Arama sonuçları: *

• Users: Querta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Honor magicwatchda bu sembollerin anlamı nedir

Atılan adım tamamda bu diğer 2 şey neyi temsil ediyor bilen var mı internetten kullanıcı incelemelerine falan da baktım hiçbir şey bulamadım ne olduğunu bilen var mı?
  2. Q

Ef yurt dışı eğitim konusunda nasıl

Merhaba,ben türkiye’de dil eğitimi alan biriydim ve şu an ki dil kursum b2 seviyesine ulaşmamla bitti ve bunu c2 seviyesine kadar yükseltmek istiyorum aktif gittiğim kursuma sorduğumda 4 kur satın aldığım fiyatın 2 katına 3 kur teklif ediyorlar. bende bunu neden yurt dışı dil kurslarında...
  3. Q

Bu laptop alınır mı?

Bir laptopa ihtiyacım var bunu almayı düşünüyorum bütçem bu şekilde sizce daha iyi bir laptop bulabilir miyim yoksa bunu almalı mıyım...
  4. Q

16 yaşında birisi kart çıkartıp borsada alım yapabilir mi?

Merhaba, 16 yaşındayım part time çalışan biriyim yaptığım birikimleri altın dolar olarak değil borsa da uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünüyorum kendim için bir kart çıkartabilir miyim çıkarırsam bu kart borsa alışverişi için kullanılabilir mi?
  5. Q

Rdr2 de beyaz arap atım öldü

Rdr2 de beyaz arap atım vardı konvoyun biriyle çatışırken adamı vurdum atları bana çarptı devirdi atımı da sürükleyerek götürdüler at öldü bunu nasıl kurtarıcam save falan dönemez miyim çok seviyordum
  6. Q

Bu laptop için ne kadar ödemeliyim

Merhaba iyi forumlar bugün bi arkadaşım laptopunu satacağını söyledi ve alır mısın diye bana da bir teklifte bulundu uzun zamandır PC laptop vs ile ilgilenmediğim için fiyatları artık tahmin edemiyorum laptop ekteki gibi Fiyat için ne teklif etmeliyim Teşekkürler
  7. Q

İnsta hesabıma giremiyorum

Çok saçma bi durumun içinde kaldım lütfen yardım edin İnsta ile alakalı bütün bilgilerim eski telefonumdaydı ve iki faktörlü koruma açıktı her girişimde duo mobilden aldığım kod ile giriyordum fakat eski telefonuma reset atıldı her şey sıfırlandığı için hem bilgiler hemde kod gelen duo mobil...
  8. Q

Klavyemin tuşu bozuldu ne yapmam gerek

İyi forumlar, gamebooster g918 firestorm model klavyemin d tuşu bozuldu daha önceden bazı temassızlıklar oluyordu şuan tamamen gitti ne yapmam gerek
Geri