Arkadaşlar ethernet kablosu alacağım modem ve pc arasında maximum 6m olsun ama nası bisey alıcam bilmiyorum yardım edebilir misiniz(konuyu nereye açacağımı da bilemedim yanlış konuyda kusura bakmayın)
Arkadaşlar bu sabah tebliona üye olmadan bir sipariş verdim ama 10
Gün sonra evde olmucam yaklaşık kaç gün sonra siparişi getiriyor bilgisi olan var mı
Arkadaşlar ekran kartı montajını tamamladım ama bir pci-e bide onun gibi ama 6 lı değil 2 li kablo açıkta kaldı acaba yanlış mı montajladım
Kontrol de edemiyorum ekranım yok daha
.
1689802483
Fotosu böyle
Arkadaşlar benim ekran kartının yamuk durduğunu düşündüğümden sürekli yan yatırıp sonra tekrar düz hale getiriyorum kasayı. sistem zarar görmüş müdür ?
Bunu nereden baksan bi 15 kere tekrarlamışımdır daha ekran da olmadığı için sağlam mı diye kontrol de edemiyorum.
Arkadaşlar yeni bir monitör almak istiyorum. 1ms, en az 165hz olursa çok iyi olur. Bütçe olarak da 5800 TL üstüne çıkmak istemiyorum.ekran kartım 3070ti
Arkadaşlar ekran kartım rtx 3070 ti bütçem 5k dan az. Bir monitör almam lazım oyun odaklı düşünüyorum ama günlük kullanım içinde uygun olursa güzel olur.
Arkadaşlar ben bir hazır sistem aldım. sistemde ;
MLD 500GB M300 3300/3100 MB NVME GEN 3X4 M.2 SSD bir ssd var ama 500gb bana yeterli gelmiyor. Bende 2. Bir ssd almak istiyorum. Aklımda bir ssd var ama ana kartla uyumlu olur mu bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim.
GIGABYTE AORUS 1TB 5000E...