Arama sonuçları: *

• Users: GrkemCkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

25k-30k Laptop Önerisi Lazım

Çok aman aman oyun oynanmaz daha ağırlıklı iş için projeler vs önerebileceğiniz taksitli bir şey var mı ?
  2. G

1 Günlük Araç Kiralayacağım Tavsiye

Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle araç kiralayacağım kendi aracım yok maalesef firma önerisi şuna dikkat et , buna dikkat et , indirim kuponu vs şeyler çok hoşuma gider teşekkürler.
  3. G

Öneri Titanseat Beast Alınır mı ?

Selamlar herkese uzun zamandır oyuncu koltuğu almayı düşünüyordum şu aralar daha çok ihtiyacım olduğundan aceleye getirmek istedim. İdefix'te kendi satıcısı 6 taksit seçeneği var ve ekstra olarak mobil tarifem bana verdiği kampanya üzerinden 300TL indirim daha sağlayabiliyorum totalde 7.900TL...
  4. G

Ps5 İndirimleri Oyun Önerisi

Bilgisayarda o kadar çok oyun oynadım ki PS5 için oynayacak oyun bulamıyorum indirimlerde gelmiş önerebileceğiniz oyunlar var mıdır ? FPS tarzı çok sevmiyorum PS5 de zor oluyor PC oyuncusu olduğum için :D
  5. G

Yardım Akım Korumalı Priz Önerisi ?

Selamlar daha dün evime fiber gelmesi ile birlikte prize takacağım adaptör sayısı 1 arttı şuan tek boş yerim var 6lı priz benimkisi biraz da eski , ben bunu akım korumalı bir prizle değişmek istiyorum ve 8li olması beni biraz rahatlatır , marka olarak ne önerirsiniz ? Bütçe: 2.000TL
  6. G

Öneri Faceit Premium Alınır mı ?

Faceit sürem fazla ben bunu boşa değil de biraz kazanca dönüştürmek istiyorum da premium aldığımda faceit point kasabiliyor muyuz veya veriyor mu mantığı nasıl almak mantıklı mıdır ?
  7. G

Yardım RAM MODEL FARKI OLMASI SORUN OLUR MU ?

Anakartımda ram slotu 4 bunun ikisi 8+8 olarak 16gb olmakta ben bunu 32gb çekmek istiyorum güncel olarak kullandığım ram modeli VIPER 8GB DDR4 3200MHZ 3. ram modelini de bu şekilde aldım forum üzerinden bir arkadaşımızdan tek slotum kaldı aynı marka model bulamıyorum bulsam bile fiyatlar...
  8. G

CS2 SKİN ALMA SİTESİ

CS2 de bıçak almayı düşünüyorum da bynogame fiyatları kazık en uygun csfloat var fakat bundan farklı bildiğiniz siteler var mıdır ?
  9. G

PS5 MONİTÖR DÖNÜŞTÜRÜCÜ

PS5 bildiğiniz üzere HDMI bağlantısı ile oluyor bunu dönüştürücü ile HDMI 'dan DP'ye bağlantı şeklindi monitöre taksam bir faydası olur mu yoksa HDMI misali mi iş görür ?
  10. G

Çözüldü✓ Q27G4ZR MONİTÖR DP SORUNU

Kampanyasını paylaşmış olduğum monitör bugün elime ulaştı işten geldiğimde hevesle takıp çalıştırdım fakat pcyi ilk açtığımda 3 bip sesi ile boot ışığı yandı kapattım açtım bu sefer de cpu ışığı yandı ramlerin yerini değiştim yine kapattım açtım yine olmadı bu seferde hdmı ile deneyince açıldı...
  11. G

🔥İndirim AOC Q27G4ZR 11.537TL 6 TAKSİT PEŞİN

İndirim sayılmaz farkındayım ama İncehesap'ta 11.599TL ye taksit seçeneği çok yok idefix üzerinden incehesap satıyor normal fiyatı 12.079TL şuan sepette indirim ile 11.837TL ye düşüyor bunu üzerine ekstra olarak Türk Telekom kullandığımdan ötürü tek onda olan bir kampanyayı biliyorum idefix...
  12. G

MONİTÖR KARARSIZLIĞI

Kendime upgrade yapıp eski monitörümü kız arkadaşıma vereceğim normalde ikinci elden ucuza bir şey çözücektim sonrasın da kendime de almak istediğim için böyle bir karar başvurdum sizce bu monitöre 11.500tl vermek mi mantıklı yoksa başka tercih var mı forumda çok övülen bir model olarak gördüm...
  13. G

MONSTER ARYOND A32 MONİTÖR İKİNCİ ELDEN 4K FİYAT

https://www.epey.com/monitor/monster-aryond-a32-v1-1.html Bu monitör hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  14. G

CURVED MONİTÖR ÖNERİSİ

HZ çok önemli değil ikinci el olabilir maks bütçe 6-7k 27inç fiyat performans bir ürün ne önerirsiniz genellikle iş için nadiren oyun oynanacak
  15. G

BİLGİSAYAR MÜH. MONİTÖR ÖNERİSİ

Hz çok önemli değil 27inç tercihen curved bir monitör lazım bilgisayar mühendisiyim özellikle neden curved diye sormayım zevk meselesi :D uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz. Bütçe: 6K
  16. G

Yardım BU MONİTÖR ALINIR MI ?

[H3 id='LG+ULTRGEAR+32GP750+IPS+2K+165HZ']LG ULTRGEAR 32GP750 IPS 2K 165HZ[/H3] İkinci elde 9k ya buldum sizce alınır mı yoksa başka bir öneriniz var mı ?
  17. G

GAMİNG GECESİNDE MONİTÖR

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3500pf-27-260hzoc-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-88815/ Bu monitör alınır mı ne dersiniz ?
  18. G

Yardım 2K 27 İNÇ IPS MONİTÖR ÖNERİ!!

Bütçe : 10k Ne oynadığım belli olmuyor FPS tarzı da oynayabiliyorum bazen hikayeli oyun da o yüzden HZ olarak biraz yüksek bir öneri yaparsanız sevinirim PİVOT olması ekstra bir önem sarf etmiyor olmasa da olur.
  19. G

Babama Telefon Önerisi

Babamın telefonu bozuldu çok kullanmıyor okey oynar whattsapp girer facebook vb. kamerası çok önemli değil ne aradığımı da bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/redmi-note-14-256-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007PNFJX?magaza=Hepsiburada Şöyle bir telefon var aklımda...
  20. G

Çözüldü✓ 4000 kablosuz oyun için kulaklık

Kuzenim kulaklık almak istiyor bana sordu onun gözünde her şeyi bilen anlayan biriyim :D neyse oynadığı oyunlar genelde GTA RP falan giriyor FPS oynuyor arada. Mikrofon kalitesi bir tık önemli. Aklımda Razer Barracuda X 2022 modeli var fakat tam emin olmak adına size danışmak istedim.
Geri