Arama sonuçları: *

• Users: vancheirr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Amazon Prime'da ücret iadesi

Amazon Prime'da yanlışlıkla üyelik aldım nasıl ücret iadesi alabilirim sabahı bekleyemem. Sadece alta link bıraktığım siteyi buldum galiba site değişmiş tam olarak iade kısmına gidemiyorum sadece üyeliği sonlandır var eğer sonlandırırsam iade edilmiş mi olur...
  2. V

Üniversite mailine girerken Authenticator uygulamasından kod istiyor

Outlook'den üniversite mailine girmeye çalışıyorum Authenticator uygulamasına kod gönderiyor fakat bu uygulamaya giriş yapamıyorum. Bu uygulamada hesap açmaya çalışınca da aynı fotoğraftaki gibi ekran gelip Authenticator uygulamasına kod gönderip oturum açma isteği yolluyor.
  3. V

alttan ders alma ile ilgili birkaç sorum

Üniversiteye ilk defa başlayacağım alttan ders alma sayısı nedir ve fazla alttan ders alırsam ne olur? (özeldeyim)
  4. V

FBÜ bilgisayar mühendisliği

Fbü'de bilgisayar mühendisliği tutturdum biraz teredüte düştüm açıkçası Bilgisayar mühendisliği zor mu yapılabilir mi? Notları yüksek tutup Anadolu'da devlet ünilerine geçiş yapabilir miyim? Yılım uzarsa %50 bursumu keserler mi? Kayıt yaptırmayıp tekrar hazırlansam sıralama ne kadar oynar? Okul...
  5. V

Şehir dışında 50% indirimli bilgisayar mühendisliği okumak

Arkadaşlar İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'da özel bir üniversitede %50 burs bilgisayar mühendisliği kazandım. Fiyatı ödeyebiliriz fakat bazı tedirginliklerim var: Şehir dışında okuyan öğrenciler zamanları daha eğlenci ve güzel geçiriyor. Bu yüzden yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra...
  6. V

2 tane kişiselleştirilmiş istanbul kart çıkartılır mı?

1 tane kişiselleştirilmiş istanbul kartım var bir tane daha çıkartabiliyor muyum?
  7. V

HP VİCTUS İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR

Arkadaşlar şubat mart arasında hp victus 16 rtx3060 i7-12700H 2.30 GHz 32,0 GB ramli laptop aldım cihazı 2 kalın kitap ile kaldırarak oynuyorum fortnite indirdim yüksek ayarlarda CPU 92derece ve 90 fpsde takılmalarla oynuyorum bu konuyu yarın desteğe yazıcam ama bu sıcaklığı ve sorunu çözmenin...
Geri