Arama sonuçları: *

• Users: grkemckn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Ram Tercihi Hakkında Yardım

İki seçeneğim mevcut fikir almak istediğimden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim. [H3 id='Patriot+viper+16x2+32gb+6400mhz+CL32+xmp+ram+1.+tercih++kfg+mevcut+rgbsiz']Patriot viper 16x2 32gb 6400mhz CL32 xmp ram 1. tercih ( kfg mevcut rgbsiz)[/H3] [H3...
  2. G

Neo Forza Ram Hakkında

İlk kez duyduğum bir marka fikirleriniz nedir ? Ona göre tercih edeceğim.
  3. G

2. El Olarak Ram Alsam Garanti Sorun Olur Mu ?

2. elden ram aldım diyelim , inşallah olmaz ama dolandırıldım ve çalışmıyor ramler , bildiğim kadarıyla ramlerin ömürlük garantisi oluyor. Yollandığında ise ya muadile ya da bire bir değişim yapıyorlar bununla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım kötü senaryoyu düşünüyorum. Marka: Corsair
  4. G

Yardım Bu Ram Değerleri Nasıl Alınır mı ?

Testlerini attım ramin modeli 18k fiyata anlaştım tek sıkıntı kargolama süreci facebook üzerinden yazıştım adamla kargoyu ben ödeyeceğim 1 tane ref var onun harici bir şey yok ne gibi bir yol izlemeliyim ...
  5. G

Bist Gündem / Spk Tarafından Alından Tedbir !

SPK , Borsa İstanbul AŞ piyasalarında yaşanan gelişmeler doğrultusunda yatırımcıların hak ve yararlarının korunması amacıyla yeni tedbirler aldı. Alınan ilke kararları doğrultusunda, Tera Portföy Yönetimi AŞ, Pusula Portföy Yönetimi AŞ, Hedef Portföy Yönetimi AŞ, Atlas Portföy Yönetimi AŞ, A1...
  6. G

Ekran Kartları Sıralama Listesi

Bu listede ki karşılaştırmalar ve kötüden iyiye sıralamalar ne kadar doğruluk payı gösteriyor ?
  7. G

Wolverine Origins Oyunu

Yeni wolverine oyununu görünce eskisi aklıma geldi 1-2 kez oynamıştım da canım yine çekti nereden güvenilir şekilde bulabilirim. Fitgirl'de yok maalesef.
  8. G

990 Pro 1tb SSD 2.El

Sağlığı 95 çalışma süresi 310 gün şu zamana kadar 50tb yazması var havale sonrası 6k fiyat istiyor ?
  9. G

2. El SSD Değerleri Nasıl ?

Değerler bu şekilde ve alınır mı bunun yerine tercih edilecek ne olabilir ? DRAM - 1tb - gen4
  10. G

Dram M2 SSD Tavsiyesi

1TB SSD lazım güncel SSD 69 sağlık oranı ile ölme durumunda ikinci elde alabilirim. Bütçe: 5k ile 10k arası Piyasayı bilmediğim için bütçe konusu biraz dar. İkinci elde bakarken sağlık durumu ne kadar düşmüş olanları tercih etmeliyiz ?
  11. G

Sıkıntı Yaşıyorum ama Ne Yaşıyorum Bilmiyorum

Şimdi arkadaşlar bir şey indirmeye çalıştığımda ortalama yanıt süresi yazan yerde ki değer çok oynuyor 800 mü dersin 7000 mi dersin oralara çıkıyor ve yapay zekanın dediğine göre bunun az olması gerektiği yüksek oldukça sıkıntı yaşatıyormuş , sorun da şu ki indirme yaptığım sırada bilgisayar...
  12. G

AMD Yazılım Hatası Alıyorum

Böyle bir hata almaya başladım 1 aydır var ama çok önem göstermemiştim çok sıklıkla olmuyor fakat neden ne için oluyor anlamış değilim.
  13. G

Öneri 60k Laptop Önerisi Lazım

Bilgisayar mühendisi kız arkadaşıma laptop alacağız iş ve oyun odaklı olacak fakat oyunlar çok büyük tarz oyunlar değil önerilerinizi bekliyorum.
  14. G

Xfx 6800 Ekran Kartı İçin Kutu

Ekran kartımı 2.el olarak kutusuz almıştım , bunun için kutuyu nereden bulabilirim ?
  15. G

Öneri 7500f Vs 7800x3d İşlemci

DDR5 geçmek istiyorum hatta anakartı aldım işlemci de kolay fakat hangi işlemciyi alsam bilemedim 7800 daha iyi bir işlemci onu biliyorum ama fiyat farkına değer mi 4k bandına 7500f bulabilirim ama 7800x3d 12k civarında ileride değiştirmeyi düşünüyorum , bir yandan da değiştirme al 7800 geç...
  16. G

AMD Radeon Görüntü Tekrarı Almıyor

Oyun içinde yaptıklarımın tekrarlarını almak istiyorum fakat alamıyorum , önceden alabiliyordum nedeni çözemedim bir kaç konu buldum yaptım fakat sorun çözülmedi. Kısayol tuşlarına bastığımda görüntü kaydediliyor diyor fakat kayıt olan bir şey yok. Ayarlarım aşağıda ki gibi.
  17. G

Anakart ve Ram Uyumu ?

Anakartların uyduğu ram modelleri mevcut yani anakartın kendi sitesine gittiğimde altta ki linkte mevcut , ram modelleri var uyan modeller daha doğrusu fakat böyle bir şey var mı cidden uymayan model olabilir mi veya uymayan model ne gibi bir sorun çıkarır. Ben patriot ram alacaktım klasik cl30...
  18. G

❌İndirim Bitti! Aula Sc580x Lightweight Paw3311 699,00tl

Günün İTOPİK indirimli ürünü karşınızda. https://www.itopya.com/aula-sc580x-lightweight-paw3311-10000-dpi-1000hz-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u30312?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=herg%C3%BCnbir%C3%BCr%C3%BCn&utm_term=sicakfirsat_it AKAKÇE fiyatından 300TL indirim...
  19. G

Corsair Vengeance Rgb 32 GB 6400mhz Cl32 İkinci El Alınır mı ?

Selamlar dostlar ikinci elde bu rami 19.500TL gibi bir fiyata buldum kutulu olarak fiyat iyi midir ? Ram ile ilgili bilmem , öğrenmem gerekenler nedir ? https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-rgb-32-gb-2x16-6400-mhz-cl32-cmh32gx5m2b6400c32-ddr5-fiyati,542346762.html
  20. G

Abd , Almanya ve Tokyo Teknolojik Alışveriş Siteleri Nelerdir ?

Yurt Dışı ürünler için hangi sitelere bakmam gerekiyor önerdiğiniz site var mıdır online olarak bakıp almak istediğim bir şey nerede uygunsa oradan tanıdığa aldırmak istiyorum.
Geri