Arama sonuçları: *

• Users: Kaan5463
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaan5463

Fotoğrafçılığa Yeni Başlayacağım Hangi Makinayı Almalıyım

Öncelikle Herkese merhaba fotoğrafçılığa başlamak istiyorum telefonumdan bir tık güzel çeksin yeter ama bütçem biraz kısıtlı ve makineyi görerek almak istiyorum ve çevremde çok bir seçenek yok sizce bu makinelerden hangisi almalıyım yoksa hiç almamalımıyım? 1.Canon 600d 2.Nikon D5100 3.Canon 1100d
  2. Kaan5463

Vitaminli muhabbet kuşu yemi nasıl kullanır?

Muhabbet kuşum için pet bees marka vitaminli kuş yemi aldım bu yemi kullanırken suyuna vitamin damlatmalımıyım ve bu yemi ara sıramı yoksa hergün kullanmalımıyım
  3. Kaan5463

Öneri Bu klavye seti alınır mı?(Kulaklık olmasada olur)

Bu klavye seti alınır mı? fiyatı uygun geldi almalımıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Kaan5463

Çözüldü✓ 4000 tl klavye artı mouse önerisi

Başlıktaki gibi 4000 TL'ye klavye artı mouse alcam neleri önerirsiniz.apex 3 tkl bakıyodum ama mebran diye alınmaz diyolar. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Kaan5463

Yardım Fs22 kayıt alırken elektrik gitti kasma ve daha fazlası

Herkese merhabalar fs22(epic games) kayıt alırken elektrik gitti elektrikler geri geldiğinde oyunu tekrar açtım.Açılırken kasma vardı.Sonra savemi açtım ve aman Allahım keşke sadece kasma olsa.Texture packlerin çoğu gitmiş gökyüzü tamamen karanlık. Lütfen yardım edin.
  6. Kaan5463

Yeni başlayan için fotoğraf makinesi tavsiyesi

Okuyan herkese merhabalar.Fotoğrafçılığa merak sardım ama hangi makineyi alacağımı bilmiyorum ve sıfır alacak gücüm yok ikinci el hangi makineler alınabilir ve dikkat etçeğim noktalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  7. Kaan5463

Kişisel gelişim(giyim{oldmoney vb.}karakter sahibi olma vb.)

Okuyan herkese merhabalar.Başlıktaki gibi nasıl giyinmem gerektiği,bir karakter sahibi olma(nasıl diycemi bilmiyom lütfen dalga geçmeyin:)karizma kazanma başarılı olma). Bir duruşum bir tarzım olsun istiyorum bir yerden başlamak gerek. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. Kaan5463

Yardım İ5 11400f yerine alınabilecek işlemci

Herkese merhabalar ilerde rtx 3060 12 gb ekran kartımı yükseltmek istiyorum ama şu anki işlemcim olan i5 11400f daha yukarısında darboğaz yababilir diye işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum Bu işlemcinin yerine hangi işlemciler alınabilir Anakartı değiştirmeye kalkarsam işin içinden çıkamam...
  9. Kaan5463

Yardım Rtx 3060 driver güncellemesi sonrası oyunlarda sorun çıktı

Herkese merhabalar rtx 3060 ekran kartı lmın driver güncelledikten sonra oynadığım oyunlarda sorun çıktı. Sorunlu oyunlar ve sorunları: Epic fs22 save girerken %20lerde donup oyundan atma War thunder oyuna girerken görüntü kesilip gelmesi Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. Kaan5463

Öneri 1000tlye kadar maks 1500civarlarında mümkünse 1000tl altında mikrofon önerisi

Herkese merhabalar konu başlığındaki gibi mümkünse 1000 tl altında maks 1500 tl ye mikrofon önerisi
  11. Kaan5463

Yardım ETS 2 Logitech g29 kullandığınız ayarları atabilirmisiniz

Başlıktaki gibi kullandığınız ayarları ve mümkünse tuş atamalarınızı atabilirmisiniz?
  12. Kaan5463

Yardım Logitech G29'um Arzalı'mı

Logitech g29 yeni aldım açtigimda kalibrasyon yapılırken devir ışıklarından sadece 2 tane yeşil yanıyo diyer tüm fonksiyonları çalışıyor. Bu durum normalmi yoksa arzalimi
  13. Kaan5463

Yardım G29 mu T248 Mi Acill

Herkese merhabalar hangi direksiyon setini almalıyım G29 un sorunları Yazılım sorunları Ölü bölge Aşırı toza bağlı pedallarda titreme Dişli sistem olduğu için ses ve zamanla meydana gelebilecek aşınma Başka bir sorunu varmı bilmiyorum T248 sorunları Aşırı ısınmaya bağlı ffb kapatma Vites...
  14. Kaan5463

Yardım T248 alınır mı? Acill

Öncelikle herkese merhaba t248 alınır mı? birkaç kusuru olduğunu duydum ölü bölge var diyorlar ve aşırı ısınmadan ffb kapatıyormuş Ve birkaç kişinin direksiyondan duman çıktığına denk geldim abartıldığını kadar bir direksiyonmu ben eğlence için istiyorum profesyonel olmak istemiyorum yardımcı...
  15. Kaan5463

Yardım T248 artıları eksileri problemleri almalı mıyım yoksa G29'a mı yönelmeliyim

Öncelikle okuyan herkese merhaba, T248'i araştırırken yabancı bir videoya denk geldim. Almamanızı tavsiye ediyordu. İngilizcem ahım şahım olmadığı için anladığım kadarıyla bir ölü bölgeden bahsediyordu ve aşırı ısınmaya bağlı olarak FFB'nin kapandığından söz ediyordu. Bu ölü bölge anladığım...
  16. Kaan5463

Yardım Logitech g29 alınır mı? ne kadar süre götürür Acill

Logitech g29 alınır mı? alınırsa ne kadar süre götürür pedalları ne kadar süre sonra tozdan dolayı sapıtma yapar alınmazzsa t128 nasıldır Yardımcı olursanız sevinirim
  17. Kaan5463

Yardım Direksiyon seti önerisi 15 bin TL bütçe

Arkadaşlar bana bir direksiyon seti önerisi verirmisiniz Logitech g29 lar için kimisi alınır kimisi alinmaz diyor beni bu konuda aydınlatırmısınız?
  18. Kaan5463

Yardım Fs 22 interactive mod çalışmıyor

Arkadaşlar fs 22 nin kendi mod hub dan İndirdim ama Çalışmıyor oyun içi ayarlarda gözüküyor ama çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz?
  19. Kaan5463

Yardım Logitech 3d extreme pro en güncel driver

Arkadaşlar Logitech 3d extreme pro aldım ama bir gariplik var joyistiği geriye doğru düz bir şekilde çekince sola doğru kayma oluyor Benim bulup yüklediğim driver 2010 versiyonu Eğer en güncel driverlada olmassa iade etcem Win10 kullanıyorum
  20. Kaan5463

Yardım Wd black 1tb d30 ssd üzerinden oyun oynanırmı

Bu ssd üzerinden oyun oynanırmı 900 mblık hız nekadar etki eder yada bunun yerine ne önerirsiniz
Geri