Arama sonuçları: *

1. I

Bilgisayar bozuldu acil yardım

Arkadaş Yeni ekran kartı aldı eskinin driver silmis kapatıp yeni kartı takmış yeniden açmaya çalışınca böyle olmuş yapay zeka statik elektrik filan diyor neden olmuş olabilir cidden anakart bozulmuş olabilirmi İşlemci ryzen3600 Eski ekran kartı rx480 Yeni kart rx6600xt Anakart asus b450 MK 2...
  2. I

Farklı marka ram sorun olurmu

Bilgisayarimda suanda 8+8 16 GB RAM var ve 24 e çıkarmak istiyorum 2.elde bir ram buldum ama bulduğum ram hem MHz düşük hemde farklı bir marka emin olamadım sorun çıkarmı diye bi bakar mısınız bendeki...
  3. I

Claws Nova K1 klavye bozuldu

Başlıkta yazdığı gibi klavyem bir anda bozuldu Ağustosta Hepsiburadadan aldım satıcıda Hepsiburadaydi klavye son 1 ay da arada gidip geliyordu USB söküp takınca düzeliyordu dün tamamen gitti yine aynısı oldu söküp taktım ışıklar geliyor ama tepki yok takincada Windows aygıt tanınamadı gibi bişey...
  4. I

Kablonet modem değiştirme

Kablonette taahhütum bitecek ve modem olarak infinity 401 var ve kullanan bilir iyi bir modem değil ısınınca oyun indirirken filan yavaşlama gibi garip şeyler oluyor teknik desteğe sorunca reset filan atiyorlar geçiyorlar sitesinde aynı kiralama fiyatına VDSL için 2 modem daha var TL link ve...
  5. I

TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

Part 1 ide 2 iyide pcye çıktığı zamanlar bilgisayar pek iyi olmadığından ytden izlemiştim şimdi oynamaya degermi yani part1 i izleyeli baya oldu ve bana göre part2 den kat kat iyi ama part2 yi hiç oynayasım yok hazır kış indirimleride yaklaşıyor alıp almamak arasında kaldım tlou almazsam gow...
  6. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

Başlıkta yazdığı gibi 2200 TL yani fiyatı iyi geldi bilmiyorum bu fiyata alınır mı bunun yerine ne alınabilir benim gördüğüm gamesir cyclone2 al diyor herkes ondada kronik sorun var diyor kimisi BB game hall var bide fantech shooter3 var aklımda önceden MSI GC30 V2 yi kullandım memnun kalmıştım...
  7. I

2500 TL gamepad önerisi

2500tl civarlarında yani hadi 100 200 fazla civarında gamepad öneriniz varmı wraithde bazı modeller gözüme kestirdim ama bilemedim ne kullanan kişiler filan varsa öneri yaparsa güzel olur lütfen 3 bin 4 bin liralık kollar atmayın
  8. I

Arc A750 2.el alınır mı ACİL

Arkadaşlar biraz acil cevap lazım 6000 ne arc750 buldum satıcı dediğine göre az kullanılmış fotoğraftan temizde duruyor zaten almaya gidince kendimde bakacağım almak mantıklımı driver sorunu yaşar mıyım ben rx5600xt den geçiyorum driver çökme sorunu belli illallah ettirdi AMD antisi değilim ama...
  9. I

Samsung watch 7 bağlantı sorunu

Arkadaşlar başlıktaki gibi bağlantı sorunları yaşıyorum telefonum realme 10 256gb saatte Samsung watch 7 44mm Samsung wear uygulamasını kullanıyorum bazen kendi kendine uygulama gidiyor saati sıfırlayıp yeniden eşleştirmem gerekiyor ve bu bazen günde 2 defa oluyor çok fazla olmadığı için sorun...
  10. I

Samsung Galaxy wacth 7 Samsung telefon olmadan alınır mı

başlıkta yazdığı gibi wacth 7 alınır mı uzun süredir Xiaominin bilekliğini kullanıyorum küçük ekran hoparlörsuz olması daha az özellik olması vesaire bileklikten sıkıldım saat almayı düşünüyorum wacth 7 mantıklı geldi wacth fe e yede baktım oda iyi duruyor ama 40 mm ben 44 mm almayı düşünüyorum...
  11. I

Çözüldü✓ SSD yazma hızı ciddi şekilde düştü

Başlıkta yazdığı gibi ssdmin yazması bir anda 600 e düştü 15 saniyede açılan bilgisayar 1 dakikada açılmaya başladı ilk aldığımda test yapmıştım sorun yoktu bu yavaş açılma olunca yeniden test edeyim dedim yazma hızı çok düşüktü bu sorun nasıl çözülür bu arada Windows 11 kullanıyorum SSD...
  12. I

GTA5 Heistler için adam lazım

Başlıkta yazdığı gibi hesitleri yapmak için 1 kişi lazım 15 yaş uzerinde fazla küfür etmeyen yerinde küfür eden discord kullanan birisi lazım aktiflik olarak hafta içi akşamları haftasonu gün boyu aktifim o saatlerde aktif olan biri lazım ilgilenen discord hesabını yazsın istek atarım
  13. I

Türk Telekom fatura ödeme çıkmıyor

Arkadaşlar aralikta indirimli fatura döneminde Vodafone den türk Telekom a geçtim 27 Aralık'ta fatura kesildi ama ödeme çıkmıyor ben faturayı 27 ocaktamı oduycem yoksa uygulama üzerinden ödeme vesaire yokmu gidip şubeden felanmi ödemem gerekli 1735451673 Yani sorma nedenim ödemedigim için hattım...
  14. I

Televizyon nasıl akıllı yaparım

Evde televizyon var ama akıllı değil wi-fi adaptörü alırsam YouTube'a bağlanabiliyor ama bana tarayıcıya girebilirsin yani netflix Disney otur şeyleri izleyebileceğim bir şey lazım ne gibi bir şey önerirsiniz yani baktım ama mi box falan var alınır mı ne olur veya onun yerine başka markalar var...
  15. I

Minecraft Realma FPS drop yiyorum

Biz önceden legacy'den hamachi ile server açıp oynuyorduk benim bilgisayarımda server açık olmasına rağmen online da sıfır kasma oynuyordum şimdi Minecraft satın aldık realms'de oyun çok fazla kasıyor nedenini bilen var mı optifine yüklü olmasına rağmen FPS drop yiyip duruyorum ve sinir bozucu...
  16. I

Hamachi İle Modlu Minecraft Nasıl Açılır

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi hamachi üzerinden modlu oynamak istiyorum nedeni de bilgisayarımın gücü yetiyor ayrıca aternosta bekleme gibi şeyler olduğu için oradan açmak istemedim hamachi üzerinden açmak istedim ama orada da ne kadar video izlesem ne kadar forumlara baksam da yapamadım bana...
  17. I

İnce hesap hala kargolamadi

Cumartesi günü akşam İnce hesaptan mouse aldım cumartesi günü kargolanmadı hadi neyse dedim pazartesi günü oldu yani bugün hala kargolanmadı yani bir bilgisayar almadım montajlanması gereken müşteri hizmetlerini aradım hafta sonu kargolayamadiklarini söylediler pazartesi günü yani bugün gün...
  18. I

Steam internete bağlanmıyor

Bugün normal bir şekilde PC açtım ve strama girdim ama Steam internete baglnmiyor hiçbir şekilde çevrimdışı modda duruyor
  19. I

BU MLD M2SSD SSD ALİNİRMİ

https://app.hb.biz/JFgSJCTc96aq bu SSD Alınır mı? mld yi hazır sistemlerde çok gördüm ama yinede sormak istedim 500gblarda bişey alicam 1600 1700 e kadar verebilirim oneriniz varsa soylermisiniz 1723467491 https://app.hb.biz/ZH5GR5ncndln arkadaşlar bunuda buldum hangisini almalıyım
  20. I

BİOS LOGOSU GELMİYOR BİOSA GİRİLMİYOR

PC açılırken bios logosu gözükmüyor direk Windows açıyor monitöre görüntü gelmiyor eski monitör taktiğin zaman girebiliyorum sistemi kurtarmaya alıp girmeye çalışıyorum shifte basarak yeniden başlatıyorum kurtarma gelmiyor kurtarmaya girmenin başka çözümü yada biosa farklı şekilde girme cozumu...
Geri