Arama sonuçları: *

• Users: GrkemCkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

RX 6800'den Rx6900xt Geçmeye Değer mi ?

Sistem: 5 5600 32gb ram b550-m pro-vdh RX6800 Kendi ekran kartımı ikinci elden 10k fiyata almıştım şuan da 12k civarına satabilirim , aşağıda ki görselde değerleri mevcut fiyatı 14k değer mi değmez mi ? 2K da kullanıyorum pcyi.
  2. G

Yardım Amazon Hakkında Yardım Lazım

Amazondan bana bir sebepten ötürü 500tl kupon tanımlandı fakat bu kupon sadece amazon satıcılı ürünlerde geçiyor. Ben bununla Gift Card alsam sonra bunu tekrar aynı hesabımın mailine göndersem her üründe kullanabilir miyim ? Aynı hesap olduğu için geçerli sayar mı ?
  3. G

❌İndirim Bitti! Amazonda 5.000tl ve Üzeri 500tl Kupon

Titanseat Beast koltuklarda da geçiyor. PAZARTESI500 SADECE MOBİL UYGULAMADA ÇALIŞIYOR.
  4. G

🔥İndirim 3’Lü Kutu Premium Siyah Erkek Tişört Anthony Jackson 655tl

Kalitesini bilmem 3 tane T-shirt bu fiyat çok ucuz geldi. https://www.anthonyjackson.com.tr/urun/3lu-kutu-premium-erkek-tisort-starlight-aj-303-b/ YAZ5 kupon kodu ile sepette %5 indirim uygulanıyor. T-shirt adet olarak 200TL falan denk geliyor.
  5. G

🔥İndirim Mango'da %70 İndirim 🔥

Erkekler için - https://shop.mango.com/tr/tr/c/erkek/70ye-varan-indirim/3b6679e9 Kadınlar için - https://shop.mango.com/tr/tr/c/kadin/70ye-varan-indirim/93ea7423
  6. G

Lian Li Computex 2026 Ürünleri

LİAN Lİ'nin yeni tanıttığı O11D EVO RGB V2 kasası gözüme çarpan ilk ürünü oldu bir sonra ki ise UNİ FAN FLEX adı altında çıkardığı yeni nesil fanlar oldu fanlar , TR'ye geldi ve İNCEHESAP üzerinden satışa sunuldu diğer ürünleri de altta ki videoda mevcut. Kasa bence baya güzel duruyor...
  7. G

Öneri Lenovo Loqe Laptop

https://www.trendyol.com/lenovo/loqe-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-rtx-5050-8gb-gddr7-freedos-83sc000qtr-p-1060550413?merchantId=1095219&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme Sadece 65W...
  8. G

Öneri Sahibinden Yepy Telefon Alınır mı ?

Taksit seçeneği olması cazip geldi yenilenmiş telefon olduğunu biliyorum , bilgisi olan var mı ?
  9. G

Yardım Planet Zoo Crash Atıyor

Steam üzerinden kız arkadaşıma oyunu aldım 1050ti 8gb ram i3-6100 işlemci mevcut kasada oyun career moduna girdiğinde crash yiyor. İnternetten baktım driver falan güncelliyorlar da onlar da güncel zaten grafikleri en düşüğe çektim fayda etmedi sandbox kısmına girdiğinde ise açılıyor gariptir ki.
  10. G

Dijital Kamera Önerisi

Kız arkadaşım anı olsun diye hem de hoşuna gittiğinden ötürü dijital kamera istiyor küçük çantaya atmalık gibi düşünün ne önerebilirsiniz ? İkinci el bakıyorum!! BÜTÇE:5000TL
  11. G

Öneri 30-35k Taksitli Laptop Öneri

Yüksek grafikli oyunlardan ziyade daha temel oyunlar oynanır , dizi , film ve iş için daha ağırlıklı.
  12. G

Öneri Lian Li Evo Rgb Kasa İçin Soğutma

Arkadaşlar şimdi benim kendi kötü huyum nedeniyle lian li kasa o zaman lian li fan da olsun marka takıntısı vs. bu düşüncemden ötürü lian li fan arayışındayım sadece ucuza denk düşürmeye çalışıyorum ikinci el de çok yok sıfırı da pahalı bu nedenden ötürü biraz daha beklemek istiyorum lakin bu...
  13. G

Bilgisayarımda Rat Var !!!

RAT var ne yapmalıyım hızlı çözüm.
  14. G

Lian Li Evo Rgb Kasa

Kasayı 5k'ya alıyorum fansız olarak fanlarını yavaş yavaş alacağım ama incehesap harici alacağım güvenilir yer var mı ?
  15. G

Öneri Lian Li 011 Dynamıc Evo Kasa

Bu kasayı ikinci elden fansız şekilde 5k ya buldum alınıp sonrasında lian li fan dizmek mantıklı mı veyahut başka marka fanlar ile desteklemek mantıklı yoksa fanlı model mi tercih etmeliyim direk ? Aklımda olan diğer kasalar Corsair 3500x Lian Li O11 Vision Compact Thermaltake View 380 Bu...
  16. G

Yardım Lian Li O11d Mini V2 Kasa Alacağım

Almak istiyorum kasamı değişeceğim fakat ikinci elde siyah yok beyaz var sistemim beyaz değil sıfır olarak siyah buldum onda da fansız satılıyor ve fiyatı 6k civarında öneri ve tavsiyeniz var mıdır bunun yerine bu da olabilir veyahut şurada bulabilirsin gibisinden. Beyaz kasaya taksam absürt...
  17. G

Yardım Bilgisayar İçin Masa Önerisi

120x60 masa önerisine ihtiyacım var eskisi artık yetmiyor ps5 ve monitör zor sığıyor alanda daralıyor bütçe konusunda kafamda bir şey yok ama 3k gibi bir fiyat düşündüm.
  18. G

Yardım Kasa Önerisi Lazım!!

5k Bandına kadar kasa önerisi lazım PSU lazım değil sadece kasa boş veya fanlı fark etmez ikinci el önerisi de olur iyi hava akışı sağlaması yeterli mesh , akvaryum fark etmiyor. MATX anakart mevcut ekran kartı ise AMD 6800 XFX 3 fanlı modeli ekstradan da kule tipi soğutucu mevcut fakat bunu...
  19. G

Yardım Lian Li O11d V1 Psu Boyutu

İkinci elde güzel bir kasa buldum , eski kasamın yetersiz hava akışından kaynaklı almayı düşündüm fakat v1 modelinde psu atx standart modelleri sığmıyormuş kasaya benimde güç kaynağım Deepcool PF750 750W Atx +80 budur sığmayacağını sanıyorum çünkü v1 modeli sfx veya sfx-l güç kaynağı sığıyormuş...
  20. G

Şarjlı Diş Fırçası Önerisi Lazım

Selamlar şarjlı diş fırçası almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mıdır kullanıcı yorumları da olur fikirleriniz ve görüşleriniz çok yardımcı olur teşekkürler. Bütçe:3000-5000TL
Geri