Arama sonuçları: *

• Users: Alperen_7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

İşlemciyi %99.9 saf alkolle temizleyebilir miyim

Merhaba %99.9 izopropil alkolle, bir mendil yardımıyla veya yumuşak çubuk ile işlemcinin üzerini ve alttaki dişlerini temizleyebillir miyim? Yeni macun süreceğim.
  2. A

Sahibinden satıcısı dolandırıcı mı çıktı

Merhaba. Perşembe günü sahibinden üzerinden rampage direksiyon seti için biriyle anlaştım. WhatsApp üzerinden konuştuk anlaştık ve param güvende ile satın aldım. Ertesi gün adresi istedi 5dakika geçmeden engelledi ve satışı iptal etti. Sahibinden aynı gün bana iade talebinin bankaya iletildiğini...
  3. A

Northon 360 for gamer kaldırılmıyor

Herkese merhaba. Deneme süresi bitince kaldırmaya çalıştım. 20 dakika boyunca kaldirilamadi ve işlemci kullanımı %100 oldu. İşlemi Görev Yöneticisi'nden sonlandırmaya çalıştım ancak olmadı. PC'yi kapa aç yaptım. Northon hala kaldirilmaya çalışılıyor ve %100 kullanım. Tarayıcıyı açamıyorum...
  4. A

Yeni aldığım 144hz monitörde maksimum 60hz alabiliyorum

Merhaba arkadaşlar. Daha yeni Samsung CRG 5 monitör aldım. Benim kasada RX 470 var ve sadece dvı d çıkışlı (çıkış dual link galiba). Neyse ben bu zamana kadar 60hz monitörümde Ugreen'in 1 metrelik dvı to hdmi dönüştürücü ile kullandım sistemi. Aynı kabloyu yeni aldığım monitöre takınca maksimum...
Geri