Arama sonuçları: *

• Users: hakansaks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Lenovo Loq 15ırx10 Vs Casper Excalibur G870

arkadaşlar selam bu iki laptop arasında kaldım. lenovolarda anakart yanma sorunu devam etmiyor diye duymuştum. doğru mudur? LENOVO CASPER
  2. H

Çözüldü✓ Hp Hyperx Omen 15-Gb0008nt - 47.999tl

bu fiyata mantıklı geldi bana alınır mı? alınmaz ise bu bütçe aralığında başka laptop önerileriniz nedir? hp
  3. H

Gıgabyte A16 Vs Game Garaj Slayer X5t-5060

arkadaşlar selam masaüstü bilgisayardan laptopa geçiyorum bu iki laptopu ben uygun buldum fikir ve önerileriniz nedir bu bütçeye daha iyileri var mıdır? gamegaraj gigabyte
  4. H

Öneri Gigabyte Gaming A16 Laptop

merhabalar arkadaşlar masaüstü pc kullanıyordum fakat üniversite için laptopa geçeceğim. biraz araştırmamla bu laptopu buldum.laptoplar hakkında fazla bilgim yok.çoğunlukla oyun için kullanacağım nadiren render ve edit için de kullanabilirim. bu laptop alınır mı? bu bütçe aralığında başka...
  5. H

İkinci El G29 Almak Mantıklı mı?

Arkadaşlar biliyorum çok sorulan bir soru :D fakat şu sıralar direksiyon seti almak istiyorum bütçem kısıtlı sizce Rampage v902 alınır mı? Yoksa https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g29-shifter-1082747757/detay kendimi zorlayıp bunu mu...
Geri