Arama sonuçları: *

• Users: v3hbi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Airpods 4 kulaktan düşüyor mu?

Merhaba, şuan airpods 4 alacağım ve kulağımdan düşüp düşmeyeceğinden emin olmadığımdan satın almak konusunda kararsızım.Kulak deliğim büyükmü veya küçük mü hiç bilmiyorum ama şuan jbl wave 100 tws kullanıyorum ve orta büyüklükteki silikonla beraber kullanıyorum.Düşme durumu çok mu yaşanıyor...
  2. V

İmajimajimaj

İmajj
  3. V

Lenovo laptop wifi kartı değiştirme

Merhaba 1 yıl önce lenovo igaming3 laptop almıştım bilgisayarı ilk açtığımda wifisinde sorun olduğunu gördüm ama üşendim ethernet kablosuyla kullanırım diye başka bir zaman hallederim diye düşündüm taki düne kadar.3 gün sonra yurtdışına gideceğim ve orada wifi gerekecek,servise zamanım olmadığı...
  4. V

Doom 1993 oyuna girmiyor

İyi forumlar,doom 1993te zorluk seçtikten sonra oyun arka plandaki görüntü görünerek donuyor nedeni ne olabilir?
  5. V

Formatı doğru mu attım?

Merhaba rat virüsü yüzünden lenovo laptopuma bugün format attım ama c diskinde toplam 35 gb boyutunda dosya vardı.Bu formatı doğru atamadığım anlamına mı geliyor,ordaki dosyaların içerisinde rat virüsü geziniyoe olabilir mi?bilgisayarı freedos değil w11 lisanslı olarak aldım acaba ordakilerle...
  6. V

Epic games hesabım hacklendi

Sebebininden tam emin olamadığım bir nedenden dolayı epic games hesabım çalındı.Fortnite'a yaklaşık 10k rocket league'e de 1k yatırdım yılların emeği boşa gitti.Büyük ihtimal ya galaxy swapper'dan ya da daha yüksek ihtimalle rookie spitfire bot yüzünden oldu.galaxy swapperden emin değilim çünkü...
  7. V

Sesim kötü

Sesim baya kötü
  8. V

Disk yönetiminde yer açamıyorum

Resimlerde görüldüğü gibi normalde 161 gb boş ama disk yönetimindeki diskte dolu gözüküyor küçültmeye çalıştığımda da küçültemiyorum yardımcı olur musunuz?
Geri