Arama sonuçları: *

• Users: Ege. Amd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Rtx 3070ti 1080p ekranda amd 5 5600 e darboğaz yapar mı

Rtx 3070ti amd 5 5600 e 1080p 27 inç ekranda darboğaz yapar mı ?
  2. E

Ethernet kablosu alıcam pc için nası bisey alayım nelere dikkat edeyim

Arkadaşlar ethernet kablosu alacağım modem ve pc arasında maximum 6m olsun ama nası bisey alıcam bilmiyorum yardım edebilir misiniz(konuyu nereye açacağımı da bilemedim yanlış konuyda kusura bakmayın)
  3. E

Teblion ürünleri kaç günde teslim ediyor

Arkadaşlar bu sabah tebliona üye olmadan bir sipariş verdim ama 10 Gün sonra evde olmucam yaklaşık kaç gün sonra siparişi getiriyor bilgisi olan var mı
  4. E

RTX 3070 ti ı 1080p de kullanmak ömrünü kısaltır mi

Arkadaşlar ekran kartım 3070ti 1080p monitör alacam ömrü kısalır mı
  5. E

Ekran kartı montajında 2kablo açıkta kaldı

Arkadaşlar ekran kartı montajını tamamladım ama bir pci-e bide onun gibi ama 6 lı değil 2 li kablo açıkta kaldı acaba yanlış mı montajladım Kontrol de edemiyorum ekranım yok daha . 1689802483 Fotosu böyle
  6. E

Arkadaşlar sürekli yan yatırıp düz hale getirmek sistemi bozar mı

Arkadaşlar benim ekran kartının yamuk durduğunu düşündüğümden sürekli yan yatırıp sonra tekrar düz hale getiriyorum kasayı. sistem zarar görmüş müdür ? Bunu nereden baksan bi 15 kere tekrarlamışımdır daha ekran da olmadığı için sağlam mı diye kontrol de edemiyorum.
  7. E

Gigabyte G27F2 alınır mı

Arkadaşlar gigabyte G27F2 alınır mı alınırsa kaç yıl götürür
  8. E

Arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçe max 5800tl yardım edebilecek var mı ?

Arkadaşlar yeni bir monitör almak istiyorum. 1ms, en az 165hz olursa çok iyi olur. Bütçe olarak da 5800 TL üstüne çıkmak istemiyorum.ekran kartım 3070ti
  9. E

RTX 3070ti a uygun yaklaşık 5k civarı monitör önerebilecek var mı?

Arkadaşlar ekran kartım rtx 3070 ti bütçem 5k dan az. Bir monitör almam lazım oyun odaklı düşünüyorum ama günlük kullanım içinde uygun olursa güzel olur.
  10. E

GIGABYTE AORUS 1TB 5000E NVMe M.2 2280 SSD buna uyar mı GIGABYTE B550 GAMING X V

Arkadaşlar ben bir hazır sistem aldım. sistemde ; MLD 500GB M300 3300/3100 MB NVME GEN 3X4 M.2 SSD bir ssd var ama 500gb bana yeterli gelmiyor. Bende 2. Bir ssd almak istiyorum. Aklımda bir ssd var ama ana kartla uyumlu olur mu bilmiyorum o yüzden buraya sormak istedim. GIGABYTE AORUS 1TB 5000E...
Geri