Arama sonuçları: *

1. F

Cızırtı sesi ekran kartından mı geliyor?

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki videodaki ses güç kaynağından mı geliyor yoksa ekran kartından mı? https://streamable.com/ec2sue
  2. F

7500TL 2K + IPS MONİTÖR

Arkadaşlar 7500TL bütçem var 2K ve IPS özellikli güzel bir markanın monitörünü arıyorum. Dün bulduklarım vardı ama genelde VA panellerdi onu da önermiyorlar o yüzden IPS istiyorum şimdiden sağ olun
  3. F

İkinci el ryzen 5 7500f+rx 7800xt aldım uygun mu?

Arkadaşlar ikinci el masaüstü bilgisayar aldım özellikleri; Amd ryzen 5 7500f işlemci Gigabyte rx 7800xt 16gb 256bit ekran kartı Kingston 2x8 5200mhz ram Gigabyte b650m s2h anakart WD 1tb 4150/4150 okuma yazma ssd Bitfenix Ares kasa Bitfenix 600w 80+ bronze psu Aldığım kişi 7-8 ay içinde 700...
  4. F

content/Retrieval-based-VoiceConversion-WebUI/trainsetpreprocesspipelineprint.py

rvc crepede File "/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/trainset_preprocess_pipeline_print.py", line 9, in <module> n_p = int(sys.argv[3]) ValueError: invalid literal for int() with base 10: '/content/Retrieval-based-Voice-Conversion-WebUI/logs/mi-test' hatası aldım napmalıyım
Geri