Arama sonuçları: *

• Users: ibadieren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ibadieren

Jesse Pinkman tarzı berelerden nerede bulabilirim lütfen yardım

bu tarz berelerden nerede bulabilirim bilen varsa yazabilir mi?
  2. ibadieren

Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Müzik,video ve gündelik işler için kullanacağım. Fiyat aralığı 350 kadar olabilir. Kaliteli uzun süre kullanabileceğim bi kulaklık istiyorum.
  3. ibadieren

6500tl F/P Laptop Seçimi

Arkadaşlar 5500-6500tl arası laptop almayı düşünüyorum şu laptopları buldum hangisi en f/p hangisini terch edersiniz veya başka laptop öneriniz varsa yazabilirsiniz. lenovo thinkpad e15g2 lenovo v15 huawei d14 ryzen 7 msi modern 15 lenovo ideapad 3
  4. ibadieren

Huawei Matebooklar Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba Huawei matebook almayı düşünüyorum 5.500tlye D15 i3 modeli var çantası ve mouse ile beraber kupon kullanınca 5300tl oluyor veyahut 7000tlye D15 Ryzen5 4500U modeli var kuponla berabee 6800 oluyor kullanan var mı öneirr misiniz veya bu fiyst bandında ( 6.5 7k'ya kadar) laptop...
  5. ibadieren

6000Tlye kadar Laptop önerisi

6000tl bütçem var laptop önerir misiniz?
  6. ibadieren

Kablonet kaç günde kurulur?

Başvuralı 6 gün oldu yakın zamanda kablonete başvuran varsa bilgi verebilir mi?Kaç günde gelirler? ( Yeniden paylaştım cunku en son paylaştığımda gece oldugu icin cok etkileşim almadı.)
  7. ibadieren

Kablonet Kaç günde bağlanır?

4 gün önce kablonete başvurduk modemden dolayı 2 haftayı bulur dediler yakın zamanda bağlatan birisi varsa bilgi vrrebilir mi kaç gündegeldiler vs. Teşekkür ederim hayırlı sahurlar
  8. ibadieren

Mouse ivme sorunum var.

mouseyi valorant minecraft gibi birçok oyunda kendi etrafımda hızlıca döndürüyorum hemen döndürmeyi kesince etrafında 360 derece birdaha dönüyor ondan sonra dueruyor ben döndürmeyi kesmeme rağmen dönüyor sonrasında duruyor mouse markası hp çözümü var mı
  9. ibadieren

200 300tl kulaklık önerisi/bim artics 1

arkadaşlar öncelikle selamlar şimdi ben uzun zamandır 200 300 tl civarı bir kulaklık arıyordum bu zamana kadar erteledim ancak bime gelecek olan arctis 1 kablolu oyuncu kulaklığını duyunca şaşlırdım 350 tl ye böyle bir kulaklık iyi ancak pek güvenemiyorum çünkü bazı yerlerde kulaklığın zayıf ses...
  10. ibadieren

Taahhüt cezası ödemeden aboneliği iptal ettirmek

https://medium.com/türkiye/taahhütlü-i̇nternet-aboneliğimi-cayma-bedeli-olmadan-nasıl-i̇ptal-ettirdim-7d7821f0b4dd Arkadaşlar şuan 24 mbps pakete 110 tl ödüyorum nisanda taahhüdüm bitiyor ama hiç memnun değilim oyunda sürekli ping drop yiyorum 200e çıkıp geri düşüyor . Yeni taahhüt yapıp da 120...
  11. ibadieren

Anneannem için telefon önerir misiniz

tuşlu olacak sesi fazla olsun malum yaşlı kadın... teşekkür ederim bütçe 600tlye kadar cıkar
  12. ibadieren

Kitap Önerisi Yapar Mısınız?

Sevgili Donanım Arşivi üyeleri okuduğunuz veya okumayıp okumayı planladığınız kitapları önerir misiniz? kişisel gelişim kitabı önceliğim ama diğer kitapları da önerebilirsiniz.
  13. ibadieren

SSD yazma hız sorunu

Elimde Toshiba OCZ RC500 250GB M2 PCIe Nvme 3D NAND SSD bulunuyor 1700/1250 hızlarına sahip ama testleri yaptıgımda okumada sorun olmadıgını gördüm ama yazma baya düşük geldi normal midir ?
  14. ibadieren

Repost-Cooler Master termal macun alınır mı?

selamlar sabah atmıstım ama hit almadı şimdi hit fazladır diye bir daha atıyorum.bu termal macun alınır mı arctic alacakıtm ama bütçem yetmedi bunu almayı düşünüyorum amd ryzen5 3600 . şimdiden teşekkürler
  15. ibadieren

Cooler Master HYK-002 nasıldır

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-htk-002-yuksek-performansli-termal-macun-htk-002-u1-gp-p-BD100279 normalde artic alacaktım ama bütçem yetmedi bu nasıldır alınır mı ryzen5 3600 için
  16. ibadieren

. bir şarkıda sözü müziğinden ayırma

arkadaslar acil yarına ödev var bir şarkının fon muzıgını ınternette bulamadım şarkıyı müziğinden ayırmak istiyorum uygulama söyler misiniz
  17. ibadieren

Değeri bilinmeyen şarkıcılar

Bence Ravend,coğu kişi onu Feyzullah şarkısından tanıyor olsa da diğer şarkıları çok içten ve güzel bence sizin de düşüncelerinizi beklerim
  18. ibadieren

Wraith Prism temizleme

Merhabalar elimde ryzen 5 3600+ wraith prism fan var aldıgımdan beri 7 8 aydır hıc bır sekılde dokunmadım temizlemedim temizlemek için bi bilgisayarcıya sordum temizleme + termal macun değişimine 150tl dedi. ben de termal macunumu alır kendım yaparım madem dedim. şimdi fikirlerinizi bekliyorum...
  19. ibadieren

Ryzen 5 3600 ghz ayarlaması

arkadaşlar selam,ben ryzen 5 3600 işlemcimin ghz frekansını ayarlamak istiyorum şuan wraith prismle kullanıyorum sıcaklık değerleri güzel max 65 falan ama fan sesi beni rahatsız ediyor bunun için ne yapmam lazım,performans düşüşü yaşamadan.
  20. ibadieren

Monitore görüntü gelmiyor lütfen yardım edin

ryzen 5 3600 + rx5600xt kullanıyorum normalde display portum var ama display port ile görüntü o yüzden önce hdmi ile baslatıp sonra görüntü geldikten sonra dp takıp monitor ayarlarından değiştiriyorum öyle geliyordu ama bugün pc nin yerini değiştirdim aynı oda içinde artık ne dp ile ekran...
Geri