Arama sonuçları: *

• Users: egeewz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Steam Cüzdan İninal karttan para yükleyemiyorum

Steam de oyun alacaktım fakat "Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin." diye bir sorun verdi lütfen yardım edin...
  2. E

BİOS NOT MATCH hatası

BIOSTAR A520mh anakartta sahibim ve Drive'ları güncellemek için BIOSTAR'ın sitesinden kendi anakartımın driverını indirdim GameGaraj'ın videosunu izleyerek ama 2:25'ten sonra bir hata aldım BIOS not match diye tekrar denedim PC'yi kapatıp düzelmedi sebebi nedir? Video:
  3. E

Hdmi No signal hatası

Selam ben yeni sistem aldım. Kasa ve monitörü calıstırdım ama HDMI'ı monitöre takınca HDMI no signal diyor babamla uğrasıyoruz olmuyor yardımcı olur musunuz? Monitör G24F-2
  4. E

500-600TL Mouse Önerisi

Merhaba. 500-600TL civarı her türlü CS:GO'dan RDR2ye Forza 5'e kadar kullanabilecek güzel bir mouse önerisi istiyorum. ASUS TUF M3 modelini gördüm nasıldır?
  5. E

Gamegaraj biostar A520mh 4000mhz önerdi

Sistem alacaktım babama parcaları gösterdim gamegaraja gidecekti gösterecekti ama bilgisayar mühendisi arkadasına danısmıs o da demis anakartı BIOSTAR BIOSTAR B450M-H 3200mhz degil BIOSTAR A520mh yap 4000MHz demis aralarında 67TL var bende sinirlendim benden gizli niye iş yapıyorsun dedim sonra...
  6. E

Msi G2412 vs Gigabyte G24F-2

Sizce hangisi daha iyidir? https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574 https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  7. E

Monitör tavsiyesi 5k-6k

Merhaba RTX 4060’lı sistem için monitör tavsiyesi isteyeceğim 5k ve 6k civarı gözüme bir monitör çarptı Pc Hocası kanalında güzel bir incelemesi yapılmış, 240hz,İPS ve pivot gibi bircok özelliğe sahip bir monitörün 6bin tl olması dikkatimi cekti.Baska önerileriniz varsa bekliyorum. Link:
  8. E

20k-25k sistem önerisi

4060 veya 4060 Ti, 3070, RX6700, RX6800 fiyat performans bildiginiz sistemler var mı? Aslında pchocasının yaptıgı sistemi alacaktım ama 4060 “çöp” 8 GB VRAM ileride sıkıntı olur diyenler oldu o yüzdende tereddüt ettim ama diyorsanız bir şey olmaz 4060/ti veya 3070'te alabilirim, kesinlikle 12 GB...
Geri