Arama sonuçları: *

1. F

AMD R7 200 serisi problem

Merhaba AMD R7 200 serisi ekran kartı kullanıyorum Valorant oynarken bir anda bilgisayar donuyor. Alt Tab yapamıyorum ekran donuyor bilgisayar kullanılamıyor kapatma tuşuna basıyorum kapanmıyor. Bende kapatma tuşuna 10 saniye basılı tutarak hemen kapatıp açıyorum ancak ben oyuna tekrar giresiye...
  2. F

Bilgisayarımda disk hata veriyor

Selam merhaba öncelikle Casper bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayarımda Valorant'ta ekran kilitlenip durduğundan güç tuşuna biraz basılı tutup bilgisayarın gücünü kesiyordum 5 defa falan yaptım bilgisayara bir şey olmamıştı sonra dün işim çıktığından bilgisayarın fişini direk söktüm sonra eve...
  3. F

Valorant 3. Parti Yazılım Banım Açılırmı?

Merhabalar Şimdi Arkada Cs Hilesi Açık Kalmış Kazayla Riot Gamesden Valo Girince Oto Direk Hesabımı Askıya Aldı Ekranda Kalıcı Uzaklaştırma Yazdı Bu İlk Banım Oldu Lütfen Yargılamayın Ne Zaman Geçer?
  4. F

Yardım Yeni Ram Alacağım Yardım

Merhabalar Öncelikle Benim Şuan 8 Gb Ramim Var Bir 8 Daha Almak İstiyorum Ama Şuanki Ramim 2133 De Çalışıyor Benim Alacağım Ram İse 3200 Mhz 2 Tane 3200 Mhz Taksam Bir Sorun Çıkartırmı Yoksa Daha Yüksek Performans Mı Verir? Sistem Özelliklerim Gpu:Amd Radeon R7 200 Serisi Cpu: İntel i7 6700 3.40...
Geri