Arama sonuçları: *

• Users: themack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

İ511400h 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci diyor

msinfo 32 ye baktığımda işlemci 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci diyor bir problem var mı arkadaşlar ? 11400h kullanan arkadaşlar sizde de böyle mi ?
  2. T

ACER NİTRO 5 25MS olduğu için mi iz kalıyor.

Acer nitro 5 bu arkada kalan izler nedir diğer ? Gerçetke de ufo testleri bu şekilde iz bırakıyor ve bu durum can sıkıyor.
  3. T

ACER NİTRO 5 25 MS - LENOVO İDEAPAD-EXCALİBUR GHOSTİNG UFO TEST.

Aynı kamera aynı test olmasına rağmen acer kamerada olduğu gibi de gerçekte de arkasında ufoların izini bırakmakta. ilginç geldi.
  4. T

ACER NİTRO 5 GHOSTİNG TEST LENOVO İDEAPAD GHOSTİNG TEST EXCALİBUR GHOSTİNG TEST

ACER NİTRO 5 LENOVO İDEAPAD EXCALİBUR GHOSTİNG TEST Önceden testleri atmama rağmen youtube hesabı kapatılmış.,4K İzleyebilirsniz aynı kamera aynı test.
  5. T

Acer nitro 5 ghosting -lenovo ideapad- Excalibur

4K izleniz tavsiye edilir. Aynı kameralarla cekildi lenovo gercekten renk vs olarak muazzam Acer aşırı derece iz bırakıyor ve renkler lenovo yanında soluk kalıyor.
  6. T

Acer nitro 5 Bu ekrandaki gölgeler nedir ?

Ekrandaki bu ruh çıkması nedir? Oyun oynarkende mousu bir anda cevirince her yer motion blur gibi oluyor? Panel acer nitro5 25ms panel? bazi forumlarda bazı arkadaslar göz algilamiyor diyordu kanser etti.
  7. T

Acer Nitro 5 aşırı derece de ghostingli panel.

Arkadaşlar acer nitro 5 im mevcut ve paneli gerçekten rezalet. 25ms. panda marka panel 25ms. Bilmiyordum aldığımda ve gerçekten pişman oldum. Teknopetteki pc uzmanları 25ms i göz algılamıyor dediler senin laptopunda sorun var dediler garantiye yolladım. "bana sorulmadan hiç bir işlem yapılmasın...
  8. T

Acer Nitro 5 Ler neden ucuz rezalet panel.

Acer Nitro 5 25 ms Panda panel ghosting delisi bir cihazdır. Acer 25msleri söylemez 3ms leri panelin köşesine basar hatta kendi sitesinde dahi ekranın kaç ms olduğunu söylemez. Kullandığı 25ms panda panel mosnter ya da asustaki 25ms panellerden farklı acer en dandik25ms paneli kullanıyor bu da...
  9. T

Acer Nitro 5 dehşet bir ghosting var.

Acer nitro 5 dehşet ghosting oluyor arkadaşlar öyle böyle değil bu cihazlardan uzak durun 25ms panda panel var. Acer 3ms olan panelleri ekranın köşesine yazıyor fakat 25ms olan panellerini hiç bir yere yazıp söylemiyor dikkatli olunuz.
Geri