Arama sonuçları: *

• Users: ekmekspor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

payday 2 hatası alıyorum

steamde payday bazı hesaplara ücretsiz oldu ve hesaba ekle deyince (bu ürünü hesabınıza yüklerken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin) diyo bu sorunu nasıl çözebilirim
  2. E

Fazla GB kullanma sorunu

PC yi yeni sıfır aldım depolama 512 GB GTA5 104 gb daha 78 GB indi fakat depolamada 357 GB kullanıldı 118 GB boş diyor hiçbirşey yüklemeddiğime rağmen bunun sıkıntısı ne acaba?
  3. E

İnternet sorunu çözemiyorum

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım kurdum açtım internete bağlanmam gerekiyor ağ ve İnternet ayarlarında wifi gözükmüyor 1 gündür araştırıyorum bulamıyorum! Nasıl cozebilirim?
  4. E

Yardım Epic games hatası alıyorum !

Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum şuan epic games te 275 TL indirimde yalnız "Talebin işlenirken bir sorun oluştu müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
  5. E

Epic games hatası alıyorum!

Arkadaşlar ben gta5 almak istiyorum 275 TL indirimde yalnız " Talebin işlenirken bir sorun oluştu lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" diyor bunun çözümü ne
  6. E

Yardım Monitör nasıl çalışır?

Arkadaşlar ilk defa yeni hazır sistem aldım çalıştırdım her şey çalıştı fakat monitör açılmadı güç kablosunu ve displayport kablosuunu taktım başka bir kablo takmam gerekiyormu? Buarada ilk defa aldığım için çok anlamıyorum Alıntı
  7. E

Yardım Ekran nasıl çalışır?

Arkadaşlar ilk defa yeni hazır sistem aldım çalıştırdım her şey çalıştı fakat monitör açılmadı güç kablosunu ve displayport kablosuunu taktım başka bir kablo takmam gerekiyormu? Buarada ilk defa aldığım için çok anlamıyorum
  8. E

RDR2 yi steamde mi epic games ten mi alayım?

Merhabalar yeni hazır sistem aldım bunun için oyun lazım RDR2 yi steamde mi alayım yoksa epic games ten mi hangisini tercih edersiniz?
  9. E

RDR 2 indirimde alınır mı?

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım bunun için oyun lazım RDR2 almayı düşünüyorum epic games te 380 tl ye indirim var alayım mı?
  10. E

Ekran kartı ortalama fps

Arkadaşlar ekran kartım Rx 6700 xt challengeer 12GB oyunlarda ortalama kaç fos verir?
  11. E

Bu monitör alınır mı?

Arkadaşlar monitör alacamda bu monitör alınır mı?? https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-300nit-hdmidisplay-curved-freesync--g-sync-fhd-led-monitr-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail
  12. E

Sinerji güvenilir mi?

Bütçe 22000 Arkadaşlar daha önce bilgisayar toplayan oldumu kargolama da nasıl ?
  13. E

Ekran kartı ile işlemci uyumluluğu

Arkadaşlar RYZEN 5 5600 e RX 6600 UYARMI?
Geri