı
Arkadaşlar ilk defa yeni hazır sistem aldım çalıştırdım her şey çalıştı fakat monitör açılmadı güç kablosunu ve displayport kablosuunu taktım başka bir kablo takmam gerekiyormu?
Buarada ilk defa aldığım için çok anlamıyorum