Arama sonuçları: *

1. G

Olasılık ve istatistik Prof Dr Semra Oral Erbaş kitap pdf

olasılık ve istatistik Prof Dr Semra Oral Erbaş kitap pdf elinde olan varsa bana göndereblir mi?
  2. G

Günlük kullanım için öneri (sosyal medya basit ufak oyunlar)

Babama sosyal medya görüntülü konusmak ve ufak oyunlar oynaması için önerilerini bekliyorum bütçe 3k civari
  3. G

fiyat performans kablosuz kulaklık üniversite için

önerebileceğiniz f/p kulaklık var mıdır gürültü engelleme ve bataryası uzun süreli olursa iyi olur önerilerinizi beklıyorum
  4. G

Öğrenci indiriminden yararlanilarak alınabilecek iyi telefon önerisi

9499 tl max butce ile telefon onerisi ben baktim galaxy m34 hakkinda ne düşünüyorsunuz alternatif önerilerinizi yazınız.
  5. G

Monitör VİVİD hakkında detaylı bilgi alınır mı alınmaz mı?

https://www.hepsiburada.com/gamepower-27-vivid-curved-165hz-1ms-2x2w-speaker-va-gamingmonitr-p-HBCV000058N30H?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail Hepsiburada da gezerken bu ürüne rastladım bende bı incelemesine bakmak istedim aynı markaya ait başka bir modelini kullanıyor abim o yüzden...
  6. G

3-3.5k Monitör Önerisi

Thull Vision TG-VSN236C 23.6" 1 MS 165 Hz FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Sizce nasıldır başka ne önerebilirsiniz? Bütçe 3.5k Max en az 144 Hz olursa iyi olur
  7. G

GTA 5 TE ARKADAŞIMIN YANINA GİDEMİORUM AMA ONLİNE GİREBİLİYORUZ YARDIM PLS

Selamlar arkadaşlar bugun arkadaşımla uzun zaman sonra gta online girelim dedik ancak aynı sunucuya gidemiyoruz birbirimizle hiç bi şekilde etkileşime geçemiyoruz yarış kurup invite kısmında davet attıgım zaman blocked yazıyor ama birbirimizi de engellemedik yardımcı olursanız sevınırız <3
Geri